markus je napisao(la):ET da neznas mozda kako stoje stvari sa mirijevskim vencom 6
poz!
Rekao sam ti da ne znam, probaj na one telefone na info kanalu, i kaži da znaš da komšija već ima itd.itd. Ali nešto moraš da znaš, taj čvor ima malo većih problema sa šumom tako da malo traljavo radi.markus je napisao(la):bolju vest nisam mogao da dobijem...inace znam sve u okolini koji imaju komp i niko se nije hvalio kako je uveo cable...nego kako ide procedura dalje,kome da se obratim...mislis li da mogu da uvedem cable bez vecih problema...
poz!
ET mortar je napisao(la):Fly, imaš net u zgradi. Nisam zaboravio.
markus je napisao(la):...nego kako ide procedura dalje,kome da se obratim...mislis li da mogu da uvedem cable bez vecih problema...
poz!
Dark_AveNGER je napisao(la):Dobio sam informaciju da je KBC On-Line pustio wireless internet po Mirijevu i Karaburmi pa koga zanima moze i njih da nazove. Merenje signala preko njih je 400 din., 1 sat servisera koji instalira opremu i podesava parametre je 20EUR.
Moze se kupiti kod njih oprema ili sami (sto bi ja preporucio) pa onda placate tih 20EUR za rad majstora. Od opreme imaju neku no-name usmerenu antenu od 19,4dB - 39EUR, Planet PCI kartica 8313 po ceni od 39EUR i kabl od 5m za 21EUR. Mogu se dobiti na 777-295 ili na 064/4234-093 Dragan. Decko je vrlo prijatan i raspolozen za saradnju. Nude se paketi od:
64 kbps :799 din
128 kbps i : 1499 din
256 kbps : xxxx din
kao i prepaid:
200MB - 299din i
400MB - 599din
Eto, pa ko je blizu ili u Mirijevu i Karaburmi, eto postoji jos neka solucija.
Nadam se da sam bio nekome od pomoci.
Pozdrav svima!
@ ET mortar. E da, SBB je pustio cable Internet i po Mirijevu, ali najblize meni je u Milana Rakica. Nije mi jasno, kad vec rade tu, zasto nisu mogli da se spuste i 2 ulice dalje i da pokriju novo naselje sa 20-ak zgrada. U Milana Rakica ima 25 kuca. Mislim da bi pre ovde kod mene nasli potencijalne korisnike a ne tamo po kucama??? Ali dobro, ipak je ovo Srbija.
Pozdrav.
a cene?Dark_AveNGER je napisao(la):Da se pohvalim da sam od juče postao ponosni vlasnik broadband linka ka internetu! U pitanju je KBC Net kao što piše gore. Pušten mi je link od 512k i skida oko 60Kb/s. Montirana je yagi antena, udaljen sam 1,3 Km od AP-a i signal je odličan. Inače pored KBC ovih AP-ova vidim još i AP SBB-a i BeoGrid AP-ove!
Pored SBB-ovog wireless-a ovo je mnogo bolja varijanta po meni.
Pozdrav svima!
Miroslav je napisao(la):a cene?
Danas ssam bio u tvom ulazu po jednoj prijavi i funkcionise net. Mozda sam bio i zbog tebe ako je prosla prijava (stan 14).solim je napisao(la):-------za ET mortar-a
U Danila Kisa 1 sam to je odmah pored V Ilica 16, ista zgrada.
Ima li mogucnosti za vas neta kod nas
hvala
-Solim
acamr je napisao(la):Mortar, imas li kakve informacije za Mirijevski venac? (ulaz 4, jedna zgrada 2-6, okretnica 46)?
Zvao sam ih,nemaju pojma,pisao sam i mail,ali bez odgovora.Cuo sam da je signal VEROVATNO pusten (?!),pa ako mozesda mi kazes nesto konkretnije?
Hvala!
Kao što je Markus rekao, tamo bi trebalo da radi, ali sve zavisi, bez provere ništa.acamr je napisao(la):Mortar, imas li kakve informacije za Mirijevski venac? (ulaz 4, jedna zgrada 2-6, okretnica 46)?
Zvao sam ih,nemaju pojma,pisao sam i mail,ali bez odgovora.Cuo sam da je signal VEROVATNO pusten (?!),pa ako mozesda mi kazes nesto konkretnije?
Hvala!
Definitivno ti radi NET. Jesi li se već prijavio, jer imam jednu prijavu a nikog nisam našao kod kuće?PoisonFree je napisao(la):i mene zanima postoji li mogucnost za uvodjenje u Aleksandra Belica 18 u Mirijevu. p0zdrav
ET mortar je napisao(la):Danas ssam bio u tvom ulazu po jednoj prijavi i funkcionise net. Mozda sam bio i zbog tebe ako je prosla prijava (stan 14).
ET mortar je napisao(la):Definitivno ti radi NET. Jesi li se već prijavio, jer imam jednu prijavu a nikog nisam našao kod kuće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari