nekad_bio_SOKO
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 620
Samo treba sacekati ADSL !!!
Loshe znash. Toshin bunar je u komercijalnoj fazi vec dve godine.Vertigo je napisao(la):...Koliko znam Tosin Bunar je i dalje u experimentalnoj fazi, a imaju net vec 4 godine. 🙂
Vertygo je napisao(la):Gle plagijatora 🙂.
Isto mislim da je u vezi SBB jer su u drugoj zgradi od mene (znaci isti opticki cvor) okacili na zgradu, u kojoj nemaju ni jednog jedinog korisnika, da je na PTT-ovoj mrezi trenutno moguce 56 tv kanala i internet - a kada okrenete internet podrsku i javite im se u fazonu da biste hteli da koristite internet jer pise na zgradi da moze, e onda vas oni pitaju na kojoj ste adresi i kada im kazete-dobijete odgovor da u vasoj zgradi nije moguc internet i da oni naravno ne znaju otkud takvo obavestenje jer njima niko nista nije javio!!!!! Slicna informacija je i na tel. za info. gde kazu da ce onda ocigledno biti za 10-15 dana (dok njen kolega kaze za par meseci!!!!!) + kvalitet tv (umesto onih 56/57 koliko ih ima na spisku-fali mi jedan: ARTE) i radio(!) signala nije "izvanrednog kvaliteta zvuka i slike" (kako pise u njihovom prospektu koji sam dobio iste godine kada sam trebao i signal - 2002!!!!!!) a kada pozovete "prijavu smetnji" onda vam kazu da to nije nikakav kvar i da "nije vam valjda do tog jednog kanala...iskreno, niko nece da izlazi na teren zbog toga"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lokacija: Vidikovac; signal pusten posle visegodisnjeg kasnjenja (od 2002.!?) - 6, 7 maja, tako nesto... uglavnom pocetkom maja!nekad_bio_SOKO je napisao(la):Eno na info kanalu pise da je kablovski internet pusten u eksperimentalnoj fazi na podruciju Mirijeva i Zvezdare. Sta vi mislite, da nije neka patka? Meni je to sumljivo, mozda je nesto u vezi SBB koji je vec poceo da radi nesto po tom pitanju u nekim zgradama po Mirijevu?
STORM je napisao(la):Zanima me kada ce se zavrsiti radovi u Mirijevu i kad ce biti moguc kablovski internet?
jovan_jocic je napisao(la):Da li se zna koju opremu ce staviti ovi iz sbb-a? Na koji telefon zvati ptt za prijavu za net?
Vertigo je napisao(la):Kako stoje stvari, mi van Mirijeva (ostatak Zvezdare) ćemo se načekati na net kod PTT najmanje još pola godine. Zvao sam na tel. i reče mi žena da je ovde kod mene (konkretno u Bulevaru kralja Aleksandra) infrastruktura očajna i da će morati kompletno da se menja. Kad sam pitao kad će to otprilike biti, nije htela da mi kaže. Verovatno joj je bilo žao da me slaže, a realno gledano, kakvu poslovnu politiku imaju, promena celokupne mreže nije im sigurno u planu.
Šta da kažem, odoh na SBB. Oni u mojoj zgradi nude net već par meseci, ali nisu baš povoljni kao PTT (tj. nemaju ovaj jeftiniji 64kbps paket koji bi meni savršeno odgovarao).
P.S. Nabrojala mi je žena koje ulice mogu da dobiju net momentalno (u exp. fazi). Doduše nijedna od njih mi nije bila poznata (verovatno su iz Mirijeva), pa pretpostavljam da su neke manje. Ako ste zainteresovani nazovite na onaj telefon koji je naveden gore. Možda ćete imati više sreće od mene, pa živite u nekoj od tih ulica. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari