Nema kamere od 128 vec 108 mpx.Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Koji telefon je upitanju ?
Bolje vrati taj telefon i kupi normalan. Ako ti nisu napomenuli, to je prevara.Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Jeli to jedina razlika? Takodjer sve je zivo puno reklama, smijem li instalirati neki drugi rom i koji? Najgori je kalendar, stalno neke indijske praznika izbaca, pi.
У чему је штос? Апдејт ћеш сигурно кад тад одрадити,е сад наћи ће се неки баг сигурно,али "пеглаће" их.Одради па подели утиске да чујемо новости из прве руке.Meni nudi ali nisam jos pustio..
Problem je sto sam ga uzeo u kompenzaciju za neke polovne i doplatio, i onda bi mi bilo cimanje opet da mi vrati moje telefone i ostalo.Bolje vrati taj telefon i kupi normalan. Ako ti nisu napomenuli, to je prevara.
Cimanje će ti biti sve oko ovog telefona, jer je nakaradna indijska verzija.Problem je sto sam ga uzeo u kompenzaciju za neke polovne i doplatio, i onda bi mi bilo cimanje opet da mi vrati moje telefone i ostalo.
Saznao sam, pa da napisem ukoliko nekog zanima:Uzeo bih ovaj telefon kao poklon. Zna li neko da li ce imati podrsku sa azuriranjem naredne dve godine koliko ce biti u garanciji?
Znaci nema leka?Cimanje će ti biti sve oko ovog telefona, jer je nakaradna indijska verzija.
Ima, prodas telefon pa kupis normalan ili nadjes na YT uputstvo kako da pogasis reklameZnaci nema leka?
Oću da uzmem 10pro za ženu onaj bronzani. Uvek sam do sada kupovao na KP i nikada nisam imao tačnije dobio telefon kao što ne onaj dečko napisao, uvek sve kako treba. Ali sad me zabrinulo sve ovo da može da mi utrči takav, pa moje pitanje glasi: šta da pitam kp prodavca kad nađem neki 10 pro? Nešto da slika kutiju ili šta? Hvala bratijoBolje vrati taj telefon i kupi normalan. Ako ti nisu napomenuli, to je prevara.
Ja imam RN10Pro i nikad nisam imao taj problem.Dobar dan svima. Pre dva dana sam kupio note 10 pro i primetio da kada pozivam sagovornik me čuje jako loše (čudna distorzija pri razgovoru, kao i šum) kao da je mikrofon pojačan pa su tonovi visoki. Svi sagovornici mi istu "grešku" javljaju. Da li je ovo hardverski problem ili postoji neko podešavanje? Telefon je potpuno nov. Unapred hvala svima na pomoći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari