dbg je napisao(la):Da ne bi bespotrebno otvarali novu temu o PTT KDS-u > da li su malobrojni korisnici PTT KDS interneta (podrucije Beograd) raspolozeni za speed test???????
http://www.speakeasy.net/ (u dodnjem desnom uglu se nalazi ikonica "speed test"!)
Moji rezultati:
paket: test faza; max brzina: 64kbps
vreme: 00:18 > datum: 08.02.2006
brzina: download speed > 59kbps; upload speed 46kbps
@ET mortar hvala ti jos jednom. Znaci preostaje mi samo da cekam i da se nadam...Ili da se bacim na wireless.ET mortar je napisao(la):Zagore za Petrarkinu 8 kao i za taj red zgrada trenutno ne može jer je nešto u k... , ali pošto postoje zahtevi (u tvom ulazu 3) i to će biti odrađeno (ne pitaj kad).
Wireless ti nije loša opcija, ako hoćeš veće brzine, jer imaš KBC iznad toplane u V.Ðurašinovića, a ako vidiš i Udovice (m.Srpske59-65) imaš i SBB. Ako se odlučiš za wireless nemoj da si lud da uzimaš opremu od njih jer je sva iz NETIX-a po povoljnim cenama. Uostalom, ako imaš već karticu u računaru pregledaj šta primaš pa ako vidiš BCZ 069,BCZ070,BCZ071 imaš SBB, ali pogledaj i po forumu jer ima komentara na datu temu.Zagor je napisao(la):@ET mortar hvala ti jos jednom. Znaci preostaje mi samo da cekam i da se nadam...Ili da se bacim na wireless.
acatheking je napisao(la):Ne znam da li će biti offtopic, ali mene zanima zašto su mi jačine tv signala na KDS promenljivog kvaliteta? Poređenja radi, drugar u susednoj zgradi nema takvih problema i kanali su čisti kao suza.
Sve ovo pitam jer je komšija hteo da kupi kablovski modem i da "prijavi" modem za internet kod njih. Meni se čini da su instalacije jako loše urađene, pa se bojim da ne baca za džabe par hiljada din. na modem.
Drago mi je zbog tebe.STORM je napisao(la):Nabavio sam modem i lampice recive svetli, a send treperi :eyebrows: :eyebrows:
Možda već i radi :bottle:MaliSpaja je napisao(la):kakve su sanse za uvodjenje ptt-a u ulicu 16. oktobar broj 9 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari