Šta je novo?

PS3 igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vauuu sada sam odgledao Game Trailers-ov video review za Warhawk! Pa ovo je fenomenalno!!!

http://www.gametrailers.com/player/24450.html

Prestani da samo pratiš PS3 dešavanja i kupi više PS3 🙂 😛

BTW i ovde komentari:

I own a PS3, only such a fucking high price for a game that has no singleplayer experience.. Rather crap.. I heard xbox released a game called shadowrun, which is mainly just multiplayer, but has a tutorial and costs a lot less than the regular "newly released" game.Next to that, it has only got 5 maps, and 4 gametypes. I
And I thought, what the hell, everyone's nagging xbox's halo 3 so bad, i just checked up the review for Halo 2, it scored even higher than this game, and it's on the old xbox!
think we got ripped off..
Vau, video je review za Halo 2 i misli da je to bolja igra jer je dobila veću ocenu (svi znamo kakva je igra Halo 2). Šta da vidi Half Life ili Bioshock ocene, mislio bi da je totalno prevaren za sve :d
the 360s graphics are more colorful the ps3 has more detail and i agree that the ps3 has more fun games to play

Prestani da samo pratiš PS3 dešavanja i kupi više PS3 🙂 😛

*ebiga nema se sada keša za to! Čim bude bilo planiram da obradujem sam sebe sa jednim Playstationom! 🙂

I own a PS3, only such a fucking high price for a game that has no singleplayer experience.. Rather crap.. I heard xbox released a game called shadowrun, which is mainly just multiplayer, but has a tutorial and costs a lot less than the regular "newly released" game.Next to that, it has only got 5 maps, and 4 gametypes. I
And I thought, what the hell, everyone's nagging xbox's halo 3 so bad, i just checked up the review for Halo 2, it scored even higher than this game, and it's on the old xbox!
think we got ripped off..
jeee koja (ne)informisanost! 😀

Poslednja izmena:
Filipe, vecina komentatora kazu da se vrlo lako navikne na kontrole i ti isti daju visoke ocene igri.Da su kontrole toliko ocajne mislim da niko ne bi davao visoke ocene igri ma koliko da je sve ostalo vrhunski.
Mene Lair kao igra ne zanima, jer ne igram taj tip igara, ali je simptomaticno koliko ljudi pljuje po igri zbog kontrola.Sad ili su odustali vrlo rano u igri zbog losih kontrola(samim tim nisu ni mogli da naviknu na iste, a kazu ljudi da kada se navikne da im je igra odlicna), ili su to zlonamerni komentari.

@chava: Samo da osim playstationa nosi i broj 3 uza se :d

Poslednja izmena:
Nemaš ništa protiv igre, samo kažeš da je glupa...

Evo i IGN review-a

http://ps3.ign.com/articles/817/817462p2.html

Igra je dobila 8.6, ali skrećem pažnju na segment "even in the upcoming retail version", čisto da se zna šta oni testiraju, a posebno da predstavu o tome steknu oni koji misle da ovi sajtovi objavljuju opise na osnovu odigranih finalnih igara, a ne nefinalnih verzija koje se neće naći u maloprodaji, privjuova, demoa i sl. jer "zaboga, ne bi bilo valjda tako neozbiljni" 🙂

Poslednja izmena:
Nemaš ništa protiv igre, samo kažeš da je glupa...

Evo i IGN review-a

http://ps3.ign.com/articles/817/817462p2.html

Igra je dobila 8.6, ali skrećem pažnju na segment "even in the upcoming retail version", čisto da se zna šta oni testiraju, a posebno da predstavu o tome steknu oni koji misle da ovi sajtovi objavljuju opise na osnovu odigranih finalnih igara, a ne nefinalnih verzija koje se neće naći u maloprodaji, privjuova, demoa i sl. jer "zaboga, ne bi bilo valjda tako neozbiljni" 🙂

Da nemam nista protiv igre, a i nigde nisam naveo da je glupa , glupost se odnosila na velicanje igre koja je nesto vec 1000 puta vidjeno.Mislim, upgradeovani Counter Strike, kome se to svidja neka igra , ali navedi mi inovacije gde to ima nesto sto je novo u odnosu na vec vidjeno?Gameplay , grafika, zvuk ...sta???

Sto se tice review-a jel i Gamespot mislis da je neozbiljan?

Jos samo da mi neko objasni sta je u toj glupoj igri fenomenalno.Najobicnije multiplayer napucavanje...glupost. :smoke:

Zasto? Pa od Incominga nisam video jednu tako jednostavnu igru za napucavanje... Warhawk ću sigurno igrati!

Da nemam nista protiv igre, a i nigde nisam naveo da je glupa , glupost se odnosila na velicanje igre koja je nesto vec 1000 puta vidjeno.Mislim, upgradeovani Counter Strike, kome se to svidja neka igra , ali navedi mi inovacije gde to ima nesto sto je novo u odnosu na vec vidjeno?Gameplay , grafika, zvuk ...sta???
Naravno, kapiram ja u kom kontekstu ti govoriš, ali pošto voliš da prozivaš dobre igre bez potrebe, moram malo da te nerviram 🙂 Dakle, pridev "u toj glupoj igri" koji si upotrebio ovde:
Jos samo da mi neko objasni sta je u toj glupoj igri fenomenalno.Najobicnije multiplayer napucavanje...glupost. :smoke:
...se, na način na koji je upotrebljen, jasno odnosi na samu igru. Ono "Glupost" na kraju može dati povoda za diskusiju, ali prvi upotrebljen pridev ne :d

Drugo, zašto svaka igra mora da donese nešto neviđeno, po mogućstvu u što je više moguće elemenata? Zašto ne bi postojala igra u kojoj je to sve fino i lepo skockano, balansirano i optimizovano? Svi se na primer kunu u Blizzard, koji nema ni "i" od inovacija u svojim igrama, ali su njihove igre opšteprihvaćene kao vrh u svojim žanrovima. Naravno, ne kažem da je Warhawk u tom rangu, ali dozvoljavaš li da se nekome dopada nešto što se tebi ne dopada? Posebno ako nije ni igrao CS niti ga je isti interesovao, kao što verovatno nije neki klinac ko zna odakle koji je nedavno počeo da se igra, ili pak neko ko se generalno ne igra na PCu pa ga ovo nije interesovalo. Uostalom, ovo dolazi kao multiplej igra, za PS3, fps, sa gomilom voženja svega i svačega, ima ljudi koje zanima.

Poslednja izmena:
Naravno, kapiram ja u kom kontekstu ti govoriš, ali pošto voliš da prozivaš dobre igre bez potrebe, moram malo da te nerviram 🙂 Dakle, pridev "u toj glupoj igri" koji si upotrebio ovde:

E sad si ti ovde upotrebio atribut koji treba : DOBRA , nisam reko ni da je losa ali NEVIDJENA to stvarno nije, bar ne ovo.A kome se svidja ponavljam neka igra.Ja nisam ljubitelj takvih igara.

Niko nije ni rekao da je neviđena, već su rekli ljudi da je fenomenalna, opuštajuća...:d 🙂 A kad nisi ljubitelj tipa igara onda ne moraš da daješ takve prideve. Ja ne govorim ljubiteljima koječega kako su im igre glupe, ako znam unapred da me takav tip igre smara 🙂

"SPU usage is a good example. The progressive development of corresponding debugging and profiling tools made thorough exploitation of this powerful resource quite challenging for the less technically biased members of the team. In the aftermath of MotorStorm, with mature tools at our disposal, we’ve been developing mechanisms to make the PPU and SPU’s power and parallelism far more accessible to our entire team, re-thinking data organization and algorithms in the process. MotorStorm only uses between 15 and 20 percent of available SPU resource, so we’re aiming to achieve a 5 fold increase in SPU performance, which should allow us to do some awesome stuff!"

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=184843

Hmmm 15-20% snage lol! Na sta je sve spreman ovaj PS3 to je neverovatno. Inache zanimljiv thread o iskoriscenosti SPU-a zasebno za skoro sve igre koje su izasle na PS3.

Deluje zabavno. Animacija likova je katastrofalna.
Da li moze na zemlji da se igra iz prvog lica?
Mislim da ne moze da se igra iz prvog lica. A sto se tice animacije likova, mislim da su programeri bas i zeleli taj cartoony fazon!

Evo juce sam skinuo sa Japanskog storea- Bladestorm.Jako zarazna igra , masovne bitke sa vojskama pri cemu vi predvodite jedinice licno.Borba nije arkadna vec tipa izvrsite napad pa dok se napuni skala tog napada za ponovni.Napada ima vise i ko je igrao Dynasty Warriors i slicno ovo moze da se opise kao strateski pristup takvim igrama, znaci nije vitlanje macem tj button mashing, uz RPG elemente (LV, statistike, predmeti i sl), Engleska vs Francuske, uzimanje questova, regrutacija vojske.... Od jedinica varijacije strelaca, pesadije ,kopljanika, konjice , vitezova i sl.Graficki je igra dobra ali ne i next gen bas, ali je cak i u demou extra optimizovana, znaci frame rate zakucan na max.Iako je na japanskom moze se OK igrati, nije tesko provaliti cak je dosta opcija na engleskom dok su ojasnjenja na jap, a steta jer izgleda da je i dosta kompleksna pa bi valjalo znati sta sve to pise 🙂.Uglavnom mozda i najduzi demo koji sam igrao jer sam se naigrao 2 sata bukvalno i nije se zavrsio.Mozda su se ******** pa je cela igra :d ..NOT :d
Pa ko voli eto 1.1Gb al ima da se izigra, sto se kaze za sve pare :d

Samo da javim da sam prodao obe igre koje sam dobio uz konzolu (Resistance, Motorstorm) po cenama sa oglasa, tako da sam time ispunio Mazijevu "koliko ćeš polovnih igara tako prodati? 2-3 max, pazi šta ti kažem" prognozu :d 🙂 Novim, srećnim vlasnicima još jedanput puno sreće u konzumiranju istih 🙂

Koliko te izađe PS3 onda?, 39 hiljada? Opako, Filipe, postao si pravi trgovac. Samo mi je nejasno čemu Oblivion na PS3 pored savršeno dobre PC verzije? 🙂

Zato što se PC verzija ne igra iz fotelje, a nisam prešao ni ekspanzije ni najelitnije kvestove...🙂

Samo da javim da sam prodao obe igre koje sam dobio uz konzolu (Resistance, Motorstorm) po cenama sa oglasa, tako da sam time ispunio Mazijevu "koliko ćeš polovnih igara tako prodati? 2-3 max, pazi šta ti kažem" prognozu :d 🙂 Novim, srećnim vlasnicima još jedanput puno sreće u konzumiranju istih 🙂

I, sta je sledece?

Warhawk?

Poslednja izmena:
Jeste li videlio ovaj video tutorijal za Lair? Pa ovde kontrole sasvim fino reaguju?!

http://www.youtube.com/watch?v=fxPKXfRRNAY

Ehh kako bi voleo da probam taj Warhawk! Ne znam ali cela ta atmosfera i taj sveopsti haos mi odisu na Twisted Metal Black! Mozda zato sto ih je isti tim pravio! 😀

BTW, uskoro bi trebao da se pojavi novi PS3 Starter Pack u EU!

starterpackps3na2.jpg

Poslednja izmena:
Jeste li videlio ovaj video tutorijal za Lair? Pa ovde kontrole sasvim fino reaguju?!

http://www.youtube.com/watch?v=fxPKXfRRNAY

Ehh kako bi voleo da probam taj Warhawk! Ne znam ali cela ta atmosfera i taj sveopsti haos mi odisu na Twisted Metal Black! Mozda zato sto ih je isti tim pravio! 😀
Možda su nahranili zmajeve pa sad bolje slušaju?😀
Dobar je Warhawk, za igranje online bolji je od svih ostalih pucačina. Ja igram već par dana i što neko reče, ne ispuštam iz ruku.🙂

Možda su nahranili zmajeve pa sad bolje slušaju?😀
Dobar je Warhawk, za igranje online bolji je od svih ostalih pucačina. Ja igram već par dana i što neko reče, ne ispuštam iz ruku.🙂

Warhawk je do jaja....vredi svaki dolar. Jeste da necu moci da ga prodam, jer je download verzija.

No, imam utisak da mi nece dosaditi kao BF2, par godina.

Lair i Oblivion GOTY 🙂

Warhawk možda, nakon što konačno budem sredio Wireless u kući.

A sto ne pustis kabl, ne znas sta propustas sto se tece warawka-a.

Ja na pr, i ako ima wireless ruter, opet sam ps3 umrezio sa kablom, ne volim da mi wi-fi radi u spavacoj sobi.

Gledam bas kad izlazi GOTY, uzimam 100%, medjutim, na NZ vidim samo verziju za 360, za trojku nema ni najave.

Meni bi trebalo jedno 15 metara kabla da umrežim PS3 sa kompom. Pride, hoću da sredim WiFi i zbog laptopa.

GOTY za PS3 izlazi 11. septembra, po zvaničnim najavama. Verziju za 360 nemoj uzimati iako žarko želiš da igraš Oblivion, pošto imaš PS3 :d 🙂

Sto se Laira tice, ko sto napisah u drugoj temi, sredjeno je upravljanje sa novim 1.92 firmom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno