Vrlo je moguce da se obojica u pravu.
Inace, malo sam odigrao igru nocas i danas, malo me je smarao onaj uvod po snegu, ali cim sam zavrsio prvo poglavlje, igra mi se sve vise dopada. Za moj ukus malo vise komandi u izboru posto sam navikao na GTA V, pa moram sve da popamtim koje tastere biram u nekim situacijama. Prica, vrlo interesantna.
Aj lebac ti... Kako se placa kad se uzima preko Ukrajne an Epicu? Izaslo mi nesto Xsolla, pa onda Pay24... Gde otvaram nalog? lol
Hvala.
ima li neko resenje da se bace ili prodaju puske i pistolji?
koliko su se bavili gomilom sitnica kao sto su konjska mooda toliko su napravili glupost da na konju nosis 9 tona oruzja?
dao sam nalog drugaru da igra i pocelo je opasno to da ga izludjuje.
apgrejdovao je par pusaka i kad je bilo kakva pucnjava Artur sam vadi neke leve puske i pistoljcice i redovno izgine.
moze li to nekako da se zakljuca i na neki nacin podesi da uvek budu u kao nekom favorit slotu i da vadi njih da puca?
ortak je imao problem kad se drvece trza kao da ima epi napad i slican problem sa senkama. nije mi jasno kako to niko ne pominje cak ni na mnogim yt klipovima gde se jasno vidi
takodje je i konj opasno glupav. nema sanse da nastavi da prati sam put kad se drzi bese X i hoces da pucas na druge koji te jure...
na klipovima od hw unboxed se sve raspada od tog problema sa lomljenjem i trzanjem drveca, kao i senkama a niko zivi ni da pomene to
sve u svemu, igra je i dalje ostavljena na pola i mora se igrati na nacin kako su zamislili ili bataliti celu pricu.
a jednom sam tako uspeo da ulovim i couguara koji je inace mnogo zeznut za lov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari