Dajte, motion sensor je stvar iz proslog veka, to nije nikakav napredak i nijednu igru sa njim neću igrati kad budem imao PS3. FUDupenko ima užasno zlurade komentare: "Ja bih opet preporučio tebi da ponovo kupiš Xbox i da uživaš u čarima brojnih igara, sve dok ti se opet ne pokvari za mesec dana." Iako je jasno da se konzola ne kvari više jednom kad se reši problem sa GPU-om odnosno pritiskom rashladnog sistema na isti (koji prouzrokuje odlemljivanje). Ranije nisam znao, ali to je upravo taj isti problem koji nazivaju Xclamp. On ima pet naziva, pa svi misle da ima pet fabričkih grešaka, iako je samo jedna + jedna serija koja je bila lošim DVD čitačima. Nove serije imaju i otklonjenu grešku sa Xclampom, kuler je redizajniran.
Umesto što želiš ljudima da im crknu konzole, bolje se vrati i igraj igre na PC-ju dok ti PS3 ne srede, jer, kao što si i sam rekao "tržište polovnjaka" je razvijeno u bogatim zemljama gde mnogo ljudi ima sistem na kome se te igre igraju. Ovde ćeš polovne PS3 igre da prodaš, kome? A ja, da ponovim, ja se sit naigrah na ovoj konzoli koja uteruje strah od crvenog prstena. Evo, ne mogu da spavam noću, stalno ga sanjam 😀