- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Иначе, ако загребеш и RD Online и навучеш се, "оде живот".![]()
Koji zivot?
Иначе, ако загребеш и RD Online и навучеш се, "оде живот".![]()
Amen brother, neka ide ćivotSiguran sam da sam na igranje PES-a utrošio barem 6 meseci u poslednjih 20 godina.![]()
Ček, jel stvarno utrošite 1000 sati na JEDNU igru?? Imate li uopšte predstavu koliko je to vremena uopšte?
Ebiga, nekome se nesto bas svidi, udje u fazon
Meni je rdr2 super, ali ima i velike mane, poput jako skriptovanih misija, pa ume biti malo dosadno, jer se nekada osecam kao ker na povodcu koga vode od drveta do drveta da zapisam
Lepota igre je u jako mnogo nabacanih detalja, a ocigledno vecini ljudi ne smetaju misije gde te igra vodi kao vezanog.
Kupio sam igru cim je izasla i jednostavno prestao da je igram, bez nekog razloga, nisam je presao jos uvek...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ma ti jos nisi ni uvodni deo presao, maltene tutorial. Normalno da je takav pocetak, igraj i uzivaj.
Apropo ovih kupovina preko vpn Ukrajine, o kojoj platformi govorimo ? I jel ima neko predlog vpna ?
I ako neko zna, da li mogu prebaciti savegame, imao sam Rockstarov nalog.
Hvala majstore. Isprobacu, pa javljam kako je sve proslo.Kupovina preko Epica, a ovaj VPN je ranije preporucivan u temi: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/urban-vpn/
Napravio sam novi nalog na kraju i platio iz Rusije preko ruskog broja, nadam se da su manje šanse za "region lock" [emoji23]. Hvala na pomoći.
Sent from my Oneplus 7 using Tapatalk
Mislim da su ljudi koji su stukli veliki broj sati našli čar u slobodi svega onoga sto nije vezano za glavnu pricu vec na tzv side questove ako tako mogu da se nazovu koji nude apsolutnu slobodu. Ja sam na 40h i ne pikam je vise posto sam bio story driven a to kao sto si napomenuo ume da dosadi...Ja sam odigrao barem 50ak sati i isti je osecaj. Problem je sto imas open world koji je prelep, a onda ti skriptuju sve sto radis, da moras da radis bas precizno kako ti oni kazu, pa skontas da uopste nemas slobode tokom igre.
A steta, jer igra pored grafike, ima super karaktere i generalno je atmosfera igre bas dobra, kao i tema.
Toliko mi se inicijalno svidela, da sam cim je izasla, otisao i dao rockstaru direktno pare, ne secam se, mozda jos i i u preorderu...kao sto Cyberpunk cekam od aprila da instaliranim GOG launcherom i kupljenom igrom
Ovaj problem sam imao i sa GTA 5, koji takodje nikada nisam presao.
Rdr2 cu sigurno nastaviti kad tad, ali nije medju igrama koje nisam mogao da prestanem da igram.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Jer skuplje neko ne može da priušti. Ja npr.a u cemu je problem igru kupiti normalno?
na HRK je malo manje od 35eur. za ~1000h igranja je 35eur puno? ne razumem
Puni cenu igre nema šanse. Previše mi smeta mesečnom budžetu.imas RX5700, 16GB rama, ryzen 5 cpu. ne mozes da priustis igru od 60e???
ozbiljan si?
onaj ko radi za 300e sigurno nema komp kao ti i ne igra igre na njemu ukoliko ga i ima
onaj ko radi za 300e sigurno nema komp kao ti i ne igra igre na njemu ukoliko ga i ima
Kako misliš da se ne meša kada moderatori dozvoljavaju diskusiju o zaobilaženju cene igre, tojest kupovine? Cela ta priča je o novcu. Kao i čitava tema o filmovima i "koji release" da skinem je ČISTA piraterija.Bilo kako bilo. Nema potrebe da se mešaš ko ce igru da plati koliko.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
imas RX5700, 16GB rama, ryzen 5 cpu. ne mozes da priustis igru od 60e???
ozbiljan si?
Nismo najgore drustvo na svetu,takvo je celo covecanstvo samo ako mu dopustis da bude takvo!Kada te internet provajder bude zvao kuci i opomenuo da ne skidas piratski sadrzaj,kao sto je naprimer slucaj u Australiji,onda cemo biti "civilizovaniji"!Dok se to ne desi meni sasvim odgovara Ukrajina,Kenija ili bilo koja drzava ako cu je platiti jeftinije!Kako misliš da se ne meša kada moderatori dozvoljavaju diskusiju o zaobilaženju cene igre, tojest kupovine? Cela ta priča je o novcu. Kao i čitava tema o filmovima i "koji release" da skinem je ČISTA piraterija.
Zato smo i najgore društvo u Evropi, ljudi voze automobile sa platama od 350€, oba roditelja puše a deci ne mogu da plate eksurziju i slično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari