Vertigo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.05.2002
- Poena
- 620
ET mortar je napisao(la):Trebalo bi da bude gotova na jesen. Ali nije problem u kablovima jer oni su u principu OK, iako je mreža na Bulevaru jedna od najstarijih te vrste u Beogradu ali i jedna od najkvalitetnijih, ako ne računamo opremu koja je zastarela ( ali u vreme gradnje je bila najkvalitetnija na svetskom tržištu). Problem je u broju korisnika na jednom opt. čvoru koji je do sada na Bulevaru bio negde preko 2000, što je za povratni smer smrt. Tako da je PTT planirao i počeo sa razbijanjem tog čvora na 4 manja i to od Batutove naniže 2(neparna i parna strana do Lipovog lada) i nagore, takođe 2(do Cvetka). Možeš mi verovati jer ja radim na tome. Problem je samo što treba saglasnost za još 3 opt. čvora, i to je deo za koji ne znam dokle se stiglo. Zato se još ne vuče poseban kabl za bulevar jer se ne zna gde će završiti, mada kad se to definiše, sve će biti vrlo brzo (npr. donji deo od 201 do 229 je završen za 5 dana)
Vertigo ako si u R. Domanovića ili u Bulevaru od 201-229, postoji mogućnost priključenja na net.
Toliko za danas.
Hvala na iscrpnim informacijama. Ako bude kao što kažeš biće odlično.
Nažalost, ja sam u broju 334, tako da još uvek nema neta za mene. Doduše, neće mi biti problem da čekam, jer se ionako trenutno zabavljam sa ispitnim rokom, pa bi bilo pogubno da sad dobijem tu pogodnost. 😀 😀