Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

ne bih se ni družio sa ukrajincem da je švedjanin bio serviran...

Evo uzeo i ja Special Edition, 2109.32RSD izasao sa kuponom preko VPN-a i promenom regiona Epic naloga na Ukrajinu. Veceras ili sutra instalacija, pa cu malo igrati pre ispitnog roka.

Auuuu drgarski savet, RDR pre ispitnig roka nikako nike pametna ideja...

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Kako je krneulo, nece ni biti pre ispitnog roka :p.

Ne znam zasto mi prijavi ovu gresku, u Epic-u javi da je igra Running.

rdr2 epic rockstar launcher.PNG

Ako je SBB net, jedan user ovde je imao sličan problem zbog NAT-a.

Probaj tethering preko fona, na mobilni net čisto radi provere.

Poslednja izmena:
Probao veceras i radi igra, izgleda mi da je bio problem do Rockstar-a ceo dan, ni GTA V nije hteo online da radi sve do uvece.

Vrlo je moguce da se obojica u pravu. :)

Inace, malo sam odigrao igru nocas i danas, malo me je smarao onaj uvod po snegu, ali cim sam zavrsio prvo poglavlje, igra mi se sve vise dopada. Za moj ukus malo vise komandi u izboru posto sam navikao na GTA V, pa moram sve da popamtim koje tastere biram u nekim situacijama. Prica, vrlo interesantna.

Kako im je uopšte Rockstar dozvolio ovako nešto? Kakav *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski potez Epic-a, jedva sam juče uspio da upalim legalno kupljen RDR2 kod njih.

Ne znam, i ja sam juce *mjau*mjau* po Epic-u, ali svako svog konja hvali kako je dostupan svima. Rockstar da bude otvoren prema svima ali da opet bude samo za sebe, takva je danas prica i sa svim ovim zasebnim Launcher-ima.

Ja vec par dana ne mogu da kupim na Epicu RDR2, preko Ukrajine. Nema veze sa tim i vpn-om, sve radi savrseni.. al im sajt zakucava kada orderujem. Ne znam u cemu je stvar, moguce zbog te navale..

Vrlo je moguce da se obojica u pravu. :)

Inace, malo sam odigrao igru nocas i danas, malo me je smarao onaj uvod po snegu, ali cim sam zavrsio prvo poglavlje, igra mi se sve vise dopada. Za moj ukus malo vise komandi u izboru posto sam navikao na GTA V, pa moram sve da popamtim koje tastere biram u nekim situacijama. Prica, vrlo interesantna.

Kako ti zavidim. Pre tri dana sam završio svoj 4. prelaz. 99% završeno i mrzelo me da gledam koje sitnice sam propustio. Kupio HEAVY RAIN i igrao je par dana, probao GTA V opet, pa Odyssey, te Witcher 3, te neke nebuloze i danas krenuo 5. put od Coltera... :hump:

Aj lebac ti... Kako se placa kad se uzima preko Ukrajne an Epicu? Izaslo mi nesto Xsolla, pa onda Pay24... Gde otvaram nalog? lol
Hvala.

ima li neko resenje da se bace ili prodaju puske i pistolji?
koliko su se bavili gomilom sitnica kao sto su konjska mooda toliko su napravili glupost da na konju nosis 9 tona oruzja?

dao sam nalog drugaru da igra i pocelo je opasno to da ga izludjuje.

apgrejdovao je par pusaka i kad je bilo kakva pucnjava Artur sam vadi neke leve puske i pistoljcice i redovno izgine.

moze li to nekako da se zakljuca i na neki nacin podesi da uvek budu u kao nekom favorit slotu i da vadi njih da puca?

ima li neko resenje da se bace ili prodaju puske i pistolji?
koliko su se bavili gomilom sitnica kao sto su konjska mooda toliko su napravili glupost da na konju nosis 9 tona oruzja?

dao sam nalog drugaru da igra i pocelo je opasno to da ga izludjuje.

apgrejdovao je par pusaka i kad je bilo kakva pucnjava Artur sam vadi neke leve puske i pistoljcice i redovno izgine.

moze li to nekako da se zakljuca i na neki nacin podesi da uvek budu u kao nekom favorit slotu i da vadi njih da puca?

Nema.

Ima u RD Online da se odlože puške i pištolji.

Ni meni nije bilo jasno zašto jednostavno ne može da se izbaci ali eto - ne može. :D

Ja sam one koje sam nadogradio "obeležio" posebnim "skinom" ili bojom cevi (zlatna) tako da sam ih lako razlikovao.

Poslednja izmena:
ne razumem takve mozgove... kao da imaju posebno odeljenje zaduzeno za pravljenje gluposti i bagova kome su dali odresene ruke :) ludilo...
ma odradio je i ortak skinove ali dzaba kad ih Artur ostavi na konju i redovno izvlaci neke pistolje na kapisle pa dizgine svaki put.

ja sam zbog silnih gluposti odavno digao ruke od ove igre a videcu koliko ce uporan ortak da bude :)

Zar ne moze kod trgovca da se namesti koja su primarna oruzja na sedlu?

moze ali to jako kratko traje i nastavi se sve po starom.
R* je uvek bilo bitno da forsira online dok kampanju zaborave odmah po izlasku.

@ericm
A koje te to gluposti nerviraju ? Interesuje @me onako. :)

ma uzas. koliko su paznje posvetili nekim ludackim detaljima a sa druge strane upropastili mehaniku od krucijalnog znacaja.
nisu mi jasni nikako.

@DeLarge

pa evo ove gore pomenute.
u pocetku je bio tek horor. od pucanja launchera, nemogucnosti logovanja, u dx12 mi igra stalno kresovala dok sam u vulkanu imao krzave pozadine kad se polako pomera mis.
onda nakon apdejta sva podesavanja namestena na low.
onda poznati bag sa markiranjem na mapi...

ortak je imao problem kad se drvece trza kao da ima epi napad i slican problem sa senkama. nije mi jasno kako to niko ne pominje cak ni na mnogim yt klipovima gde se jasno vidi :)
takodje je i konj opasno glupav. nema sanse da nastavi da prati sam put kad se drzi bese X i hoces da pucas na druge koji te jure...

toliko lepa igra a toliko frustrirajuca.

ovo uglavnom prenosim sveze utiske od drugara, ja sam prestao odavno da se nerviram i nadam :)

Poslednja izmena:
ortak je imao problem kad se drvece trza kao da ima epi napad i slican problem sa senkama. nije mi jasno kako to niko ne pominje cak ni na mnogim yt klipovima gde se jasno vidi :)
takodje je i konj opasno glupav. nema sanse da nastavi da prati sam put kad se drzi bese X i hoces da pucas na druge koji te jure...

Istina je da je to sa oružjem užasno glupo odrađeno. I ja sam u prvom prolazu kupio svako oružje na koje naiđem, pa kad treba da izaberem pušku koju želim, pa kad krenem da rotiram, pa tako svaki put kad sednem na konja... Zato sad čim vidim neko oružje označeno za preuzimanje (znak pištolja) bežim od toga kao đavo od krsta. Jedino uzimam dve RARE puške (sačmara i snajper) jer se ubrajaju u "collectibles".

A što se tiče grafičkih bagova i gličeva, to je do tvoje/tvog drugara mašine i pobrljavljenog Windows-a. Ja nemam ama baš nikakavih problema, što znači da sama igra nije problematična, već ko zna koji Windows, zastareli drajveri i sl. Svi bagovi su odavno ispravljeni.

nije do racunara sigurno jer gledam na mnogim yt klipovima bas to isto a do danas nije ispravljeno.
sve je apdejtovano, odradjen novi win i isprobana sva podesavanja u igri.
pun je i reddit kao i ostali forumi sa tim problemom.

na klipovima od hw unboxed se sve raspada od tog problema sa lomljenjem i trzanjem drveca, kao i senkama a niko zivi ni da pomene to :D

sve u svemu, igra je i dalje ostavljena na pola i mora se igrati na nacin kako su zamislili ili bataliti celu pricu.

To sa oruzjem jeste bas bezveze. A sto se tice tog glitcha sa drvecem, desavao se i meni.. ali veoma retko i kratko, tako da mi nije smetalo. Dobra igra, steta bataliti.

To sa oruzjem bi se tako lako resilo kada bi podesavanje koje napravis kod trgovca bilo snimljeno kao default i ostalo takvo i kada umres/reloadujes igru/sve ostalo sta vec promeni ovo setovanje.
Ne razumem zasto to nisu ubacili.

Moji najveci problem sa igrom je to neko nepredvidivo ponasanje u toku borbe i malo "bangavo" kretanje, desavalo mi se da umrem zbog neke gluposti kada hocu da uradim jedno a igra odabere nesto drugo...
I search itema ume da bude mnogo naporan, pogotovo kada su blizu itemi od kojih jedan zelis da pokupis a drugi imas "full stack" i ne moze da se uzme.

Zato sam i gomilu vremena proveo jureci perfect pelts i legendary zivotinje jer je u lovu sve ovo minimalno izrazeno.
Ponasanje zivotinja je tako dobro odradjeno da bi i ona "The Hunter" simulacija lova mogla dosta toga da nauci od RDR2.
Recimo ubijes jelena i udaljis se 50tak metara, na lesinu prvo krecu da slecu okolne ptice grabljivice, pa se pojave kojoti ili lisice a jednom sam tako uspeo da ulovim i couguara koji je inace mnogo zeznut za lov.
A kada tapkam on foot po baricama pa se na 5m od mene cuje "groar" od krokodila ne bude mi sve jedno :D

Igra jeste odlicna i meni definitivno u top 10 ever, ali da ima mana ima. :)

na klipovima od hw unboxed se sve raspada od tog problema sa lomljenjem i trzanjem drveca, kao i senkama a niko zivi ni da pomene to :D
sve u svemu, igra je i dalje ostavljena na pola i mora se igrati na nacin kako su zamislili ili bataliti celu pricu.

Prativ HW Unboxed odavno, više volim da slušam Stiva nego onog metiljavog :D (ne znam kako se zove) a njhovi snimci su stari 6 meseci. U međuvremenu se sve ispravilo. A dobru priču MORAŠ da ispričaš na ovaj način, drugačiji ne postoji.

a jednom sam tako uspeo da ulovim i couguara koji je inace mnogo zeznut za lov.

Ništa lakše. Uvek se pojavljuje kad ideš uz owanjila (ili kako već) jezero, kreneš uz rečicu i čim dođeš do šume tu te uvek napada. Sa konja lagani DEAD EYE u glavu i to je to. Ako te konj zbaci puma se odmakne i tad možeš lagano da je ubiješ. Ništa lakše od lova na pume i pantera, sve dok si na konju.
Najzeznutiji je los, oni se užasno retko pojavljuju.

Nazad
Vrh Dno