Trazi da ti zamene telefonVrlo čudan problem, ne verujem da je prašina jer je novo.
Стићи ће ти вероватно током дана, ето,имате инфо да је почела надоградња.Е сад како ће се одразити на батерију,што је мени најважније, видећемо.Ja taj update imam vec odavno,cekam ovaj kao sto je kolega @Dakaman dobio.
Ako moze malo vise detalja oko 13ice, bilo bi interesantno za čitanje?Овај апдејт се јутрос појавио код мене.Нема уочљивих багова осим повременог "сецкања" током коришћења за које се надам да нећу морати да враћам на фабричка подешавања
Па нема неких великих,бар не уочљивих промена.Ја сам на верзији 13.0.3 и после апдејта је телефон и сецкао и приметно успорио.Али фабрички ресет је то све средио.Све ради лепо и флуидно што би се рекло.Најважније,батерија није деградирана,отприлике је на нивоу претходне верзије 12.5.7, евентуално мало боље држи у стенд бају.Обзиром да користим телефон искључиво са Нова ланчером и скоро без Шаоми апликација,не могу сад да поредим анимације и управљање гестовима са претходним верзијама,осим да раде "флуидно".Гуглове апликације су добиле нове анимације приликом отварања,мало је измењен бар за нотификације,то би било то укратко.Ako moze malo vise detalja oko 13ice, bilo bi interesantno za čitanje?
Većina telefona ne koristi maksimalne megapiksele nego ih spaja za bolji kvalitet slike. Znači 12mp slike su bolje od 48mp. Na 3 telefona koja sam imao sa 48mp ni jednom nisam napravio sliku koje je bolja od one sa spajanjem piksela, tj 12mp. Ta opcija ti apsolutno nije potrebna i vredi je koristiti samo na mnogo jačim telefonima sa mnogo boljom kamerom.skinuo sam neke verzije, od onih koje rade nijedna nije kompletna
negde slike nisu u maks rezoluciji, negde ne radi video itd itd
ovoj verziji što sam ostavio fali 48mp slikanje i macro
tako da svakako moraju obe aplikacije da se koriste
night mode je odličan, obične su slike su manje više slične
Probaj da upališ telefon u Safe modu pa vidi da li se tada resetuje.Zdravo, imam rn 10s star pet meseci, od juče je počeo sam da se resetuje čim ga otključam, videla sam da je @Vuxoni imao sličan problem, kako je rešen?
Mene najviše zanima da li postoji opcija da pristupim memoriji telefona ako ne mogu da odobrim na telefonu pristup? Jedino što mogu je da se povežem preko bluetooth-a sa kompom, ali ne znam kako preko bt da pristupim memoriji telefona? mi suite mogu da povežem samo preko kabla, ne preko bt.
Odneću ga u mts na reklamaciju, ali mi je sad bitno da sačuvam podatke. Svaki savet je dobrodošao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari