Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Po wafleu kao nije

koliko mhs puca na 280x na x13 sa naj-naj-najnovijim majnerom? Ja sam kopao dok je bio onaj sto daje 2.5mhs cini mi se

ma hteo sam da kazem na koliko radi :D

Kod mene 2,4 na 280x 1070/1500

treba da daje vise, jer je to bilo pre onih novih binova koji su izasli za x11 i x13

Nek neko okaci bin od 280x ovde na forum. Vladika ima stari miner.

Poslednja izmena:
Ne mogu da namestim 290 na X13 nikako misli o sam da ga zeza to sto je u paru sa 280x i 7950 ali nije nece ni kad je sam. imali neko setovanje i da li da instaliram ove nove drajvere 14.6 posto je sad 13.11beta9

Za X11 to je otprilike to ali za X13 bi trebalo jos, 3.15 na tom kloku.

Kod mene 1080/1500 na X11 daje 4.2x a X13 daje 3.2x

Sad ste me ubili,svaka 2,4 na X13 u rigu 4x280x, kako izbacujete 3,2, jel ste instalirali 14.6 drajvere

Poslednja izmena:
Ne moras da instaliras 14.6 beta drajvere. Potrazi ovde po forumu i skini bin fajlove koje je neko generisao sa 14.6 drajverima, ubaci u folder minera i namesti G, TC i W kako su u imenu bin fajla i to ti je to.

@va_milos obrisano

Jel koristite na Multipool opcije Daily payout a onda na Cryptsy -Auto Sell at highest Bid ?

14.7 beta greju ko ludi po 15% vise... 14.4 nisu toliko grejali, mada me zeza HDMI prebacuje mi sadrzaj sa jednog ekrana na drugi kad gasim monitore... pa me nervira...

14.7 beta greju ko ludi po 15% vise... 14.4 nisu toliko grejali, mada me zeza HDMI prebacuje mi sadrzaj sa jednog ekrana na drugi kad gasim monitore... pa me nervira...

Da li daju vise ?

Da stim da ja koristim onu opciju da odmah proda po najnižoj ceni.
Incijalno sam stavljao highest bid I
i 24h kasnije ništa nije prošlo.

Ja sam sad podesio na trecu opciju , Sell at top sell bid.
Koliko vidim multipool ima malo X11 coina i stalno kopa URO. Cudno je kako moze biti bolji od wafflea.

Gde je tu logika kopanja ?

Nazad
Vrh Dno