Meni se desilo slično za jednu petohiljadarku. Trebalo im je nekoliko dana i uplatili su na račun.Da odgovorim sam sebi. Podnese se reklamacija u poslovnici, kad budu otvarali bankomat pa će videti i proveriti, verovatno će biti ok pa ce oni uplatiti na devizni račun. Dešava im se to ponekad, bankomat zabaguje.
U slučaju da mora da ide dalje na vestačenje, šalju u Narodnu banku pa će me pozvati i obavestiti o ishodu.
Može. Vezivanje kartice na na devizni iRačun zatražuješ u poslovnici. Ako ti je potreban dodatni devizni račun, posle toga zatraži od savetnika da ti otvori jednovalutni devizni u evrima za svrhu prijema doznaki (bez održavanja) i tako ćeš moći da premeštaš sa kartičnog na avista račun.Da li sa virtuelnom Visa karticom može da se obavi online plaćanja npr. za Aliexpress, Spotify? Ukoliko želim poseban devizni EUR račun na koji bih vršio menjačnicu i na njega uplaćivao sredstva u EUR, morao bih da pređem na Može Ekstra paket? Želim da imam dodatnu sigurnost što se tiče tih Online stranih pretplata, a dinarski standardno za Online plaćanja u Srbiji.
Preko info portala se vidi da li imaš otvorene i devizne partije, ali možda će ti odgovoriti da podneseš zahtev za pristup u papirnoj formi. Druga stvar koja bi eventualno bila otežavajuća je što otvaranje dodatnih računa preko info portala može biti automatski odbijeno. Sumnjam na to što mi opet traže popunjene KYC izjave, ali to ću znati kad budu odobrili tu dokumentaciju.Ima li koga da je paušalac i da koristi Raiffeisen Biznis iRačun? Otvorio sam sve kako treba i u procesu štiklirao da mi treba i u USD i EUR računi, ali kad god se ulogujem imamo samo dinarski. Shvatam da ja kao PR nemam konkretno pristup evrima ali u ERSTE, na primer, imao sam zasebne brojeve računa za svaku valutu.
Vidiš nisam ni znao da postoji info portal, nigde mi nije to ni pisalo niti mi javljeno. Svašta. Hvala puno uji!Može. Vezivanje kartice na na devizni iRačun zatražuješ u poslovnici. Ako ti je potreban dodatni devizni račun, posle toga zatraži od savetnika da ti otvori jednovalutni devizni u evrima za svrhu prijema doznaki (bez održavanja) i tako ćeš moći da premeštaš sa kartičnog na avista račun.
Preko info portala se vidi da li imaš otvorene i devizne partije, ali možda će ti odgovoriti da podneseš zahtev za pristup u papirnoj formi. Druga stvar koja bi eventualno bila otežavajuća je što otvaranje dodatnih računa preko info portala može biti automatski odbijeno. Sumnjam na to što mi opet traže popunjene KYC izjave, ali to ću znati kad budu odobrili tu dokumentaciju.
Mislis iracun , ja pre par meseca i za sad ide dobro. za odrzavanje niko nisata ne trazi za sadJel otvarao neko onaj online 15 minuta račun? Koliko je održavanje nakon godinu dana?
Ako nemas dobru kameru na računaru/laptopu bolje koristi mobilni, jer mora dasa vidi sve na licnu kartu i neki racun dasi to ti ,plus mora spikerfonJel otvarao neko onaj online 15 minuta račun? Koliko je održavanje nakon godinu dana?
U Užicu konačno pre 10-ak dana zamenili stari bankomat novim višenamenskim. Slučajno videh u prolazu i doživeh civilizacijski šok.Bankomati im se raspadaju, ne znam sta se sa njima desava. Stalno su prazni, stalno izbacuju neke greske, ne znam kad sam zadnji put nesto odradio da neki problem ne izbaci.
Ja sam očitao ličnu kartu. Jel može bez tog Idnow app ako već imam kameru na dva uređaja?Kreneš u iniciranje pravljenja iRačuna sa računara ili telefona, uneseš svoje podatke, potom na nekom koraku treba da obaviš video poziv sa agentom da ti verifikuje nalog, ako nemaš veb kameru na računaru/laptopu onda obaviš sa Android/iPhone telefona, sačuvaš do tog koraka i ostani na toj strani bez osvežavanja, stigne ti mejl sa sačuvanim podacima, nastavljaš dalje iz tog linka, skidaš aplikaciju IDnow i unosiš kod za video poziv i čekaš da se neko javi, pripremiš lični kartu i neke od računa koji su naglašeni na tebe i tvoju adresu ukoliko je lična karta biometrijska, i sve korake sa agentom obavljaš i postavlja ti par pitanja, nakon toga te pita da li ćeš da nastaviš dalje pravljenje računa sa telefona ili računara, reći će ti da odatle nastaviš i da ne osvežavaš stranu već samo da sačekaš koji minut i da klikneš na dugme za sledeći korak, i obaviš još šta treba i to je sve, na kraju pravljenje naloga za elektronsko bankarstvo i to bi bilo to.
NEDa li je nekom stizao ovakav mail:
Prilikom otvaranja Vašeg iRačuna u Raiffeisen banci došlo je do tehničkog problema pri potpisivanju samog ugovora o iRačunu.
Iz tog razloga šaljemo Vam u prilogu validni ugovor i ljubazno Vas molimo da nam date svoju saglasnost na isti kroz odgovor na ovaj i-mejl. Dostavljeni ugovor je istovetan ugovoru koji ste dobili u predugovornoj fazi prilikom otvaranja iRačuna.
Ima već skoro mesec dana kako sam otvorio iračun, sve je normalno proslo prilikom video razgovora, dal sam ja nešto propustio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari