D
Deleted member 46590
Guest
Typo, CDN (Candian Dollar)
Jeste, čak i za Premium (koji bude bez održavanja za platu preko 100k). Preduzetnicima i pravnim licima je nešto bolji kurs od oko 116, ali ni to nije srećno rešenje.Drugari ako bi u rajfajzenu pored dinarskog otvorio i devizni racun, kao neki vid stednje da mesecno kupujem evre preko dinarskog racuna i prebacujem na devizni, da li i tada je na snazi ova debilna kursna lista koja je na sajtu ili ima smisla?
Hvala puno ,,upravo pokusavam da se ponovo povezem sa agentom preko IDnow,,javljam kako sam prosao@michael981 agent te je loše naveo na završni korak. Trebalo je da ideš na prvi link koga si dobio na mejlu nakon apliciranja i posle 2 minuta kada se pojavi stranica za unos, odatle izvršiš konačni potpis sms kodom pa sačekaš još 2 minuta da se završi uspešno. Bez toga praktično kao da nisi ništa uradio i ceo video razgovor moraš da ponoviš ispočetka pošto se šalje u kontinuitetu ka NBS. U mom slučaju je to bilo tako uz molbu da ne prekidam vezu i da će ona prekinuti kad bude trebalo, a da ja vezu držim u pozadini.
Druze hvala ti puno,prvi agent je omanuo dosta ,cak pri video pozivu sa njim nisam radio unosenje coda preko mobilnog tj potvrde indetiteta nego mi odmah rekao za logovanje preko racunara.Ovog puta mi se zena javila i totalno drugaciji postupak je bio@michael981 agent te je loše naveo na završni korak. Trebalo je da ideš na prvi link koga si dobio na mejlu nakon apliciranja i posle 2 minuta kada se pojavi stranica za unos, odatle izvršiš konačni potpis sms kodom pa sačekaš još 2 minuta da se završi uspešno. Bez toga praktično kao da nisi ništa uradio i ceo video razgovor moraš da ponoviš ispočetka pošto se šalje u kontinuitetu ka NBS. U mom slučaju je to bilo tako uz molbu da ne prekidam vezu i da će ona prekinuti kad bude trebalo, a da ja vezu držim u pozadini.
SWIFT je bančin isti za sve, tj. RZBSRSBG. A IBAN je u formatu, sve spojeno: RS35 (Srbija) 265 (Raiffeisen banka) i dalje sve isto, samo bez crtica:Kako da vidim svoj iban i swift,potrebni su mi radi uplate novca na racun?
Zahvaljujuci svima ovde sto neumorno pisu o pravilima i propisima i jednostavno ljudi se ovde razumeju u materijuDobro si se snašao. Ja bih platio da mi ne daju Dina karticu, al' ne može - propisi su propisi.![]()
Meni rekoše samo 40 din mesečno na ime "osiguranja" ako hoću fizičku Visa debit. Uzeo sam samo Dinu, kad odem po nju pitaću opet za Visa kako stoje stvari. Nemaju pojma ni oni pa svaki službenik priča šta hoće. Meni u call centru rekli jedan odgovor, uživo u ekspozituri drugi odgovor na isto pitanje.Juce otvorio IRacun zahvaljujuci clanu sa foruma @uji ,aktivirao kartice ,dodao visu u Raipay.Danas odem do filijale da podnesem zahtev za fizicku karticu.
Kazem sluzbenici zasto sam dosao ona odmah pita kolegu da li izdaju fizicke kartice za IRacun,kolega odgovara da ali je odrzavanje 1000rsd godisnje,mada nisam odmah rekao za koju bi podneo zahtev a nisu me ni pitali.Upitah sluzbenika da li je Dina besplatna odnosno da mora biti besplata zastao je na trenutak i kaze da Dina je besplatna ,reko molim vas zahtev za Dinu
.Potpisao sam zahtev i jos neki papir i receno mi je da dodjem za nedelju dana po karticu.Brzo sam zavrsio i pri izlasku iz filijale stigao email sa ugovorom o fizickoj Dini
![]()
Nfc čitač nije obeležen ali nalazi se negde pored tastature sa brojevima sa desne strane. Otvoriš na telefonu kao kad hoćeš da platiš karticom (za Apple pay samo dvoklik na power button i face id, ne znam za RaiPay) i tapkaš telefonom tu negde dok ti bankomat ne zatraži pin visa kartice i onda možeš da podigneš keš.Otvorio sam danas iRacun i mogu vam reći da je zaista linearno i jednostavno. Odmah vam je dostupna virtualna visa kartica i naravno povezano na raypay i garmin pay i malo je reci da sam odusevljen.
Imao sam racun u sberbanci, imam racun u komercijalnoj i mts banci i svuda je za svaku uslugu bilo povuci potegni da li će da radi samo je ovde sve linerano.
Treba mi samo vaša pomoć kako se sada identifikujem na bankomatu kada nemam fizičku karticu. Bio sam do stadiona i tamo imaju onaj novi bankomat ali on mi daje samo da skeniram qr kod ali je nemam pojma gde njega da generisem. Takođe je pisalo da se mogu autentifikovati i sa garmin pay ili raipay ali ni to nisam našao na bankomatu tj. nisam našao da imaju nfc čitač
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari