Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Primer nove serije 11t gde je prisutan mtk na standardnoj verziji i to ne tako loš sa oznakom 1200.

Neka ponude isto i za note 11, biće copy paste možda nova serija mtk-a bude.

Odgovorili su mi iz Benchmarka na komentar na YouTubu zašto ga nema i šta se dešava: "Nema 4G čipova više, ne mogu da se nabave, prestala proizvodnja ili je minimalna."
Da znate svi🙂

Koju verziju softvera imate na telefonu,kod mene je još uvek 12.5.4 ?

Testirao sam svoj novi redmi note 10 pro bateriju i odusevio se sa rezultatima..Screenshot_2021-10-19-16-43-58-519_com.miui.securitycenter.jpg

Подешавање дисплеја претпостављам на 60 хз. ?

nemas problem sa proximitijem? pa preko 100 tel oko mene ima, blago tebi zaista.
Evo prošlo je još pet dana, sačekao sam još malo sa odgovorom da vidim da li će biti problema .... Nema problema. Sve je i dalje OK, radi kao sat. Imam još dvojicu kolega koji su uzeli isto 10 pro, preko firme, preko vip-a - isto sve ok. Rade odlično, nikakve pritužbe, samo pohvale.
E da, jako, jako sam oduševljen zvukom, fantastičan je!👍

Srećan sam ko malo dete kad mu daju čokoladu. Sad mi Poco x3 izgleda bezveze pored ovog telefona a bio sam jako srećan kad sam i njega kupio. Jedino je prednost Poco X3 nfc u video zapisu, koji je bolji, ali fotke mnogo bolje na redmi 10 pro.
A imam još i poco f1 i mi 9t.
Ako nekome treba neko uporedjivanje, bilo kakav info, stojim na raspolaganju svima.

Vidim da osim tog idiotskog proksimitija mnogi spominju i problem sa ekranom.
Šta konkretno zamerate ekranu?
Ja ga držim na 120hz, i prezadovoljan sam pogotovo što zadnje 3-4 godine nisam imao Amoled.

Napokon se javljaju ljudi kod kojih radi dobro. Meni stigao danas. Tovarim ga trenutno sadrzajem iz starog telefona. Javicu kakav je. Ovako na prvu izgleda extra,najbolji sto Sam dosad imao.

Ma ne koristi max osvetljenje.
Verovatno vozi i dizelaša od dve tone koji troši 4l/100km gradske vožnje.

Pa dosta vrem3na sam napolju na terenu pa pojacam a i vozim dizela hahahahhaha al cisto ga testiram

Evo da i ja napisem nesto o ovom Redmi Note 10 Pro 128/6Gb, global, Onyx gray varijanta. Kupljen u Balkanskoj, prodavnica na slovo L.
Trenutno na MIUI 12.5.4 memorija puna oko 50Gb, ubacio sam micro sd takođe od 128Gb puna do pola.
Prezadovoljan sam izgledom, kamerama, brzinom i baterijom. Baterija me je najviše brinula kako ce se pokazati ali u stvari baterija kida! 2 dana bez problema. Imam pored apps koje su stigle u telefonu instalirano jos 50ak komada. Wifi, gprs, bluetooth (zbog sata) su uključeni non stop, to ne gasim nikad osvetljenje na pola, refresh na 60Hz, jos nisam probao 120.
Sto se tice proximity senzora da budem iskren, desava se ali ne tako često kao sto se piše. Desi se par puta u toku dana ili nijednom, provalio sam da kad se to desi odmaknem ga od uha nekoliko puta i priblizim i ugasi ga.
Interfon se cuje odlicno kao i slusalica. Nikakvih problema sa wifi i BT konekcijom.
Da ne pocinjem sa stereo zvucnicima koji su bas glasni i cuju se odlicno. Kamera ubija, odnosu na moj prethodni mi 9 lite sa 64mpxl, ova 108 je ludilo. Otisak prsta otkljucava u deliću sekunde svaki put. Sto se tice grejanja u toku rada i punjenja, ne greje se nista vise ni manje od prethodnog telefona. Sve u svemu preporuka.Dobar telefon za, uslovno receno, mali novac.

jel se može "otkucati" sms glasovno, kada kliknem na mikrofon piše da nema dozvole za unos teksta glasom a sve dozvole su prihvaćene

u sms držiš mikrofon simbol i pričaš, tako šalješ glasovnu poruku sms.

Ljudi prazni mi se baterija nenormalno ..nasao da najvise vuce dnsmasq koji mu je odjednom lepo u pocetku radio i drzao bat..smanjio na 60herca isti djavo svasta ..ima li leka🤔

Dva-tri puta mi se desilo da se baterija prazni brže nego uobičajeno. U opcijama pod Battery & performace bih odradio popravku curenja baterije, tj. pustio telefon da sam pogasi aplikacije koje smatra da "srču" bateriju. Isključio i ponovo uključio telefon. Posle toga baterija bi se praznila normalno.

E ne pojavljije se ono vise dnsmasq stavio ga na punjac i sad deluje ok ...hvala puno drugari

Kako vam se pokazao Redmi Note 10 pro? Imam Samsung Note 10, planiram da kupim novi telefon, pa ne znam dal je bas pametno da predjem sa ovog na Redmi Note 10 pro. Vidim da treba da izadje Redmi 11, al njemu nije Snapdragon nego Mediatek, Redmi Note 8 pro je isto imao taj procesor. Mada ne bih rekla da je RN 11 pro nesto znacajno bolji od RN 10 pro.

Телефон је сасвим ок,али за мене који увек користим телефоне из тог нижег сегмента.Обзиром да имаш тзв. "флегшип" од пре 2 године,не знам како ће теби изгледати.

Телефон је сасвим ок,али за мене који увек користим телефоне из тог нижег сегмента.Обзиром да имаш тзв. "флегшип" од пре 2 године,не знам како ће теби изгледати.
Zato se i plasim prelaska. Prethodni telefon mi je bio Samsung S9. Svi oko mene su zadovoljni sa Redmi telefonima, bateriju najvise hvale, dok ja ne idem nigde bez punjaca haha, pa se zato i razmisljam o prelasku na Redmi.

Ne znam gde da pronadjem da li postoji Redmi Note 10 6/128 u EU verziji pa bih bio zahvalan ako neko zna...
Npr u Mi store se nikad nije prodavala ta verzija? Da li je verzija sa 6gb namenjena za kinesko-indijsko trziste ili to ne mora da znaci?

Nema običan Note 10 u 6/128 makar u EU. Imaš Note 10 5G u 6GB varijanti.

Hvala. To mi je trebalo. Znaci da je kinez neki verovatno.

Sad gledam na ebay ima da se navodno kupi global verzija telefona.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno