pa sta onda on prica ? Sad mi nista nije jasno...nema veze...
Ukoliko uskoro ne postane upotrebljivo sa cega god, ja sam mrtav covek![]()
zato sto ga 10 igara kosta ko 32" LCDTV, a siguran sam da je bolje kupiti 32" LCD TV nego 10 igara![]()
Vec sam uzeo LCD TV, ali to ne znaci da mi se daje 500 e na par igara![]()
Lair - 4. septembar
Oblivion - GOTY - 11. septembar
Heavenly Sword - 12. septembar
Elveon - 30. septembar
Clive Barker's Jericho - 23. oktobar
Call of Duty 4: Modern Warfare - Q4
Assasin's Creed - novembar 2007
Uncharted: Drake's Fortune - Q4
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Q1 2008
Dobro:
Half-Life 2: The Orange Box - 13. novembar
Army of Two - 15. novembar
Haze - Q4
TimeShift - decembar
Possesion - Q4
Turok - Q1 2008
Resident Evil 5 - 2008 Q1 (nisam siguran da je termin dobar, ali dobro)
Sales figures of Blu-ray movies in Europe have slowly been on a steady rise. Just recently, the Blu-ray Disc Association (BDA) announced that their disc format's sales has surpassed HD-DVD titles by a 4-to-1 ratio... which means, for every HD-DVD title sold, four other Blu-ray titles are purchased. This announcement also comes with the revelation of stand alone Blu-ray players also catching up to the HD-DVD players in sales.
The current sales figures of Blu-ray movies has now made other independent movie studios to join the Blu-ray bandwagon as well. For example, Germany's Universum Film and UK's EiV have decided to release Blu-ray titles for the coming holidays. Incidentally, even Studio Canal from France, who we previously heard to be supporting the HD-DVD format over Blu-ray, will now also be cashing in for the Blu-ray party this Christmas.
BDA's Frank Simonis proclaims:
According to market analyst, GfK, the gap between Blu-ray Disc and HD DVD players is closing despite the earlier introduction of the HD DVD format. This is following the trend in the USA where BD has already overtaken HD DVD despite their US$ 299 price tag. Clearly, consumers are voting with their wallets.
Gle, gle, kome je to krivo...nemoj se nervirati, nego budi dosledan pa kupuj HD DVD medije i pisače, neće biti ni tri puta skuplji za koju godinu, a sigurno će nešto od toga ostati na tržištu...
Ne razumem samo otkud ta patološka mržnja prema tehnologiji koju propagira Sony. Verovatno ti je Sony pregazio psa svojim kasetofonom pod drvetom dok se kupao? Svakako imaš izbor, možeš kupovati skuplje i kvalitativno lošije medije manjeg kapaciteta, samo napred![]()
WEG plejere od 4000din
Odlično. Pošto smo ustanovili da si ti napredni juzer koji kupuje WEG plejere i ostalu kvalitetnu opremu, a da su oni koji kupuju PS3 i Blu-ray/HD DVD neke budaletine koje bacaju pare, nadam se da ćeš nas ubuduće poštedeti svojih priča o formatima, procena ko će pobediti i frustriranih umišljanja o tome kakvi su koji korisnici konzola/PCa/plejera/bilo čega, te da ćeš utonuti u blaženstvo uživanja u naprednoj WEG tehnologiji, tešeći se da su drugi nekakvi moroniJa sam se na te nove tehnologije opekao nekoliko puta i to me je puno kostalo i od sada kupujem samo WEG plejere od 4000din, i najjeftinije medije na spindlu...
Nostormo, da li ćeš i za Folklore prihvatiti ocene tipa 65 koje daju "neutralni" PSM i slični magazini i sajtovi? I to kritikuju najviše što mu nedostaje dubina RPGa, iako na igri lepo piše Action/Adventure?
Drugim rečima, hoćeš li verovati sebi i svom iskustvu sa tom igrom i demoom, Metakrštiks skoru kao što voliš da dokazuješ za neke druge naslove, ili možda ovim reviewovima? Živo me zanima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari