Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

ma xxx to kada je darkcoin sa 4000 diff jedan od najboljih za kopanje x1 novcica dodje mi da se prebacim/vratim na coinotron ili simple drk

TMB sajt ne radi...

Ne zna covjek vise sta i gdje da kopa. Mislim da ce multipoolovi uskoro da propadnu.

Ovaj TMB je smijesan. Jedan dan iskopam recimo 0.01 a onda naredna tri dana isto toliko. E pa nek' jedu g.... Prelazim na waffle

Ja sam ovih dana dosta zauzet pa nisam mogao da pratim sta se desava. Tek sad sam vidio. Sta je trenutno isplativije kopati x11 ili x13?

x11 trenutno ...

Da li je probao neko skoro X11 na multipool-u?
Sudeći po statistici: http://poolpicker.eu/table?algo=x11 duplo više daje od waffle-a.

Edit:
Evo ja sam pustio mašine na multipool.us pa javljam kako radi.
Krajnje sumnjivo da je najisplativije jer ima samo 3 aktivna x11 coina... ali eto, vredi probati.

Poslednja izmena:
keccak na nicehashu je isplativiji 10 puta od x11 na waffleu, samo treba po ovoj vrucini izdrzati na sha-3 algou..

uh bas 10 puta? jesu to info iz prve ruke ili po statistici, koliko dugo je isplativ

pa evo tu lepo piseL http://poolpicker.eu/table?algo=keccak dosta vremena u nazad siju

nego nisehash ne podrzava cg miner pa keccak moram preko sgmiera 5 da pokrenem a ne ide mi nikako. Upisem conf file pokrenem sgminer.exe i nista mi ne ucitava iz confa, moram kao da kucam sve...i posle se ugasi

EDIT: to sto pise 10 puta bolje je zbog toha sto su po GIGAhesu isplate a ne po megahesu...mada ja sam totalno zbunjen da li je to sada normalizovano na srcypt snagu ili ne...

Poslednja izmena:
@Omnik po wafleu je bolje kopati Xove nego Nscrypt e sad da li je to tacno

Waffle kaze da je X13 300% vs LTC, X11 je nesto manje...barem je sinoc bilo tako.

Pa po wafleu daje 300% e sad vidim da ima reject 2%

Ako je isplativost 300% bas te briga za tih 2% :)
Ali nije tako da je teram X11 jer mi se nekako cini da X13 jos uvek nesto zeza.

Interesantna stvar, pustim jedan rig da kopa X13 i u statistici ga ne vidim, on kopa, baca serove ali mi ga sabira i prikazuje na X11 grafiku!?

Do pre neki dan nije bilo tako nego se pojavi posebna stavka za X13.

Jel to tako treba ili je neki bug ili je to samo kod mene?

Da nisi pogresio port 3330 je za X13

Nisam pogresio, promenio port u 3330 i kernel u x13mod i nista.
Vidim ja jacu snagu na serveru samo se vodi kao x11!
Cudno

Da li je probao neko skoro X11 na multipool-u?
Sudeći po statistici: http://poolpicker.eu/table?algo=x11 duplo više daje od waffle-a.

Edit:
Evo ja sam pustio mašine na multipool.us pa javljam kako radi.
Krajnje sumnjivo da je najisplativije jer ima samo 3 aktivna x11 coina... ali eto, vredi probati.

I kakvi su rezultati? Vrijedi li se prebacivati na multipool ili je waffle jos uvijek najbolji za x11?

omnik je zaboravio da nam javi pa cu se ja sutra prebaciti pa javljam :)

X13 ili X11 sta kopati sad

Omnik nema pojma :)
Dobio sam frac, uro, drk i crypt... nista još nisam stigao zameniti.
Treba podesiti odmah cryptsy auto-trade

X13 je malo isplativiji od X11 trenutno.

Nazad
Vrh Dno