Nema drajvera da prokomentarišemo ovu vest🙁
ASPYR MEDIA TO BRING GUITAR HERO™ III: LEGENDS OF ROCK TO PC AND MAC
http://www.aspyr.com./software/news/85/167
Nije to do nekakvog "laga", a kamoli "pinga", već su tako namerno napravili, da bi postojao osećaj težine zmaja, odnosno jahanja teškog, živog stvora. Ne jaše se kutijica orbita pa da se momentalno obrne gde god se hoće. Vremenom se otključavaju snažniji, agilniji i okretniji zmajevi. Nešto kao u Darkstar One-u, kada vremenom budžiš brod pa se fizika promeni. Taj video je iz tutorijala.
Pa naravno da nisu jahali zmaja, ali sigurno neće da naprave okretnost veverice...Ja sam im zahvalan na tome - suprotan primer kako prave bi bio Need for speed, na primer. Nije bitna fizika, samo da se ide što brže i da se obrće što lakše, pod gasom. To je sr*nje. Kada se pažljivije pogleda filmić, tačno se uočava da animacija okratanja krila kreće, ali zmaju treba neko vreme da od kretanja ulevo počne da kreće udesno i slično.
Pa naravno da nisu jahali zmaja, ali sigurno neće da naprave okretnost veverice...Ja sam im zahvalan na tome - suprotan primer kako prave bi bio Need for speed, na primer. Nije bitna fizika, samo da se ide što brže i da se obrće što lakše, pod gasom. To je sr*nje. Kada se pažljivije pogleda filmić, tačno se uočava da animacija okratanja krila kreće, ali zmaju treba neko vreme da od kretanja ulevo počne da kreće udesno i slično.
Onda im nedostaje da zmaj spava, da jede, da pravi potomke. Kako ti to ne nedeostaje, s obzirom da ti je ****** nedostatak damage modela u NFS?
S obzirom na afinitete koje izrazavas, topla preporuka za tebe su SIMS. Prosto ces uzivati. Jos kad naprave Sims Dragons, pun pogodak.
Nije još stigao. Trebao bi svakog dana da dođe...Ok, hvala filipenko, zato sam i pitao, bilo mi cudno sobzirom da wireless inace radi bez primetnog laga (za ping sam se salio zato sam ga stavio u navodnike). Jeli, a sto ti ne igras taj LAir ? (mozda i igras ?!) Vidim da je odavno po "prodavnicama", a ti si "popravio" konzolu trebalo bi da radi ili ipak jos uvek ne moze ?
Baš tako, kao što tebi u NFS nedostaje popravka motora u realnom vremenu, čekanje na sledeći nivo dok majstor popravi karoseriju, postavljanje sedišta, vezivanje pojaseva i povraćanje zbog velike brzine...Mislim, pričaš svašta. Ne treba mi, kada je već takva igra, da se sve dešava u pola stotinke, treba valjda nekakav balans između realnosti, upravljivosti i lakoće igranja.
Zamislimo na trenutak da su implementirali to što bi ti želeo - šta će ti onda ikakav lik, ikakav svet? Onda u igri ne bi moralo toliko da se cimaju sa zmajevima, nego bi onda sve bilo prosto kretanje sa nišanjenjem i gađanjem. I onda naprave jednu igru pa joj menjaju skin, kao winampu - jednom se dešava u fantazijskom, sledeći put u realnom, pa u imaginarnom svetu automobilčića, pa među voštanim vojnicima, pa među vanzemaljcima - ista igra, samo se skin menja. Šta će ti vožnja vozila, šta će ti vožnja tenka u igrama kada je dovoljno da ti naprave bazuku sa kojom ćeš trčati okolo 150 na sat i pucati neograničen broj puta?
To je upravo onaj osećaj koji pravi razliku, koji razdvaja generičke igre od hitova i klasika. Pa ko bolje napravi taj balans obično i prođe bolje na tržištu. Osim ako nema brdo para za reklamiranje, onda može da napravi bilo šta. Tako radi EA, takav je NFS, na primer (koga ovde potežem jadnog ko zna zašto...)
Nije još stigao. Trebao bi svakog dana da dođe...
ps3 mislish ?
Ne kapiram zasto nazivas nesto ******m ako developeri nisu imali zelju da naprave simulaciju vec zabavnu arkadu??? Nisu se fokusirali na fiziku, vec na neke druge stvari. Hoces da kazes da od filmova gledas samo teske drame? Da sa ribom nikad nisi lupetao gluposti? Nije mi jasna ta ogromna doza nezadovoljstva zivotom kod tebe ...
Igra. PS3 je tu odavno...
Skapiraj jednom da to nema veze sa platformom, čoveče, meni nije problem da uzmem i PS3 kad bih imao razloga za to. Na KZ2 se extra sečem, ali reci šta to izlazi uskoro a da vredi prelaziti, a da ga nema na Xboxu 360?
edit: ja sam se malko zeznuo u vezi sa prozorem za reply, pa ovo dođe ovde iako je kvot iz drugog topika. Mada, pošto je ono topik o igri Heavenly Sword, a ne generalna rasprava, možda ovo ispadne i adekvatnije...
O čemu pričaš, gx-x? Znaš da se te igre što im kače imidže od 20 GB ne mogu narezati na 5 DVDova i pustiti u PS3? To se kači za skidanje, pa kad bude bilo čipa ili nečeg sličnog...ali do tada je beskorisno.
Igra je izašla početkom septembra u svetu, to niko ne spori. Ali u Srbiju nije stigla. Stiže ove ili sledeće nedelje.
mislio sam da moze da se pokrene sa HDD-a...
PS. Vidim opet neka multi platform rasprava ovde...dokle ljudi ? Zar nije jednostavnije samo da se na finjka podhebavate malo po forumu i kraj 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari