Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam ga uzeo cim se pojavio u mts-u, i mene je veoma razocarao veoma je bio spor i voma cesto je bagovao, baterija mi se brzo praznila 🙁. E sad tako sam ga ja doziveo, mozda sam previse ocekivao.....
Ja sam se "našao" na mađaru v4 valjda, Baterija dan i po, ponekad, moram priznati, ali i kad ja preteram sa pootvaranim aplikacijama, hoće da se zaglupi i štuca, ali to je samo onda kad ja očekujem od njega da mi radi kao PC, što je malo nemoguće 🙂🙂
@drdekzar
1. Kako radi gps? Čitao sam po xda da nije najprecizniji, da je prestigio priznao problem i da je krenuo da ga rešava.
2. Da li postoji root za ove telefone?
4300 mi je favorit prevashodno zbog dualsima, ali ot997 ima dobru cenu u mts-u (ako ga još uvek ima 😀), pa se razmišljam između ova 2.
Evo ga MS ka brend, a u oglasima ga nema, dobar telefon niko ne prodaje 🙂 http://www.mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac/Prestigio/41/2
Ja imam 4040 i GPS mi je radio OK ( desavalo mi se da kasni mozda 2-3 sec bukvalno).
Izasao je prosle nedelje neki update i posle to ne kasni 🙂.
Video sam na xda da ima root ali ja jos nisam nista cackao.
Bio jutros u Handy, gledao 4300 pored mog OT995 ... skoro isti, majke im ga .... uz Tarifu od 1140 dinara, 9200 košta ... i mislim da tako nema 3G pretplate...
Hmm, moguće objašnjanje. Ipak, to bi onda trebalo da važi za sve proizvode, a ne samo za neke. Mislim da prestigio ima lufta da spusti bar 10% cene svojih telefona.
Jel neko sad pazario 4500 da nam da utiske? ;-) Nesto mi se svideo,samo ne znam uz mts ako ga uzmem u handy-u jel moze i uz bel 200 ili samo uz one koje su oni naveli pored moba?