Vertygo je napisao(la):SBB wireless u Mirijevu radi već 10tak dana bez problema. AP je postavljen na udovici.
Vertygo je napisao(la):SBB wireless u Mirijevu radi već 10tak dana bez problema. AP je postavljen na udovici.
Quadrifoglio je napisao(la):za sada samo 64/64 dok je test period
posle ce biti 128/256/512 po cenama 1000/1500/2000din
inace nisam stigao juce da proverim da li ima signala obzirom
da sam stigao kuci kasno uvece 🙁 :eyebrows:
Quadrifoglio je napisao(la):izgleda da me josh nisu prikljucili tj da moja zgrada nije na cvoristu...
mada chudno mi je obzirom da zgrada preko puta ima probni prikljucak jedan...
ko zna... videcemo u ponedeljak sta i kako...
pazi neko zna tamo koje adrese mogu a neko ne zna... totalni su raspad
kad je pruzanje informacija korisnicima u pitanju...
E vidis... i ta ce oprema verovatno zavrsiti na mirijevu i zvezdari a ja cu da se otelim dok u rakovicu stigne jer kao sto smo cekali 3 godine da realizuju TV i radio tako cemo da cekamo i 3 godine da realizuju komercijalno cable net... i onda posle nas ****** od premijera kaze ovo je pravna drzava 😉 nego kako!!!! Svako ko se ugradi za neki kes i sl. (u normalnom svetu poznato pod imenom KORUPCIJA) ima "prava"... sad cu da podnesem zahtev za iseljenje u Australiju posto se tamo visokoobrazovan kadar trazi i postuje a vama zelim sve najbolje!!!!!!!!ET mortar je napisao(la):Ako vam trebaju ma kakve informacije o kablovskom internetu slobodno se javite.
Odmah da vam kažem da internet u Mitjevu RADI. Kako uvek ima neko ALI tu je i ovde. On radi, ali ne svuda i ne uvek. Kako je sve još u EXP fazi i da šta je džabe nije skupo, to i nije neki problem. Problem je u šumovima kroz mrežu tako da dolazi do prekida saobraćaja. Doduše to je samo jedan od problema. Kako je sve još EXP Mirjevo, Zvezdara, Rakovica nama direktan link ka PTT NET-u te ga deli sa onima sa Tošinog Bunara koji svoju vezu i plaćaju tako da kad god se desi neko s**nje, oni lepo isključe ili smanje nivoe sa tih područja.
Suština je da se na tome i zaista radi ali ima i dosta problema kao i manjak neke opreme za koju doduše kažu da je naručena i da se očekuje.
Za kraj da vam poručim da budete strpljivi i da ih slobodno zasipate zahtevima. :cigar:
ET mortar je napisao(la):Ako vam trebaju ma kakve informacije o kablovskom internetu slobodno se javite.
Odmah da vam kažem da internet u Mitjevu RADI. Kako uvek ima neko ALI tu je i ovde. On radi, ali ne svuda i ne uvek. Kako je sve još u EXP fazi i da šta je džabe nije skupo, to i nije neki problem. Problem je u šumovima kroz mrežu tako da dolazi do prekida saobraćaja. Doduše to je samo jedan od problema. Kako je sve još EXP Mirjevo, Zvezdara, Rakovica nama direktan link ka PTT NET-u te ga deli sa onima sa Tošinog Bunara koji svoju vezu i plaćaju tako da kad god se desi neko s**nje, oni lepo isključe ili smanje nivoe sa tih područja.
Suština je da se na tome i zaista radi ali ima i dosta problema kao i manjak neke opreme za koju doduše kažu da je naručena i da se očekuje.
Za kraj da vam poručim da budete strpljivi i da ih slobodno zasipate zahtevima. :cigar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari