Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Probaj da upališ telefon u Safe modu pa vidi da li se tada resetuje.
Probala sam preko power+volume up opcija, probala i fastboot, samo sam ga skroz zeznula, sad se samo resetuje u krug. Očajna sam zbog slika, a nijedan servis koji sam kontaktirala ne može da mi sačuva podatke.

Ima li neko link za pcsuit za ovaj mob, zvanični sajt im ne radi, našla sam za starije modele ali ne podržava rn 10?

Poslednja izmena:
Može li jedan iskren savet od vlasnika RN 10 ili RN 10 pro da li kupiti neki od ovih telefona i koji ili se pak odlučiti za neki drugi?
Zahvalana na iskrenom odgovoru.

Može li jedan iskren savet od vlasnika RN 10 ili RN 10 pro da li kupiti neki od ovih telefona i koji ili se pak odlučiti za neki drugi?
Zahvalana na iskrenom odgovoru.
Pa nema ti svrhe da gledas sad rn10. Vidi iskoristi ovu akciju sad sto traje 2 dana pa uzmi rn 11 za 19k. Odlicna ponuda. Ako zelis nesto jace moja preporuka ti je realme gt master. Imas ga na oglasima za oko 250e. Odlican dil. Ja sam sa rn 10 presao na njega i prezadovoljan sam. Fali mi jedino ir blaster sa xiaomija.

Naravno da ima svrhe da gleda RN10 ako nadje za 19k, bolji je od RN11. A RN10 Pro ako mu treba jos malo brzi, s boljom kamerom, mada tu su za iste ili manje pare i X3 Pro i 11 Lite 5G i GT Master i Nord CE.
Ja sam prekjuce imao ponudu za GT Master star 5-6 dana za 200e i ne uzeh zbog glupih tastera, ono samo ***** moze da smisli, inace ovako telefon odlican, brzi u radu od A52s

Pa nema ti svrhe da gledas sad rn10. Vidi iskoristi ovu akciju sad sto traje 2 dana pa uzmi rn 11 za 19k. Odlicna ponuda. Ako zelis nesto jace moja preporuka ti je realme gt master. Imas ga na oglasima za oko 250e. Odlican dil. Ja sam sa rn 10 presao na njega i prezadovoljan sam. Fali mi jedino ir blaster sa xiaomija.
Kako sam gledao neke recenzije na youtube-u RM11 je osim ekrana, lošiji u odnosu na RN10.
RM10 za 28k 4/128 i 32k 6/128, RM10 PRO 33.600 1g gar.

Po tako tim radnjama je godinu dana (mislim da cak imaju i doplatu za 2 godine), na oglasima 1-2 godine (zavisi jel neki sverc/veleprodaja ili sa operatera, firmi, regularnih radnji). Nisi napisao gde kupujes (ni sta ti je bitno kod telefona), ako sve dolazi u obzir onda imas da biras, ako samo "normalne radnje" onda imas RN 10S za 26k, X3 Pro za 30k i F3 za 40k a ne RN10 za 28k...cak je i RN11 bolji od tog cenovnog ludila, iako je losiji

Poslednja izmena:
Na osnovu cega ste zakljucili da re rn10 bolji od 11? Na osnovu 15k razlike na antutu? 😂

uspeo sam da uradim update sa android 11 n 12 miui 13 po ovom videu

radi lepo resetovao sam ga i za sada je sve ok romove sam skidao direktno na tel. aplikaciom miui downloader sa play prodavnice i nisam menjao naziv telefona samo preimenovao rom

Ja jutros dobio MIUI13 malo štuca za sada ali videću za par dana.

Kako to da još uvek nisam dobio MIUI 13?

Da li je neko skidao zastitu sa stakla ekrana i kojom metodom? RN10 Pro. Hvala

Ајде да не малеришем,штуцање не престаје а затим се телефон успори.Али фабрички ресет све враћа у нормалу.
Znači bolje sačekati do sledećeg ispeglanog apdejta, koja je poenta OTA apdejta ako mora fabrički restart?

Znači bolje sačekati do sledećeg ispeglanog apdejta, koja je poenta OTA apdejta ako mora fabrički restart?
Нисам написао да је апдејт лош, једино што сам морао да урадим фабрички ресет после кога је све радило како треба.Не знам зашто би чекао следеће ажурирање,мада избор је твој?

Sinoć sam dobio nadogradnju i počeo telefon automatski da je skida. Međutim, bio sam zakačen na vrlo slab internet, pa sam pauzirao planirajući da ujutru nastavim. Problem je što sad ne prijavljuju nikakav update i nigdje nema opcije da nastavim ili ponovo downloadujem. Ima li neko ideju u cemu je problem?

Šta radite kad telefon posle upadejta hoće da umre. Tj. ne može ni to od nemoći. Ne mogu u rezultate da udjem, vijesti da otvorim. Animacije traju nekoliko puta duže nego prije. Neka pomoć prije prodaje?
Izvinite za dupli post, očajan sam.

Ne vidim sta je problem. Posle update zna da zapinje dok se ne stabilizuje sistem. U najgorem slučaju fabrički reset rešava sve. Moj je zapinjao pola dana sada radi normalno, a nije resetovan

Vrh Dno