Principal Skinner
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2004
- Poena
- 320
http://www.vr-zone.com/?i=4510
X2800XTX na 750Mhz.
X2800XTX na 750Mhz.
http://www.vr-zone.com/?i=4510
X2800XTX na 750Mhz.
Kasnjenje je veoma dikutabilan pojam. U svakom slucaju AMD ima spreman DX10 akcelerator za notebookove:
Jednostavno stvar procene koje je trziste prioritetnije i kome se treba vise paznje posvetiti. NVIDIA-in DX10 GPU za notebookove nije jos ni u najavi, a AMD-ov se vec ugradjuje u konkretne modele!
![]()
Novi benchmark sa Level 505 sajta! Sada su malo umjereniji!
NHF, alimislim da ti je kontempliranje totalno out of context! XBOX360 je dobio ime kakvo je dobio, jer je Microsoft hteo da naglasi njegovu "zaokruzenu" upotrebljivost. Plan La Grande je da XBXO 360, bas kao i konkurentska konzola budu centar digitalne zabave digitalnog doma.
Sto se ti ce naziva 8800XTX totalnoje out, jer zasto bi ATI/AMD tako eksplicitno nisanio 8800GTX! U tom poslu se konkurencija ni ne pominje, sem u slucajevima kada se na nju gadjas drveljm i kamenjem, a ne svojom perjanicom. R600, kako god da se zove na kraju (ime jos nije ozvaniceno) je na prvomm estu ZAMENA za X1950XTX, pa tek onda rival 8800GTX-u!![]()
Možda će se od R600 stvarno popraviti u OpenGLu :type: čini mi se čak da je bilo takvih najava, a i krajnje je vreme :dCekaj, od kad je ATI u Doom3 brzi od Nvidie?
To je stvarno premalo za test kartice te klase, možda namerno nisu hteli da stave veću rez. jer je možda, nešto mnogo ovog možda :d razlika u višim rezolucijama manja u korist 8800GTX, ne verujem da je ovaj čak prestiže jer mislim da bi bilo strašno neozbiljno ako X2800XTXT bude sporiji od 8800GTX :crash::d simpatično je da su stavili 12x10 rez. a ne 2650 x 1600
kidnaped by the bad boys in blueIt appears that the plot of this demo will involve Jade being kidnapped to lure Ruby into action to save her sister.
Jos malo o Ruby:
The only real news here (which will undoubtedly spark off all kinds of inappropriate fantasies) is that Ruby in fact has a younger sister - Jade. To tie in with the whole AMD/ATI acquisition, Jade will be dressed in green compared to Ruby's red. It appears that the plot of this demo will involve Jade being kidnapped to lure Ruby into action to save her sister. Cliched perhaps, but are you really looking forward to watching a DirectX 10 technology demo for the plot?!
Interesantne cifre... ali koliko se ja secam R580 ne podrzava FP16 & FP32 texture filtering, tako da 3.9*nista je nista..
Dakle crva nije ni bilo!
Tako da je ovu rundu NV debelo dobila.
U pravu si ukoliko R600 kartice budu sporije od ovih NV sa G80. U suprotnom, sve ovo do sada se gotovo i ne broji i gledace se ko tada bude imao bolji proizvod. Procenat DX10 kartica koji se danas prodaje je gotovo zanemarljiv kada se pogleda celokupno trziste.
Takodje, najbitniji su modeli iz srednje klase, koji nece kasniti u odnosu na 8600/8300 kao 2900 u odnosu na 8800 (verovatno ne vise od mesec dana).
to ko ce napraviti jacu kartu je posebna prica i podseca me na pricu da li je guillette mogao odma posle uloska sa jednom ostricom izbaciti model sa 3, a ne prvo dve ostriceMoze ATI odma da izbaci dual GPU kartu kao top model, i bice brza mnogo od 8800GTX-a, ali ce i kostati mnogo, a posle toga i nvidia izbaci isto to...
Pa da citas relevanten izvore informacija znao bih odavno da je premijera R600 kartica najavljena za pocetak marta. Prema tomem esta tvom razocaranju nema. A da ces se iznenaditi ocesovo sa r600 vec postaje smesno...imamo najvljenih 8 modela karti i ni jedan validan test sa slikom doticnih...a Vista je izasla...ja sam ocekivao predstavljanje sa izlaskom Viste, jer mi je jos jedino to delovalo logicno posle tolikog kasnjenja za nVidijom...ali kanda sam se prevario. Ne bi me cudilo da prva nova DAMIT karta koja izadje ima na sebi r610 chip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari