Upravo sam otvorio devizni online, od prošle godine imam dinarski, da li je rano da idem danas do poslovnice da povežu?Ja imam iračun dinarski, još od vremena kad su izdavali kartice sa njim, preključe otvorio iračun devizni, juče bio do poslovnice, podneo zahtev da mi spoje visu sa deviznim računom, odradila kaže biće u toku dana, ja gledao juče ništa se nije povezalo, odem danas do poslovnice da proverim šta se desilo, zvala nekog tamo i kaže taj da ne može da se spoji i sad imam taj idevizni koji ničemu ne služi.
Da. Jedino na taj način funkcioniše kombinovana potrošnja kod njih. Banka neće zaduživati dinarski prilikom plaćanja u inostranstvu, niti devizni za plaćanja u Srbiji, ukoliko dođe do nedostatka sredstava. U tom slučaju, neophodno je izvršiti uplatu na bankomatu ili upotrebiti menjačnicu.Da li je moguće da ova kartica bude povezana i sa dinarskim i deviznom, za plaćanja i u Srbiji i u inostranstvu? I da li plaćanja u inostranstvu (EUR) u tom slučaju skidaju sredstva sa deviznog, a u Srbiji sa dinarskog? Hvala!
U tom slučaju, neophodno je izvršiti uplatu na bankomatu ili upotrebiti menjačnicu.
Probaj u Zarkovu ja sam tu povezao devizni iRacun sa digitalnom Visa karticom i podneo jos pre par meseci zahtev da mi izdaju Dina karticu i sve zavrsio.Rekle su mi da su pre dva dana dobile mail da ne može da se poveže iračun devizni za iračun dinarski i da ne mogu da mi izdaju fizičku karticu. Džaba sve, moram izgleda da neke druge ekspoziture, ova u Požeškoj je takva ili su promenili politiku od prekjuče.
Kako ja da uplatim sad pare na iračun devizni? Samo u ekspozituri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari