Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

a sta mu dodje ovo Scryt-x? Neki bolestan profability se nalazi tamo :D

au jes' vala :d

Ako zelite da kopate novcic sa 0.003 mh/s (scrypt merilu)... kopajte HVC vec vise od mesec dana ima tu isplativost iako je cena u totalnom bunaru sa mogucnoscu rasta od 10-20x koju ja ocekujem uskoro..., razvoj novcica se radi iza zatvorenih vratiju, neko kupuje sve vec mesec dana... ja znam sta se sprema :)
http://hvc.1gh.com/
miner imate isto tu, nikakava podesavanja nisu potrebna, potrosnja struje manja od X11
molim vas glasajte sa vote 1 ako zelite vecu cenu (ne utice na vasu dobit kopanja)

4Mh/s scrypt trenutno daju 4000HVC sto je po trenutnoj ceni 0.012 i cena moze samo gore

Poslednja izmena:
Ako zelite da kopate novcic sa 0.003 mh/s (scrypt merilu)... kopajte HVC vec vise od mesec dana ima tu isplativost iako je cena u totalnom bunaru sa mogucnoscu rasta od 10-20x koju ja ocekujem uskoro..., razvoj novcica se radi iza zatvorenih vratiju, neko kupuje sve vec mesec dana... ja znam sta se sprema :)
miner imate isto tu, nikakava podesavanja nisu potrebna, potrosnja struje manja od X11
molim vas glasajte sa vote 1 ako zelite vecu cenu (ne utice na vasu dobit kopanja)

4Mh/s scrypt trenutno daju 4000HVC sto je po trenutnoj ceni 0.012 i cena moze samo gore

jel imaš neku 280x i ako imaš koliko dobijaš sa njom?

jel imaš neku 280x i ako imaš koliko dobijaš sa njom?

7950 daje 18.7Mh, 290 daje 28.3 a 280 treba da daje ~20-21-22 tu negde

naravno sve na oc 1100 il tu negde jer se ne greju ni ne trose, upola manje od scrypt-a, memorija minimum kao i kad x11

Poslednja izmena:

Nadam se da si u pravu i da ce stvarno biti pump. Imam nesto sitno u steku i cekam pravu cijenu da se istresem :)

7950 daje 18.7Mh, 290 daje 28.3 a 280 treba da daje ~20-21-22 tu negde

naravno sve na oc 1100 il tu negde jer se ne greju ni ne trose, upola manje od scrypt-a, memorija minimum kao i kad x11

meni mnogo manje daju sve karte... čitao sam hvc temu da vidim podešavanja i koliko vidim treba mi samo I 6 i klok?
280x na 1050 17.4
280 mi daje oko 15 čini mi se na 1000 GPU
miner sa 1gh.com, drajveri 14.4

Probaj 13.12 drivere ...

stavio sam VIP i dobio 0.2 mhs, ove gore brojke su sa tim pw

ako moram drajvere da menjam za mrtvi hvc ****š to :)

Ja imam brdo ovoga. Čeka se dobra cena, bar 2k :)

HVC analiza

hashrate[HVC]: 80Mh/s
hashrate[scrypt]: 3Mh/s
Last 24 Hours Mined: 2613 HVC = 0.00772288 BTC => 0.002574 BTC/Day/NORMALIZED/Mhash

Ova anliza je bazirana na mom setupu koji se sastoji od 4 x Asus 7970@1100Mhz, Catalyst 13.9

meni daje vise 4x 7950 + 2x 290, mada na scrypt mora da guran 7-10% manje klokove zbog zagrevanja a i potrosnje
scrypt= 4.2mh
HVC = 130Mh

Last 24 Hours
4180.5681 HVC Mined

Poslednja izmena:
Tvojih 4180/130Mh = mojih 2613/80Mh. Apsolutno se slaze racunica, a kako i ne bi kad je na istom poolu. 290-tke su efikasnije na HVC-u.

Na HVC ne zelim da drzim vise hash-a upregnuto jer nije profitabilan, da prebacim ova 3 MH/s na monero sašio bih tvojih 4.2MH/s za 40% i mogao bih da kupim priblizno 40% vise HVC jer je mala razlika u kupovnoj i prodajnoj vrednosti.

kolko je juce dao TMB x11?
meni je uvek /2 od onog trenutnog pokazivanja u prevodu 7mhs daje 0.004

0.01038158 sa 18.6 mhs, pola sata-sat pauze je bilo

to je to odoka.koji sgminer podrzava -k x11modold
nemogu da vratim na taj a znam da mi je radio negde sam izgubio a ni na forumu nemogu da ga iskopam

kopam neki shitcoin na dedicated poolu, bilo je problema da se povuku novcici uglavnom kada se resio problem kod njih otisli novcici na neku drugu adresu, ne znam kako je doslo do greske, da li mogu nekom da se zalim ne vidim email nigde ili nema vajde od toga?

kopam neki shitcoin na dedicated poolu, bilo je problema da se povuku novcici uglavnom kada se resio problem kod njih otisli novcici na neku drugu adresu, ne znam kako je doslo do greske, da li mogu nekom da se zalim ne vidim email nigde ili nema vajde od toga?

Ili se zali ako nije tvoja greska ili preboli to.
Tesko da moze i hoce neko da ti vrati novcice.

kome da se zalim kad ne mogu da nadjem njihov email, sad vidim da je moja greska povukao sam misa na tockicu na adresu nekog drugog walleta, ode dan kopanja u bunar :wall: najavljivali pump ja zurio da prebacim nikad da srede kvar i eto desava se...

Puko TMB. Nemogu da otvorim sajt mada sherovi izgleda idu ok.

Proradio je par minuta nako sto sam napisao post.

Vrh Dno