Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

hteo sam da predjem na wafflepool x11, medjutim na waffle daje mnogo malo sherova (1 share na 4 minuta) i mineri se zaustave i ubule, pa sam se vratio na tmb (7-8 shares u minuti).
a na tmb sam uvatio da na svakih par sati miner radi po 30 minuta na prazno i upravo je to razlog sto podbacuje u odnosu na predvidjeno te ispada da kopa 20sati dnevno mesto 24.

Nema veze broj share-ova sa isplatama. Poenta multipoola je switch između coina, dok god neko na poolu ima accepted share i ti si isplaćen.

Za juce sa ovim novim minerom na TMB 0.0029 BTC, a za danas ako se ovako nastavi bice jos dosta bolje.

Waffle X11 kida ovih dana...

Evo resih da isprobam malo,nemam nista pametnije da kopam. Samo,kad za statistike ubacim adresu koju koristim u majneru dobijem "Address not found!". Jel' to normalno,ili da se zabrinem? :d
Inace,ako je bitno,adresa je Mintpalova deposit adresa.

pregledaj tu adresu opet
nije mi se to desavalo a i nezvuci dobro
mozda je u samom majneru ***** oko razmaka il slova

Dajte neke cifre ...

Waffle nažalost ne isplaćuje u redovnim intervalima pa je teško bacati cifre tek tako...

Wafflepool: Looks like guerillacoin forked, working on it now.

Patka :)

Poslednji interval isplate na TMB je bio 23 sata. Po mojoj računici, dobija se 0.004778302, na X11

Da li moze na TMB da se stavi BTC adresa sa Mintpala?
Ne planiram da zadrzavam BTC vec odmah menjam za LTC.

lagano, nema razloga da ne moze

Na TMB Rejected 13.4% , unathorized worker ? Sta znaci to?

ko ce ga znati tmb od 19 h juce pa naovamo, ko za maler, slabo daje , ja nisam nakopao skoro nista od tada , cifre se vrte u prazno al nikako da padaju u moju vrecu , sve imam osecaj da na tmb te pusti jedan dan a onda sledeca dva dana te oderu i ne daju ti nista, u tvom slucaju ili ti kopas za drugog ili neko za tebe :) zavisi gde je prijavio neautorizovani worker

Na Waffle X11 prikazuje kriminalno lošu profitabilnost...
x11 Hashrate: 28.21 GH/s Mining: cryptcoin vsLTC: 39%

vracam se ja na Darkcoin ,nema leba od ovoga...

Ovi multipool-ovi ce sami sebe da sahrane. Ja razmisljam da odustanem od njih za sada. Jedino je problem sto ima tako puno novcica pa covjek jednostavno vise ne zna sta da kopa.

Leaserig x11 deluje dosta konsntno, bez podbacaja kao TMB koji je juce imao 0,0009 po mhs..

Ok, to je verovatno tačno, ali ipak subjektivno. Može neka brojka?

vise nego na TMB, jer TMB se ponasa bas kako su neki i primetili, a to je 1 pa 3 , pa 2 pa 4 dana , znaci malo dobro pa posle mnogo lose KRADU kratko i jasno

kakvi su sa novim novčićima, koliko brzo ih ubacuju? meni se to svidelo kod TMB, što dosta brzo šire listu novčića koje kopaju.

Vrh Dno