tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Тамо је гдје је онај знак за бесконтактно плаћање,ваљда постоји на том банкомату
Ту може и картица без убацивања(Виза) и НФЦ.
Fizicku Dinu sam zatrazio samo da je imam za svaki slucaj ako se desi nesto sa telefonom,ako nesto nece beskontaktno na bankomatu ili sa aplikacijom i naravno sto je dzabe.Samo jos da savladam bankomat kako sve ide,to ce biti jako zanimljivo jer prelazim iz mts banke,tamo je umece bilo videti kad radi salter poseban za nas pa dal im radi aplikacija na racunaruMeni rekoše samo 40 din mesečno na ime "osiguranja" ako hoću fizičku Visa debit. Uzeo sam samo Dinu, kad odem po nju pitaću opet za Visa kako stoje stvari. Nemaju pojma ni oni pa svaki službenik priča šta hoće. Meni u call centru rekli jedan odgovor, uživo u ekspozituri drugi odgovor na isto pitanje.
Pravi e-banking za desktop se doplaćuje odnosno ide uz jače pakete računa.
To je sve tačno o nefleksibilnosti. Ali moje iskustvo s njima je ipak sveukupno pozitivno. Nakon testiranja više banaka, odlučio sam da kao preduzetnik ostanem isključivo u RF i plaćam nešto višu cenu, a kao fizičko lice imam Premium paket kod njih i obične pakete u još par drugih banaka da bih od svake uzeo ono najbolje. Tačno, kurs za devize je lošiji i ona čuvena provizija od 1% za ino plaćanja. Ali je aplikacija jako dobra i od nedavno ima mogućnost i za devizno poslovanje. Web aplikacija je takođe odlična i radi sa bilo kog operativnog sistema uključujući i iPadOS. I sve više se digitalizuju, tako da će uskoro odlazak u filijalu postati prošlost. Već sad imaju portal preko koga se mogu dostavljati i skidati dokumenta i podnositi zahtevi.Bukvalno osim biznis iRačuna ne bih ništa drugo preporučio i devizni je ok ako radite swift transfere odn. planirate da devize sa kartice trošite u inostranstvu. Za ostalo ne očekujte previše. Nisu blagonakloni ni izdašni u pogledu povlašćenog kursa po pitanju razmene deviza.
Što se poslovanja na daljinu tiče, bolje se raspitajte koje banke prihvataju potpisanu dokumentaciju sertifikatom iz lične karte u Adobe Reader-u ili skeniranu sa potpisom i da li to važi u apsolutno svim slučajevima.
2% od iznosa transakcije, min. 210 dinaraJedino ne vidim za podizanje sa bankomata drugih banaka koja je prica, ostalo je sve top
Dobro su se setili da ne naplacuju samo devizni 350 mesecno...U ponudi su novi paketi. "Može Ekstra" uključuje jedan devizni račun za 390 dinara mesečno.
Računi – Otvaranje računa onlajn ili u filijali
Otvorite račun u Raiffeisen banci i iskoristite sve pogodnosti naših digitalnih usluga. Izaberite naš dinarski ili devizni iRačun ili neki od paketa tekućih računa.www.raiffeisenbank.rs
To se podrazumeva. Ti faktički imaš sve (Visa karticu sa ugovorenim osiguranjem i jedan multivalutni devizni račun) što znači da ispunjavaš uslove da se to preinači na Može Ekstra.Samo da odem licno do banke?![]()
E to, hvala ti punoTo se podrazumeva. Ti faktički imaš sve (Visa karticu sa ugovorenim osiguranjem i jedan multivalutni devizni račun) što znači da ispunjavaš uslove da se to preinači na Može Ekstra.
Prema opštim uslovima, u obavezi si da imaš barem evro devizni. To što uvaljuju multivalutni je druga stvar.A premium je ostao sa naplatom za devizni od 350 din.
Bizarno čak i za njih... Pitam se koje li "objašnjenje" imaju...A premium je ostao sa naplatom za devizni od 350 din.
Trazio sam izricito evro devizni, jer mi treba za potrebe stednje i receno mi je da se naplacuje 350 din. Bas cu da procitam OU.Prema opštim uslovima, u obavezi si da imaš barem evro devizni. To što uvaljuju multivalutni je druga stvar.
Jednostavno, kažeš da ti treba jednovalutni račun u evrima za svrhu primanja novčanih doznaki iz inostranstva i to je to.Banka, klijentu (rezidentu/nerezidentu) otvara
dinarski tekući račun u okviru „Paket tekućeg računa privatnog bankarstva“ pod uslovom:
− da klijent, u momentu kada Banci podnosi Zahtev za otvaranje dinarskog tekućeg računa, ima kod Banke otvoren devizni tekući račun, ili ukoliko klijent nema otvoren devizni tekući račun, potrebno je da taj račun otvori kod Banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari