Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Jel radi nekom Online?

Meni ne radi ni offline vec 10 dana :) Tupavi SBB, zvao sam ih 10-og, nesto cackali tamo u tehnickoj podrsci i radilo lepo 2-3 dana, i onda nista :) Igram tako sto disable-ujem mreznu kartu, pa se preko WiFi nakacim na mobilni hotspot. Zvao i danas SBB, kazu vidite sa Rockstarom da daju neku ip adresu. Inace sam iza nata, ali u sbb kazu da to nema veze.

Ja reših problem tako što sam ugasio ruter preko noći i sutradan dobio drugu ip adresu. Nakon toga se igra ažurirala i sve je ponovo radilo kako treba.
Iz nekog razloga mi je potpunio bio blokiran pristup SocialClubu preko stare ip adrese a samim tim i igri, dok na telefonu (koji je na drugoj mreži) nisam imao problema da se ulogujem.

Pa jer su verovatno te ip banovane ILI ima previše zahteva ka Rockstar-ovim serverima sa jedne ip.

CGNAT bato.

Lepota cg nat-a. Delis istu IP adresu sa jos ko zna koliko ljudi, neko od njih popije ban, i ti popijas ban.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Pa samo tether sa telefona dok udje na rockstar SC bi trebalo da resava stvar.

Pa moze i to i vpn i proxy itd. Nego sto je sbb bezobrazan pa ih treba juriti. Brate placas za uslugu i imas pravo da je dobijes, a ne ti da zoves Rockstar i trazis informacije. Znaju oni sta je prob nego ih bas briga.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Pa da samo sto se dzabe zivciras sa *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ima...resis sam i vozi. Ali svakako bi ih u sekundi promenio da postoji ekvavilentna ponuda.

Kazu oni da je resenje staticka ip adresa :D zato lepo idem na orion optiku kada mi istekne ugovor, za nekih 7-8 meseci, posto su im dobri uslovi ako se prebacis kod njih (Ugovor 30 meseci - 10 meseci po dinar, 6 ili 8 meseci po 999 din, i ostalih 14 ili 12 meseci normalna cena, valjda oko 1700 din, paket 100 mbps).
Ionako ne gledam TV, eventualno 10-ak minuta mesecno.

Poslednja izmena:
Kazu oni da je resenje staticka ip adresa :D zato lepo idem na orion optiku kada mi istekne ugovor, za nekih 7-8 meseci, posto su im dobri uslovi ako se prebacis kod njih (Ugovor 30 meseci - 10 meseci po dinar, 6 ili 8 meseci po 999 din, i ostalih 14 ili 12 meseci normalna cena, valjda oko 1700 din, paket 100 mbps).
Ionako ne gledam TV, eventualno 10-ak minuta mesecno.

Sredio sam tako što sam isključio modem i ostavio ga tako preko noći, jutros probam i proradilo je, sad, dokle će da radi, videćemo.

To je to ip adresa, samo sto kod SBBa nekada nece da se odlepi ta javna adresa i kad je modem celu noc offline.

Meni je jednom pravilo problem i vise ne. Mada je meni komp non stop online i nesto svlaci tako da nema kada ni da promeni ip.

Da nije ovog vanrednog stanja verovatno nikada mi ne bi palo na pamet da ovu igru završim sa 100%. Želeo sam da završim sve "achievement"-e ne bi li video kako izgleda THE LEGEND OF THE EAST odelo koje donosi fine bonuse. Naravno, nisam želeo da ga vidim kako izgleda na YT ili negde kako bih se prijatno iznenadio, ali to se nije desilo. Izgleda jezivo ružno. Ovako nijedan kauboj ne bi smeo da izgleda, a toliko je ružno da mi JM izgleda kao neki ... da ne napišem nešto politički nekorektno.

3.jpg
4.jpg

Jedno od ekstremno retkih razočarenja u ovoj igri.

I meni je ružan outfit. Uloži se mnogo sati da se dođe do njega i nisam izdržao da ga nosim ni sat vremena.

Jedna stvar koju bi voleo da igra poseduje je new game+

Nema tezina

Da li ima neko problema sa Rockstar klijentom. Ne mogu da se povezem sa serverima uopste i ne mogu da igram igru. U offline ne mogu jer nece klijent ni da se startuje

Ako moze neko da proveri pa da javi bilo bi dobro

edit: proradilo

Poslednja izmena:
Upravo predjoh igru, posle nekih 75 sati igre otprilike. Sve u svemu odlicna igra, posebno prica, gameplay je mogao biti mozda malo raznovrsniji da isprati kvalitet price, ali dobro da ne sirim cinizam.....Nije masterpiece sto je neki krste da joj dam 9 ili 9.5/10, bar meni nije, ali 8.5/10 bih dao svakako.
Ono sto je stvarno moralo biti bolje/drugacije je optimizacija, nema bas igra takvu grafiku, da isprati ovu zahtevnost. Srecom postoji gomila opcija za optimizaciju podesavanja, kao i u svakoj Rockstar igri, pa sam recimo na 1080p i na "xbox one x" podesavanjima (nasao na netu da su to ta, navodna podesavanja) imao 50-75fps na RX 570 sto je sasvim ok za glatku igru. Ono sto ne moze da se sredi i sto me generalno najvise nervira u ovoj (na zalasku) generaciji igara je TAA odnosno preterano koriscenje istog u okviru samog engine-a, da se ne lazemo mutna igra, sta god joj radili, ali dobro. Pomogao je dosta Radeon image sharpening.

Copy/pate iz druge teme:
Imam jedan steam account share kupljen na ebay-u na kome sam igrao i upravo zavrsio Red Dead Redemption 2, offline naravno. Uz njega na tom nalogu je jos igara, uglavnom free, ali tu je i recimo i Football Manager 2020....
Ako neko zeli da odigra RDR 2, mogu da prosledim da user i pass za ovaj nalog. Mene bi zanimalo ako ima neko na steam-u Metro Exodus, pa da mi pusti share za offline play kao sto je i ovaj nalog.

Poslednja izmena:
75 sati? Ajme pa ti si protrčao kroz igru, ne važi se recenzija ;)

Pa pazi, main story+side questovi svi. Malo usput sandbox zanimacija, koje mi nikada nisu preterano zanimljive bile u nijednoj igri i to je to 75 sati.
Od mene dosta :)

Ček, jel stvarno utrošite 1000 sati na JEDNU igru?? Imate li uopšte predstavu koliko je to vremena uopšte?

Послато са Moto C Plus помоћу Тапатока

Ček, jel stvarno utrošite 1000 sati na JEDNU igru?? Imate li uopšte predstavu koliko je to vremena uopšte?

Znam ljude koji imaju par GODNA played u WoWu.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

I ja se čudim kad vidim da neko gleda fudbal 50 godina. Mislim ono, svako svom.

Cemu cudjenje, je li propisano zakonom koliko se vremena moze provesti na jednoj igri? :p

Није везано за ову игру али рецимо WoT играм (у августу ће бити) већ пуних 10 година. Не знам колико је то када се претвори у сате али је много више од 1000. :D

Edit: Што је најцрње у свему, нисам једини са овог форума који WoT игра толико дуго.

Иначе, ако загребеш и RD Online и навучеш се, "оде живот". :p

Poslednja izmena:
Siguran sam da sam na igranje PES-a utrošio barem 6 meseci u poslednjih 20 godina. :D

Pa,na jednu ili stojednu nije bitno uopste!Kazu da tokom zivota covek provede oko 20 godina samo u spavanju!Tako da tih 1000h za jednu igru nije uopste puno!Vreme odlazi ovako ili onako,na nesto mora da ga potrosis!

Nazad
Vrh Dno