Šta je novo?

PS3 igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se Laira tice, ko sto napisah u drugoj temi, sredjeno je upravljanje sa novim 1.92 firmom

PSP Lair, izuzetno zanimljiva vest!

Originally posted by DieH@rd-Emulationgalaxy
Mozda jednog dana x360 budu playable na Zune-u 😀

belvedere

When stumbling upon this on the Playstation.com boards, I just had to try it for myself. To my surprise, it worked...

Original post.

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=lair&thread.id=7613

So you can play Lair on your PSP using Remote Play. The first time you launch it you will receive a timeout error (at least I did). I reconnected and then it launched, starting from the THX demo.

You fly with the analog nub. It stutters sometimes but is definitely playable. The resolution isn't bad either.

I've only tried it via ad-hoc with both my PSP and PS3 on the same WLAN. Maybe someone could try it outside of their own network.

My quick/horrible pics.

lairpsp1.jpg

lairpsp2.jpg

lairpsp3.jpg

Other guys pics

http://i11.photobucket.com/albums/a192/irksomeone/DSC015541.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a192/irksomeone/DSC015561.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a192/irksomeone/DSC015631.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a192/irksomeone/DSC015581.jpg
---------------

Ovo su jake vesti, i nadam se da ce sto vishe igara podrzavati ovaj feature. Pogotovo igre koje ne traze brze akcije kontrola... RPG-ovi na primer.

Bila je davno rasprava na Beyond3D forumu koliki bi bio latency izmedju pritiska kontrola na PSP-u i prikazivanja snimka na njegovom ekranu [posto info o kontrolama mora da ode do ps3-a i da se slika izrenderuje i posalje nazad na PSP]... Nekoliko developera se prikljucilo raspravi, i krajnji zakljucak je da bi ping bio sigurno iznad 100. Sasvim dovoljno za vecinu igara, ali nedovoljno za "quick response" igre kao sto su tuce ili neke brze akcione igre.

Quote-ovao sam covek da ne bude da kradem vesti 😀

Poslednja izmena:
Meni bi trebalo jedno 15 metara kabla da umrežim PS3 sa kompom. Pride, hoću da sredim WiFi i zbog laptopa.

GOTY za PS3 izlazi 11. septembra, po zvaničnim najavama. Verziju za 360 nemoj uzimati iako žarko želiš da igraš Oblivion, pošto imaš PS3 :d 🙂

Pa 360 sam prodao......😀

Otkud znam, rekoh da naglasim, da te ne povuče :d

BTW što bi iko igrao Lair na PSP-u ako ima PS3? 🙂 Onakve animacije, bitke i sl. treba doživeti na nekom TV-u (moje mišljenje).

Otkud znam, rekoh da naglasim, da te ne povuče :d

BTW što bi iko igrao Lair na PSP-u ako ima PS3? 🙂 Onakve animacije, bitke i sl. treba doživeti na nekom TV-u (moje mišljenje).

Ma Oblivion sam ja presao na 360....jedva, posto sam na svakih pola sata dobijao "clean the disck" error, tada sam i prvi put poslao konzolu na popravku jer sam mislio da je do nje, medjutim kasnije se ispostavilo da je do igre. GOTY za PS3 uzimam zato sto sadrzi obe ekspanzije.

Za Lair se slazem, uopste mi nije jasno zasto igrati tako nesto na PSP-u.

Poslednja izmena:
Stvar je u tome da moze. Mozda neko od ukucana 'oce da gleda Ljovisnu, a tebi bas zapelo da igras Lair pa lepo ukljucis ps3 i igras preko PSP-a 😀 Mozda hoces da ides na wc a bas si usred neke bitke, stoga lepo poneses psp sa sobom i uzivas (naravno da se salim!). Inache slika na psp-u je renderovana na PS3 pa je kvalitet fantastican.
Kao sto rekoh nije bitna upotrebna vrednost, bitno je da moze i da su ispunili obecanje o Remote play-u 😀 Ionako ce biti ljudi koji ce igrati na taj nacin.

Hmm evo bas gledam uporedne slike iz igre EA SKATE koja je multiplatform i izlazi za Ps3 i za x360 i izgleda da smo najzad dobili multiplatform igru koja bolje izgleda na PS3! Ustvari kada bolje razmislim ovo je druga, jer je prva bila Oblivion! 😀

fghfgh.jpg

sdgfg.jpg

Poslednja izmena:
Bolje izgleda,ali ne baaaas toliko bolje 🙂 Tj. ne moze se vidjeti sa ovih slika...

Slab dokaz.Supalj...U sveukupno shit grafici traziti razlike 🙂
Cini mi se da se na tim Xbox slidzama lik brze krece pa je veci motion blur i to je sve...?
A dodao bih da na gornjem paru slika pozadina (ta 2d teksturica brda u okolini) izgleda bolje na xboxu, tj bolje uklopljeno u sliku.

Poslednja izmena:
Kako se, bre, ne može videti sa ovih slika? 🙂 Jedino da naprave neki generacijski razmak u verziji engine-a. Baš se lepo vidi razlika. Druga je stvar što ona nekome ne znači puno i što je igra u suštini...namenjena određenoj grupaciji 🙂

nex, nije samo motion blur. pogledaj jezerce (sektor 2), na Xboxu ima iskrzane ivice, dok na PS3 radi AA i pegla to...

Poslednja izmena:
^aha, ok...nisam ni provalio sta je to :d znaci jezerce (licilo mi je na glitch 😛 )
Da tu se vidi krzavost, kao i na donjoj slici na zidu iznad grafita.

Poslednja izmena:
U suštini igra samo na Xboxu nema AF8x, nego AF2 ili 4x, i nema AA, dok ga na PS3 ima. Dovoljno za razliku, naravno, ali pored milion multiplatform igara koje sada imaš za PS3, koje izgledaju bolje (i ne samo zbog AA i AF) na Xboxu, ne vidim čemu likovanje 🙂

Kakvog likovanje. Da se PS2 oslanjao na grafiku, ne bi bio debelo najprodavanija konzola ikada. Shvatićete kad porastete.

Realno, ove gore razlike se primete samo na statičnim screenshotovima.

Pa zar je neko mislio da su vece razlike u igrama koje su bolje na X360 ? 🙂

Razlike su uvek male, ali razlike izmedju konzola ne prave te multiplatform igre.

Shto se tiche ovog Skate-a, to ce biti mnogo ozbiljnija igra od onog smora Tony Hawksa, bar po developer predstavljanju mi deluje. Nije vishe fazon jedno dugme - jedna fora, sada pechurkama upravljash nogama lika i njegovom tezinom pravish trikove 🙂

Ladno je Skate na IGNU morao da dobije manju ocenu od X360 za 0.2 😀😀

A evo ga i Greg Miller sa IGNA, koji je Lair ocenio 4.9 i sluchajno ima samo X360 😀

lair-20070907112113601.jpg

Toliki sajt a ne mogu da mu kupe jednu igračku stanicu 3:d. Nego, nisam baš najbolje upućen. Jel IGN američki sajt kad ovako ide kod njih ili?

Dokle će više štancovati Burnout?

Pa igra je za cijeli bod dobila manju ocjenu za grafiku, tj najveci joj je problem framerate.
A Lair je svuda dobio katastrofalne ocjene tako da ti prica o zavjeri ne drzi vodu. Zanimljivo je kako na ovom sajtu nestaju postovi i zakljucavaju se teme kada se pise protiv PS3.

Lair nije svuda dobio katastrofalne ocene, vec je prosechna ocena 50% veca od njihove, shto je prevelika razlika.

I zashto su rekli da je slika "meksa" na PS3 kada se iz shotova jasno vidi da ima vishe detalja ?

A evo ga i Greg Miller sa IGNA, koji je Lair ocenio 4.9 i sluchajno ima samo X360 😀

lair-20070907112113601.jpg

Hahahaha da stavljaju slike ljudi koji opisuju H-ladno bi preskocio citanje istih 😀
Inache i sada preskacem Kuzmine kolumne, sto zbog slike sto zbog profesionalnog i racionalnog pristupa novinarstvu.

Pa najveci problem je framerate.
Jednostavno PS3 nema snage sa 128bit RSX-om da izgura stvari koje moze XB360 ili jaci PC.
Konzola je promasaj svidjalo se to nekom ili ne (u odnosu sto je PS2 bio) i ocigledno je da ce do kraja zadrzati poslednje mjesto.
Hvala Driveru sto mi brise postove kada ne moze argumentovano da se suprostavi mom misljenju time pokazuje samo svoju nemoc.

Pa najveci problem je framerate.
Jednostavno PS3 nema snage sa 128bit RSX-om da izgura stvari koje moze XB360 ili jaci PC.
Konzola je promasaj svidjalo se to nekom ili ne (u odnosu sto je PS2 bio) i ocigledno je da ce do kraja zadrzati poslednje mjesto.
Hvala Driveru sto mi brise postove kada ne moze argumentovano da se suprostavi mom misljenju time pokazuje samo svoju nemoc.

Ovo shto ti prichas su argumenti ? 😀😀😀😀

Ja brishem tvoje postove jer lupetash ko dete od 12 godina koje nikada u zivotu parche elektronike nije videlo. Ti postujesh samo u cilju da shto vishe napljujesh PS3, i nije problem da to uradish ponekad, svako od nas to radi, ali ti to radish u SVAKOM postu, a 90% toga su dezinformacije i gluposti, dobro je shto ti ne brishem sve postove.

hahahaha pa mogao si bas i da das link ka vesti gde si nasao tu sliku...

Sony sends out 'Lair Reviewer's Guide' -- Must. Not. Laugh.

Mislim da je vest prilicno interesantna, ne znam zasto si je uskratio forumasima 😀
Salu na stranu to su potezi ocajnika i jasno je da je Sony svestan koliki je debakl doziveo Lair koji je najavljivan kao system seller.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno