Регион Србија.Na kom regionu ste dobili MIUI13?
Регион Србија.Na kom regionu ste dobili MIUI13?
Probala sam preko power+volume up opcija, probala i fastboot, samo sam ga skroz zeznula, sad se samo resetuje u krug. Očajna sam zbog slika, a nijedan servis koji sam kontaktirala ne može da mi sačuva podatke.Probaj da upališ telefon u Safe modu pa vidi da li se tada resetuje.
Koristi drugu ili treću.
Pa nema ti svrhe da gledas sad rn10. Vidi iskoristi ovu akciju sad sto traje 2 dana pa uzmi rn 11 za 19k. Odlicna ponuda. Ako zelis nesto jace moja preporuka ti je realme gt master. Imas ga na oglasima za oko 250e. Odlican dil. Ja sam sa rn 10 presao na njega i prezadovoljan sam. Fali mi jedino ir blaster sa xiaomija.Može li jedan iskren savet od vlasnika RN 10 ili RN 10 pro da li kupiti neki od ovih telefona i koji ili se pak odlučiti za neki drugi?
Zahvalana na iskrenom odgovoru.
Kako sam gledao neke recenzije na youtube-u RM11 je osim ekrana, lošiji u odnosu na RN10.Pa nema ti svrhe da gledas sad rn10. Vidi iskoristi ovu akciju sad sto traje 2 dana pa uzmi rn 11 za 19k. Odlicna ponuda. Ako zelis nesto jace moja preporuka ti je realme gt master. Imas ga na oglasima za oko 250e. Odlican dil. Ja sam sa rn 10 presao na njega i prezadovoljan sam. Fali mi jedino ir blaster sa xiaomija.
VolumeNa koje tacno tastere mislis?
Mislis na Logich shiop, koliko oni daju garanciju, na site-u nigde ne pise?To je previse, RN10 Pro bi trebao da je do 30k, RN10 do 20k, inace se ne isplati
Volume
Sve to zajedno ne vredi kao 90hz, ali ok, kako ko zeli.Jedino 90Hz ali to ako ces samo da skrolujes, pri pokretanju i prelasku iz jedne u drugu nema sta da trazi, blizi je Redmiju 10 nego RN10
- A76 > A73
- Adreno 612 > Adreno 610
- kao malo efikasniji ali klokovan pa ce tu da izgubi skoro svu prednost
- nije samo antutu nego i https://www.notebookcheck.net/Redmi...ormance-than-the-Snapdragon-678.595225.0.html
uspeo sam da uradim update sa android 11 n 12 miui 13 po ovom videu
Ајде да не малеришем,штуцање не престаје а затим се телефон успори.Али фабрички ресет све враћа у нормалу.Ja jutros dobio MIUI13 malo štuca za sada ali videću za par dana.
Ја сам је скинуо чим сам купио телефон, методом одлепљивања 👍Da li je neko skidao zastitu sa stakla ekrana i kojom metodom? RN10 Pro. Hvala
U stanu mi je aparat, pa ne mogu sada da skinem A, da iritira -to da! Klasika, nokat ispod i odlep? 😃 Ne mogu da ostetim i zabrljam?Ја сам је скинуо чим сам купио телефон, методом одлепљивања 👍
Znači bolje sačekati do sledećeg ispeglanog apdejta, koja je poenta OTA apdejta ako mora fabrički restart?Ајде да не малеришем,штуцање не престаје а затим се телефон успори.Али фабрички ресет све враћа у нормалу.
Нисам написао да је апдејт лош, једино што сам морао да урадим фабрички ресет после кога је све радило како треба.Не знам зашто би чекао следеће ажурирање,мада избор је твој?Znači bolje sačekati do sledećeg ispeglanog apdejta, koja je poenta OTA apdejta ako mora fabrički restart?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari