Šta je novo?

Raiffeisen bank

Ekipo,
Treba mi pomoć 🙂
Pošto mi je tast je nerezident i ne može da otvori iračun da li imate neku preporuku nekog drugog računa u Raiff-u?

Treba mu tekući jer počinje da radi,pa da ima gde da primi platu koju bi posle odmah podizao sa bankomata.
Hteo u Intezu ali sam ga odgovorio...
Sad idem u off topic ali čuo sam da intezinu karticu kad provučeš u trgovini ili bilo gde skida 39din po plaćanju,pa ze pitam da li je moguće da smo došli do toga.
Nadam se da Raiff to neće nikad uvesti..

Jel to rekla kazala informacija? Ili ima u nekom dokumentu?

Treba mu tekući jer počinje da radi,pa da ima gde da primi platu koju bi posle odmah podizao sa bankomata.
Sad idem u off topic ali čuo sam da intezinu karticu kad provučeš u trgovini ili bilo gde skida 39din po plaćanju,pa ze pitam da li je moguće da smo došli do toga.
To je samo za business debitne kartice….naravno da za fizicka lica to ne vazi

То ти је тај са основним услугама за нерезиденте,као што рече @OpetYa
Имаш на дну онај плусић па кликни

Danas oko 2 mi je stigla notifikacija da sam platio račun za infostan. Niti sam platio, niti sam koristio ovaj račun za plaćanje računa, čak šta više, nisam koristio ovaj račun za plaćanje bilo čega u zadnjih bar 2 meseca. Stoje rezervisana sredstva i ne daje mi dalje opciju da to otkažem. Kontakt centar me prosledio dalje da pišem mail za reklamaciju pošto i oni trenutno ne mogu ništa da urade. Jel se nekome dešavalo ovako nešto? Inače, app je na mom telefonu kojem niko nema pristup i kartica je kod mene.

Prilozi

• Screenshot_20230613_164238_Moja mBanka.jpg
    Screenshot_20230613_164238_Moja mBanka.jpg
    22.1 KB · Pregleda: 71
Blokiraj kartice iz aplikacije. Moguće da ih je neko zloupotrebio.

Proveri i da nije trajni nalog.
Da li si aktivirao ili da li ti radi onaj 3d security, kako ga zovu.
Zaboravio sam kako to ide ako je trajni nalog. Meni kod svih plaćanja traži da uneseš jednokratnu lozinku.
Takođe koristim aplikaciju.

Da nisi nedavno koristio karticu preko interneta?
Traži da ti daju detalje transakcije - kako je plaćeno: preko POS ili preko interneta.
I blokiraj karticu preko aplikacije - dok se ne razjasni situacija.
Pozdrav

RaiPay trazi internet ili nece na svakom terminalu?
Zaboravio sam i raipay sifru,otiskom otkkljucavam ali izgleda da sam je zaboravio i na kraju blok.

Poslednja izmena:
Ne treba internet za plaćanje RaiPay-om. Potrebno je ponekad da se nakači i sinhronizuje, ali ne treba za samo plaćanje.
Pozdrav

Imam iRačun ali ne vidim kako mogu da dopunim novac sa druge bankovne kartice ,

Baš nejasno formulisan post.

Da li preko raipay mogu da placam u inostranstvu? Jel potrebno da vezem devizni racun ili je on vec vezan za onu visa karticu koja se dobije?

Hteo sam da lupim "edit" ali izgleda to ne moze na forumu, hteo sam da napisem da imam "Moze" tekuci racun, a ne iRacun 😅

RaiPay zamenjuje fizičku karticu i radi svugde gde bi ta kartica radila sa beskontaktnim plaćanjem. Dakle, radi i u inostranstvu, često i brže i bolje nego kod nas.
Pozdrav

Juce u DM probao da platim RaiPay-em medjutim nije htelo. :(

Da li preko raipay mogu da placam u inostranstvu? Jel potrebno da vezem devizni racun ili je on vec vezan za onu visa karticu koja se dobije? Imam "Moze" tekuci racun.
Možeš. Potrebno je, zahtev se upućuje u poslovnici kod savetnika. Procedura je da službenik upućuje zahtev za vezivanje po tvojoj debitnoj kartici dinarskog računa na avista ili multivalutni devizni račun za potrošnju u inostranstvu. Potpisuješ ga i čekaš kartičaraku službu da to odobri. Ako u Moja mBanka u odeljku Kartice za Visa Debit piše povezani računi RSD i EUR, to je to.

Drago mi je ja nisam mogao izbacuje gresku,evo pokusavam a ubacim karticu u google novcanik da bi radio raipay,ali google kaze da kartica ne podrzava beskontaktno placanje,inace sam placao njom bez problema,i juce sam platio u dm kad nije hteo telefon,inace kartice ubacena i u raipay sve ok,ali ne mogu da platim.Nesto prosto su bas lepo ukomplikovali,sta bi bilo da sam gluplji?

Raiffeisen banka u Srbiji ne podržava Google Wallet.
Koju grešku ti javlja RaiPay? Jesi pokušao da isključiš-uključiš telefon?

Nazad
Vrh Dno