Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

nfc mi nije ni bitan, trenutno me ovaj softver ubi, nadam se da cu biti zadovoljan sa kamerom.

Uzeo sam 10 Pro, medjutim sad tek vidim da je u pitanju Indijska verzija koja ima 64 kameru a ne 128.
Jeli to jedina razlika? Takodjer sve je zivo puno reklama, smijem li instalirati neki drugi rom i koji? Najgori je kalendar, stalno neke indijske praznika izbaca, pi.
Bolje vrati taj telefon i kupi normalan. Ako ti nisu napomenuli, to je prevara.

Meni nudi ali nisam jos pustio..
У чему је штос? Апдејт ћеш сигурно кад тад одрадити,е сад наћи ће се неки баг сигурно,али "пеглаће" их.Одради па подели утиске да чујемо новости из прве руке.

Region Srbija.Telefon sam otkljucao rutovao ubacio TWRP i eu rom.Sada nemam vremena da se zezam sa njim mozda za par dana.
Screenshot_2022-01-25-11-00-24-460_com.android.settings.jpg

Problem je sto sam ga uzeo u kompenzaciju za neke polovne i doplatio, i onda bi mi bilo cimanje opet da mi vrati moje telefone i ostalo.
Cimanje će ti biti sve oko ovog telefona, jer je nakaradna indijska verzija.

Uzeo bih ovaj telefon kao poklon. Zna li neko da li ce imati podrsku sa azuriranjem naredne dve godine koliko ce biti u garanciji?

Stoji mi vec neko vreme da imam update na 12.5.6 ali necu jos, cekam .8 ili jos bolje 13icu. E sad, da li ce kada dodje 13ica da me obavesti za nju ili moram da updejtujem redom?

Narodeee, jedna zanimljivos... Nađite Private DNS u podešavanjima, i onda ukucajte ovo dole, i nema reklama ni u pretraživaču ali ni u igrama, pa ne mogu da se npr uzimaju one nagrade.... Ali kome su se smučile reklame ovo je spas, jer je mngoo brže učitavanje svih stranica sa interneta!!!

Prilozi

• FB_IMG_1643373235080.jpg
    FB_IMG_1643373235080.jpg
    39.4 KB · Pregleda: 114
Je l imao neko problem sa Power Buttonom na Redmi Note 10 ?
Poceo je pre neki dan da zeza, automatski je restartovao uredjaj, uspeo sam nekako da ga zaustavim.
Ali sada, opet je poceo sam da ga restartuje, uspeo sam nekako da ga upalim, ali poceo je sam da se pritiska. Sad nekako radi, ali ne reaguje vise na click nego na tap, tako da ako ga sa upaljenim ekranom pipnem samo, on ce se zakljucati. Je l menjao neko i koja je cena ?
Da li je mozda nesto softverski ipak ?

Bolje vrati taj telefon i kupi normalan. Ako ti nisu napomenuli, to je prevara.
Oću da uzmem 10pro za ženu onaj bronzani. Uvek sam do sada kupovao na KP i nikada nisam imao tačnije dobio telefon kao što ne onaj dečko napisao, uvek sve kako treba. Ali sad me zabrinulo sve ovo da može da mi utrči takav, pa moje pitanje glasi: šta da pitam kp prodavca kad nađem neki 10 pro? Nešto da slika kutiju ili šta? Hvala bratijo

Na kutiji treba da piše samo Redmi note 10 Pro. Postoje dve verzije za indijsko tržište, na kutiji od jednog piše da je Redmi note 10 Pro, ali piše i da je kamera od 64 megapiksela, a na drugom piše Redmi note 10 Pro Max. Ta dva izbegavati.

Kutija od Redmi note globalni model.

xiaomi_redmi_note_10_pro_review_image1-696x364.jpg

Kutija od indijskog Redmi note 10 Pro

cb6e1eebf1ec2ef433acc9f7d676e032.jpg

Kutija od Redmi note 10 Pro Max

maxresdefault.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam ovaj u drugoj kutiji, da.
Uf, ko ce se sad bakcat oko telefona, pi.
Mada cini mi se da mi se brzo trosi baterija, moram da ga punim svake 20 sati bukvalno, ni 24h nije spreman da izdrzi.

Mada opet, sad razmisljam, koji uzet telefon za slicne pare?
Jer da ga prodajem pa opet dodajem neznam vala dal se isplati.

Nije samo kamera, razlika je i indijski MIUI koji je pun glupih inijskih reklama i fali LTE band 20, koji može bitan ljudima koji žive van većih gradova.

Za LTE band nisam znao a reklame i bloat se gase isto i na indijskoj i kineskoj i globalnoj verziji...

Dobar dan svima. Pre dva dana sam kupio note 10 pro i primetio da kada pozivam sagovornik me čuje jako loše (čudna distorzija pri razgovoru, kao i šum) kao da je mikrofon pojačan pa su tonovi visoki. Svi sagovornici mi istu "grešku" javljaju. Da li je ovo hardverski problem ili postoji neko podešavanje? Telefon je potpuno nov. Unapred hvala svima na pomoći.

Dobar dan svima. Pre dva dana sam kupio note 10 pro i primetio da kada pozivam sagovornik me čuje jako loše (čudna distorzija pri razgovoru, kao i šum) kao da je mikrofon pojačan pa su tonovi visoki. Svi sagovornici mi istu "grešku" javljaju. Da li je ovo hardverski problem ili postoji neko podešavanje? Telefon je potpuno nov. Unapred hvala svima na pomoći.
Ja imam RN10Pro i nikad nisam imao taj problem.

Vrh Dno