Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim

Ja sam ga uzeo cim se pojavio u mts-u, i mene je veoma razocarao veoma je bio spor i voma cesto je bagovao, baterija mi se brzo praznila 🙁. E sad tako sam ga ja doziveo, mozda sam previse ocekivao.....

Poslednja izmena:
A-ha, OK, takav primerak ....

Ja sam se "našao" na mađaru v4 valjda, Baterija dan i po, ponekad, moram priznati, ali i kad ja preteram sa pootvaranim aplikacijama, hoće da se zaglupi i štuca, ali to je samo onda kad ja očekujem od njega da mi radi kao PC, što je malo nemoguće 🙂 🙂

Sasvim sam zadovoljan ...

Uopste ih nema po oglasima, kako bi bilo dobro da ih neki operater stavi u ponudu. Da nema ko neki info?

Poslednja izmena:
Nov telefon jos uvek, veoma dobar telefon ko ga kupi odusevi se.....

Verovatno je tako dobar da niko nece da ga se odrekne 🙂. E reci mi ko je generalni uvoznik, da se i ja raspitam za 4500?

Ovaj beli 4300 deluje tako dobro......futrola je uradjena i vise nego sto sam ocekivao.Zena mi je vec sela na glavu da joj kupim🙁

Ja ga upravo gledao u Handy-ju, jako lepo izgleda...

Ha, ha, zene imaju ukusa, kupuj!!! Ja cekam 4500 beli, neka ide zivot!!! Eventualno, ovaj beli alcatel 997D.

@drdekzar - ocigledno se sve zene pale na bele tefone, ok mozda ima i onih...

Nadam se da ce se pojaviti po oglasima uskoro, prevashodno 4500. Za sad, na ms u oglasima Prestigio nema ni rubriku... 😀

@drdekzar
1. Kako radi gps? Čitao sam po xda da nije najprecizniji, da je prestigio priznao problem i da je krenuo da ga rešava.
2. Da li postoji root za ove telefone?
4300 mi je favorit prevashodno zbog dualsima, ali ot997 ima dobru cenu u mts-u (ako ga još uvek ima 😀), pa se razmišljam između ova 2.

Bio jutros u Handy, gledao 4300 pored mog OT995 ... skoro isti, majke im ga .... uz Tarifu od 1140 dinara, 9200 košta ... i mislim da tako nema 3G pretplate...

Ne, nisam ga poredio, nego za sestru, gledam da li 997, ili ovo ? 997 je 12000 na 12 rata, i 3G pretplata.

ovo je 9200, i nema 3G ...

U odnosu na 995, 4300 je bolji. E sada, neznam u odnosu na 997. Ekran je dosta bolji kod 4300. Hardverski je 997 jaci.

Zašto su u bugarskom hendiju ovi telefoni jeftiniji i do 5000rsd?

Zato sto mi u Svrbiji imamo mnogo bolji standard nego oni u evropskoj uniji😀😀😀

Razlog tolikoj razlici u cenama jesu nasi glupi zakoni🙁, kod nas ti trema 100 nekih dozvola, misljenja i to sve kosta i utice na cenu uredjaja.....

Poslednja izmena:
Hmm, moguće objašnjanje. Ipak, to bi onda trebalo da važi za sve proizvode, a ne samo za neke. Mislim da prestigio ima lufta da spusti bar 10% cene svojih telefona.

Jel neko sad pazario 4500 da nam da utiske? ;-) Nesto mi se svideo,samo ne znam uz mts ako ga uzmem u handy-u jel moze i uz bel 200 ili samo uz one koje su oni naveli pored moba?

Ja ga cekam , jos uvek ga nema.Trebalo bi da se pojavi uskoro.....

Jel ga nema i u Handy-u jos,posto na sajtu stoji da ima,ali sam mislio da se pojavio posto vec stoji da moze i uz mts pakete da se uzima?

I da dodam jos jedno pitanje,jel to 4500 nema prednju kameru?

Nazad
Vrh Dno