mtranzicija
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2012
- Poena
- 170
Specifikacije su od uvoznika....ali videcemo kad se zvanicno pojave u prodaji.
Ima na xda vidjao sam, ja na mom 4040 jos uvek nisam nista radio.
Ovo treba da su karakteristike za 4500
4.5", 960x540, IPS, 4GB, Android 4.0, SDHC, Wi-Fi, BT, 3G, crni, Dual SIM, MTK6577 (Cortex A9) 1GHz dual core, HSPA 7.2 Mbps downlink 5.76 Mbps uplin, Micro SD, USB 2.0 high speed, Wi-Fi 802.11b/g/n, hot spot Bluetooth 3.0 with A2DP, 8.0 MP AF, Baterija 1850 mAh Headset, Charging Device, USB kabel
Ja sam imao prilike da koristim alkatel ot-995 uzeo u MTS-u dobio je nogu za 7 dana.Ja sam bio izuzetno nezadovoljan radom uredjaja.Sa 4040 koji je kod mene vec 3 nedelje sam jako zadovoljan tako da verujem da ce 4500 biti jos bolji 🙂
Kako ide Root na ovom telefonu da li je neko probao, konkretno mislim na model 4300
Ta dva uredjaja stvarno ne mogu da se uporede...Kuciste kod 4040 je uradjeno fenomenalno, sa zadnje strane kao da je prevuceno nekom vrstom gume ( nema grebanja ledja iako mi stoji u kolima non stop kod menjaca, na stolu bez ikakave zastite).Uredjaj radi dosta brze i stabilnije od 995.Ekran mi isto tako deluje dosta bolje, boje su dosta jasne.Ako te zanimaju jos neki detalji pitaj.
Dobio sam info od uvoznika da iduce nedelje dolazi nova tura 4300 beli i crni.Sada oba boje dolaze sa torbicom koja je kod prestigia uvek bila odlicnog kvaliteta.
Beli ce se sigurno pojaviti do kraja iduce nedelje u radnjama.
4300 ima 512mb rama, isto ce imati i 5000 koliko sam ja cuo.
Jedino ce 4500 imati 1Gb rama
Evo nekih specifikacija koje sam nasao 🙂
Pogledajte prilog 101651
Pogledajte prilog 101652
Svi ce se pojaviti u hendiju preko nekog operatera koliko znam, ali na zalost ne znam preko kog.Moj 4040 sa 512mb rama radi savrseno 🙂
Sto se tice romova nisam jos uvek nista cackao,Baterija traje dva dana nekog normalnog koriscenja.
Od kad sam presao sa Iphona na androide navikao sam se da punim telefon svako drugo vece, punjac imam i na poslu🙂
Zauzetost rama nisam merio......mada telefon radi fenomnalno kad imam otvorena pat taba internet, mail, mesinger, office to najcesce koristim.
Naravno da je najbolje propustiti kroz sake.Sto se tice modela 4300 njega ima u mnogim radnjama i moze se pogledati.Model 4500 dolazi tek za nekih 15-tak dana tako da sto se njega tice treba se strpeti.Ja sam odlucio da moj 4040 zamenim za 4500 cim se pojavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari