Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

to pričaš već 2 meseca da može samo gore :d

Još jedan multipool na horizontu: http://www.altmining.farm

Dashboard
Getting Started
Miner Stats
Donut Chart of Payouts per Coin
Blackcoin
548
Pool Payouts History Summary
CoinPayouts MadePayout TotalBTC Value
Bitcoin90.0079 BTC0.0079 BTC
Blackcoin548572.3905 BC0.1052 BTC
Mintcoin4935,715.4471 MINT0.0019 BTC
XC31111.4486 XC0.0201 BTC
Total917618.847 Coins0.1351 BTC
P2Pool Hybrid mining

We are a multipool that is based on p2pool mining. If you mine with us you help spread the hash for the coins on the P2Pool network. We convert your mined coins to Blackcoin / Mintcoin or XC (old X11COIN).

Hybrid Mining
Hybrid mining a new feature invented by us. What this feature does is give the miner the option of converting hash power into two (or more) coins for payout. Hash power is distributed equally among the coins chosen by the miner. This is done by configuring your miner configuration appropriately to AltMinging.Farm. A few examples are listed below.

X13 trenutno vozi profit... navodno vsLTC: 510%.
Verujem da je na svim multipool-ovima isto...

Da li neko koristi nicehash multialgo? Ja sam koristio jedno vreme, otprilike kad je tek počelo, i nije funkcionisalo baš najbolje... kakva je sada situacija?

Jel moze neko da uploduje bin fajlove za x13 od 14.6 drivera? za 7950/280x i 290 ?

mozda i za X11 mozda nekom zatreba

X13 na 290 baca oko 3.6 ali za TC jos uvek nisam siguran da li ide 8192 ili je bolje 24500

X13 na 290 baca oko 3.6 ali za TC jos uvek nisam siguran da li ide 8192 ili je bolje 24500

Onda mi je jos OK sad kad sam digao I na 18.. 3.57Mhs sa TC 27000 taj sam nasao na netu jer ja koristim 14.4 drivere, 14.6 mi previse greju

Kod X13 najvise igra w je si stavio 64 kao sto je u binu i koliko ce biti stabilno da ne puca miner

jel na multipool.us i dalje nema konverzija u btc?

Jos im pre neki dan pao europe server a ja nisam podesio failover pa mi komp satima bezveze radio.
Takodje kopam x11 preko njih a FRAC nema na Cryptsy.

Razmisljam da se vratim na waffle.

ajd da dignem temu iz mrtvih :
kopa li neko x15 , vidim par dana je na vrhu isplativosti (bar na trademybit, ako se uopste moze govoriti ovih dana o isplativosti :p ) kakvi su utisci i da li bi mogao da okaci bin fajl za r9 270 posto koristim 14.4 katalist , ne bih da menjam drajvere samo zbog probe.. hvala

Nije bas odgovor na tvoje pitanje ali zasto ne koristite sgminer5 i multialgo kada vec kopate na nicehash ili trademybit?

Provereno se dobija vise nego da jurite najisplatljiviji algo.

zato sto nisam uspeo da ga nateram da radi :/ ...

svaki pokusaj da kopam x15 novcice sa sgminerom5 zavrsava se klobirajnem kompjutera.. u cemu gresim ne znam, bilo kakva pomoc je dobrodosla koristim 14.6 katalist drajvere :/

Prevelik Intesity ?

mjok: rig 4 x 7850 taktovi 1050 gpu mem 1200 (sve standardno ko za x13 x11) ,w 128, voltaza 1.075 i 18 tc 8192 (blokira odmah) sa tc (8128) napravi bin fail aktivira se miner kopa 000 . i posle neko vreme blokira komp pa mora reset ....

probaj intesity 15, i sgminer sa nicehash sajta. a tc ti nije bitan za x11, x13, x15 algoritme.

Da li vam radi wafflepool x11? Meni prijavljuje da je pool dead.

Sve je ok sad. Prvo me zezao bratov racunar jer je bio zarazen pa mi blokirao pojedine sajtove i pravio mi probleme sa netom, a kad sam to rijesio onda se glupi modem zaglupio pa rigovi nisu vidjeli pool iako sam mogao da ga otvorim preko browsera. 2 dana sam pokusavao da provalim zbog cega me zeza net, 100 puta sam restartovao i podesavao ruter i modem :S

Opet pitanje za waffle. Da li neko ima problem sa isplatom? Meni vec 4 dana nista ne dolazi a vidim da btc stoji Earned+Unconverted.

Nazad
Vrh Dno