Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Pitanje za drugare koji su updateovali na 13icu! Da li i dalje imate problem sa proximity sensorom? Ja otkad sam updejtovao na 12 enhanced, smanjilo se malo ali i dalje se desava kad kad.

I dalje problem sa proximity ili šta god da zeza pri držanju telefona u toku razgovora.
Inače kad je factory reset u pitanju na RN10PRO, ja sam ranije imao problema ukoliko povučem bekap tj. ako mi instalira sve aplikacije koje sam imao pre. Najčešće bi bile bagovite ili ne bi radile.
Jedino factory reset bez vraćanja bekapa je radio posao.

Za ovih desetak meseci koliko imam telefon, možda jednom-dva puta da sam primetio da se ekran uključio u toku razgovora, a da je i dalje primaknut uvu.
Tako da ne mogu da se žalim na proksimiti senzor.

Apdejtovao pre neki dan na 13-icu. File od 3GB. Nisam resetovao telefon Nisam imao nikakvih problema sa pozivima ni pre a bogami ni sada, posle updejta. Sve radi kao švajcarski sat, ne pali mi se ekran... Nijedan bag, niti kočenje telefona. Ne igram igrice, koristim dosta kameru a urnišem ga korišćenjem interneta, www + youtube + viber. Plus klasični pozivi, sms poruke i blututh puštanje muzike na soundbar.

Prezadovoljan sam! Čitam ovu temu i ne verujem šta se pojedincima dešava. Nadam se da će i vama uskoro biti sve ok ...

Odradio update. Sve radi lepse i brze sem otvaranja poruka unutar vibera, ide neka animacija s leva na desno, sekundu traje, pre je nije bilo... Najvise primecujem odziv ekrana, dosta je bolji odziv. Tek sam update-ovao pa cu ispratiti ovih dana desavanja.

Ukoliko se za Always on display, odradi ono gašenje MIUI optimizacije na developer options, da li to utiče na nešto bitno, pošto izbacuje poruku da utiče na ponašanje uređaja.
Takođe, da li taj Always on ili imate neku opciju za neku aplikaciju sa tom funkcijom.

Odradjen i kod mene apdejt, resio se problem kasnjenja prikaza poziva. Sve ok deluje i fluidnije. Samo primecujem flickering na ekranu kada pustim yt video ali direktno iz pretrazivaca (ne iz yt app) )a ukljuceno je 120hz. Kada isto to radim sa 60hz nema flickeringa.

Moj kolega ima problema posle apdejta na miui 13 i android 12, zmrzava mu se telefon, pa bar jednom dnevno. Jel ima neko slična iskustva? Da li da radi haežrdverski reset??

Naravno. A sta drugo mozes probati reci mi? Edit: sta je hardverski reset? Mislis fabricki reset?

13ica da potvrdim radi izvrzno. Jedina mana je baterija koja je na 12.5 meni licno bila bar 20% bolja. Nadam se da ce ovaj 13.05 to ispraviti. Probao sam i da iskljucim ekstenziju memorije jer indusi kazu da samo usporava telefon, ali u mom slucaju je obrnuto. Daleko lepse radi telefon sa ukljucenom ekstenzijom. Brze proziva app, duze ih drzi u memoriji.

Ja sam primetio da kod mene 13tica radi ok fludno, ali desava mi se ucestalo da ne radim nista ili otvorim neku aplikaciju i da moram da ga resetujem jer mi zabode ceo sistem.
Sad dal je to neki bag do mene samo ili ima neki razlog da zabode moracu malo da istrazim.
Ali svakim danom sve se cesce desava, mozda mora factory ali ko ce podesava sve ispocetka...

Ali svakim danom sve se cesce desava, mozda mora factory ali ko ce podesava sve ispocetka...
Bas tako. Steta sto nema opcije da bekapuje kao Acronis za PC,to je prava stvar,sve vrati kako je i bilo sa sve podesavanjima.

Стигао апдејт на 13.0.8 и са њим могућност да Гугл апликације и њихови виџети мењају боју у зависности од боје позадине.Свака част!

Стигао апдејт на 13.0.8 и са њим могућност да Гугл апликације и њихови виџети мењају боју у зависности од боје позадине.Свака част!
Не само Гугл,него и апликације које су прилагођене тој опцији.На жалост,Шаоми систем није.

meni je stigao apdjet 13.0.2.0, imam indonežanski rom
jel vredi instalirati ili ima nekih loših stvari
vidim da se neki žale te na bateriju te na neke bagove

Poslednja izmena:
onda ništa
meni i sada radi dobro

Poslednja izmena:
Da li ima neke bitne razlike izmedju RN10Pro modela sa 6 i 8Gb? U nedoumici sam koji model da uzmem.

Uvek onaj sa više memorije. Ako nije prevelika razlika u ceni. Možda sad nema neke razlike u radu ali za godinu/dve ne možeš znati. Ja sam kupio dvema koleginicama RN8. Jednoj 3/32 drugoj 4/64. Ne mogu Vam reći koliko lošije radi model 3/32 nego onaj koji ima 4/64 model. A ja ispodešavao oba fona. 1GB pa se oseti. A sećam se da u vreme pojave tog telefona, nije bilo primetne razlike u radu oba modela. Radio i factory reset na slabijem modelu i isto.

Uvek sa više memorije.
Evo ja već 2 i po godine Mi Max 3 verzija 6/128 i sve fluidno i prijatno.
Uvek, uvek, uvek i uvek sa što više ram gb memorije. Pogotovo korisnicima koji ne menjaju telefone često. Nema tu filozofije.

Pozdrav ljudi. Tast planira da produži ugovor u A1, ja preporučio Note 10 Pro, jer mi ne miriše nešto nova 11 serija. Kako vas sluzi posle par meseci, ima li nekih problema generalno(senzor onaj)?

Ja koristim nekih mesec-dva Redmi Note 10 Pro. Odmah sam dobio update na Miui 13 i nemogu dovoljno da nahvalim telefon. Zavisi i koliko se daje za njega, ja sam ga kupio jako jeftino i za 120-130e nema nista bolje. Miui 13 radi super, barem meni.

Nece da se updejtuje. Redmi note 10 4/64 kupljen u xaomieovoj radnji na adi. Trenutno je 12.5.5, prijavljuje da Ima update na 13.0.5, I onda kaze downloading 0% I tako stoji ceo Dan. Dal bi factory reset pomogao?

Ја сам после 13.0.3 пре десетак дана надоградио на 13.0.8 и већ се негативно одразило на батерију,посебно када је телефон на "стенд бају".Са првом верзијом 13,све је било готово перфектно.

Nazad
Vrh Dno