maximus66
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 345
Da odličan podatak u tom slučaju, mada ja lično ne nosim Dinu jer ne radi posao van Srbije kao Visa.Moguce je identifikovati se i dina karticom za uplatu/isplatu evra.
Da odličan podatak u tom slučaju, mada ja lično ne nosim Dinu jer ne radi posao van Srbije kao Visa.Moguce je identifikovati se i dina karticom za uplatu/isplatu evra.
Digitalnom uz PIN?Moguce je identifikovati se i dina karticom za uplatu/isplatu evra.
Idi u aplikaciju pa Kartice, izaberi Visa karticu pa na Detalje . U dnu ti piše koji računi su povezani sa tom karticom.Da li je ona vezana samo za dinarski racun ili i za devizni?
Fizickom uz pinDigitalnom uz PIN?
Može da se koristi u inostranstvu i tada dinare konvertuje automatski. Radi i RaiPay i Apple Pay.Hvala Proverio. Vezana mi je samo za dinarski iRacun. Mislim da je ovde neko pre dan dva pisao da ne moze onda u inostranstvu i ako ima dinara na racunu ili mozda gresim.
Ostaju ti sve digitalne.Kad sam dobio po zahtevu fizicku Dinu ostale mi i digitalna.Danas sam bio do poslovnice i dogovorili se za fizicku visu i dinu. Bice za 5 radnih dana gotove. Sta se desava sa digitalnim da li ostaju aktivne i one ili se brisu kada budu gotove fizicke? Placam danas nesto pa pitam zbog toga da li da ih pamtim posle placanja ili ne? U aplikaciji trenutno vidim samo digitalne.
Kad budem otvarao IDevizni i budem isao do poslovnice,nosim ovu tvoju sliku da je Visa povezana ako se prave ludiNovo je pa se uhodavaju. Naravno da moze da se veze.
Šta su ti rekli za cenu fizičke Visa?Danas sam bio do poslovnice i dogovorili se za fizicku visu i dinu. Bice za 5 radnih dana gotove. Sta se desava sa digitalnim da li ostaju aktivne i one ili se brisu kada budu gotove fizicke? Placam danas nesto pa pitam zbog toga da li da ih pamtim posle placanja ili ne? U aplikaciji trenutno vidim samo digitalne.
Mojoj ćerki je pin za visu stigao posle dve nedelje a za dinu još nije stigaoPutovao pin za digitalnu visu od srede do petka,za pohvalu. Da li moze da se menja na bankomatu? U tarifniku vidim da je promena besplatna ali za fizicku za digitalnu nisam video da bilo sta pise.
Nema pin-a za digitalnu Dinu zato što ona nema podršku za nfc.a za dinu još nije stigao
Hvala na informaciji .Nema pin-a za digitalnu Dinu zato što ona nema podršku za nfc.
Hvala vam na detaljnom obaveštenju bio sam malo lenj a tek sada vidim da sve piše na sajtuJedini način za korišćenje digitalne Dine je, za internet kupovinu na domaćim web stranicama. Izdaju je samo zato što je obavezna. Ali može besplatno da se zatraži fizička Dina, sa kojom se onda dobija opcija uplate na bankomatu bez kucanja broja računa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari