da, loše sam se izrazioNaravno. A sta drugo mozes probati reci mi? Edit: sta je hardverski reset? Mislis fabricki reset?
Bas tako. Steta sto nema opcije da bekapuje kao Acronis za PC,to je prava stvar,sve vrati kako je i bilo sa sve podesavanjima.Ali svakim danom sve se cesce desava, mozda mora factory ali ko ce podesava sve ispocetka...
Не само Гугл,него и апликације које су прилагођене тој опцији.На жалост,Шаоми систем није.Стигао апдејт на 13.0.8 и са њим могућност да Гугл апликације и њихови виџети мењају боју у зависности од боје позадине.Свака част!
Meni radi bolje telefon, ali crpi vise struje...izaberi prioritet i etomeni je stigao apdjet 13.0.2.0, imam indonežanski rom
jel vredi instalirati ili ima nekih loših stvari
vidim da se neki žale te na bateriju te na neke bagove
Mislim da imas za iste pare A52SPozdrav ljudi. Tast planira da produži ugovor u A1, ja preporučio Note 10 Pro, jer mi ne miriše nešto nova 11 serija. Kako vas sluzi posle par meseci, ima li nekih problema generalno(senzor onaj)?
Ja imam tu verziju ali jos nista.Jel dobio neko neki novi Update posle 13.04?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari