Šta je novo?

Prijava problema i bagova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema veze sa nama.
Već nekoliko puta mi se dešava da u forum list-u stoji da ima novih postova, kada uđem nema ništa (primjer Mali oglasi trenutno stoji NEW Hardver, a unutra ništa novo, uradio refresh, opet isto). Takođe, juče ili prekjuče mi se desilo da na istom mjestu ima samo lista podforuma, ali kada uđem unutra bilo je po 5-10-15-20-30 novih oglasa.
Zna li mu se uzrok?

BTW, ima li nade za kompletne postove u RSS-u? Danke...
Moguće je da je keš za tvoj nalog ostao neosvežen i da zato dobijaš čudne rezultate. Označi sve forume kao pročitane, očisti cookie foruma i ponovo se prijavi.

Što se RSS-a tiče - za sada ne.
 
Nisam obratio pažnju kako se polja za prijavu i registraciju ugnezde između fejs ikone i polja za pretragu kad se skroluje. Što je važnije vidim da je polje pretrage sada dostupno i bez prijave, tj. logovanja. Svaka čast.

slika_forum.jpg
 
Pozdrav, imam problem prodao sam iMac i sad ne mogu da editujem oglas da sam prodao.
Pise mi, You have insufficient privileges to reply here.
 
Da li se još nekome užasno sporo učitava forum? Probao FF i Operu na desktopu i FF na telefonu, isto
b.png

Često izbacuje ovu grešku. Probao brisanje istorije iz FF, isto
 
Ako se to dešava kada.si ulogovan u svoj nalog a ne kada ideš kao "gost" onda si zaradio discourage. Ako se isto dešava i kada nisi ulogovan onda je možda nešto do tvog neta ili providera.
 
Moraš da sačekaš moderatora (ili admina) da ti kaže da li je discourage (što smatram opcijom koja se treba upotrebljavati samo na maksimalno problematične korisnike) ili ne.
 
Treba mi pomoc, ne mogu da postavim oglas, pise You have insufficient privileges to post threads here.
Ako je u pitanju broj post-ova e onda jebiga, niti imam vremena niti zelju da kucam tekstove, preporuke i slicno. Em hocu nesto da prodam, em sam dugo korisnik em to sto prodajem dajem ispod cene za benchmark korisnike. Nekad sam bio klinac sa dosta slobodnog vremena u vreme studiranja, danas ono sto me zanima procitam, sto zelim da znam pitam a za polemisanje i raspravu sa nekim imam 10min dok sam na WC solji. Nemam vremena da se igram "nastavi pricu" i da pisem bajke za 250+ postova. Kazem, ako je to u pitanju - jadno je.
 
@coldman
Naravno da je to u pitanju, kao sto je vec napisano milion puta u ovoj temi:
 
Imas discourage, ali zasto i kako, ne znam.
 
Izgleda da imam i ja....Ne znam čime sam i kako to zaslužio 1642794522096.png
 
Izgleda da imam i ja....Ne znam čime sam i kako to zaslužio
Nemaš. Verovatno je nešto bilo privremeno do foruma.

Hoće li neko od administracije da bude dovoljno ljubazan da kaže šta se dešava sa mojim nalogom?
Ispitao sam slučaj. Dobio si poene za neprimerenu sliku koju si postavio u temi "Zanimljive i smešne slike". To samo po sebi ne zavređuje Discourage, ali si nakupio 10 kaznenih poena u kratkom periodu (nisu istekli), pa je forum po automatizmu dodelio Discourage na 7 dana. Ako ti ne istekne do srede, pusti mi privatnu poruku kako bih pogledao.
 
To sa usporavanjem korišćenja foruma ljudima je ekstremno glupa opcija. Bolje im dajte zabranu pisanja ili tako nešto, a ne da imaju utisak da ih softver maltretira.

Prvi put u životu čujem za takvu budalaštinu.
 
Za ovo što se desilo Aci definitivno glupo rešeno. Drugo je kad je neko spamer i smarač, pa kao da se vrati istom merom.
 
Da li "kazniti" sa discourage ili privremenom bananom je stvar za raspravu. Ali kazna nema poentu ako se ne zna zašto si je zaradio, a pogotovu ne kada ne znaš da si kažnjen.

Admin tim treba da vidi između sebe da li zadržati discourage ili naći nešto drugo. Ali definitivno treba reći ljudima kada dobiju takvu kaznu da su je dobili i zašto su je dobili.
 
Da li je to uopšte moderatorska kazna ili se dobija automatski zbog negativnih reakcija na postove?
 
Nema kazni za negativne reakcije na postove.

Discourage ide automatski ako se sakupi 10 kaznenih poena. Ili može moderator/administrator ručno da dodeli, ako neko zasluži svojim ponašanjem.
 
Mislim da platforma ne dozvoljava da iko osim moderatora/administratora vidi izrečene kaznene poene. Nisam video da je igde to moguće. Ali @kUdtiHaEX možda ima neki info.
 
Jesam li i ja popio discourage ili forum baguje večeras?
1643137657658.png
 
I kod mene je bilo random problema, tako da izi.

Šuntavi discourage, sad se svi tripuju od istog. :p
 
Meni j bagova internet A1/Cip skor sat vremena. Ni preko telefonaa nije radio.
 
@mitar1982 čim vidiš CF, znači da je nešto drugo (hosting) a ne discourage
 
Da li neko od moderatora može da pogleda šta je sa mojim nalogom. Mesecima već kada sam ulogovan ne mogu ništa da otvorim ili otvara po 15 minuta. Ne znam ni da li ću ovaj post uspeti da pošaljem...

Jesam se sa jednim "članom" pre ko zna koliko meseci zakačio jer je savetovao neiskusnog čoveka da baci velike pare u vetar a ja kažnjen jer ga nisam naučio. Verovatno sam trebao i da ga naučim o poštenju :).
Ako sam zbog toga zaradio polugodišnji Discourage ili neku drugu kaznu onda slobodno možete da me i izbrišete sa foruma.
 
Skinuto. I nije samo zbog jednog clana vec akumulacija koliko vidim. Suzdrzi se, prijavi kada imas problem sa nekim i nema problema.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno