Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim

El ovaj 5000 bre, on tripleSIM ? Ili se zeznuli na MobilniSvet ...
Ja koliko sam gledao on je dual sim, ali se meni ne sviđa zato što je velik 5", i ima samo 512 ram-a, a 4500 je 4,5" i ima 1gb rama što je meni puno prihvatljivije, i on se zove Multphone 5000 duo, to duo znači dve sim kartice

Poslednja izmena:
I to mi nelogično, mislio sam da kako raste oznaka, da je bolji fon ... 3500 -4020 -4040 - 4300 - 4500 - 5000 ... ali nije ... em je manje memorije, a veći ekran, a manja rezolucija .... ?!?

Oznake su dijagonale ekrana u inčima, sto se tiče 4300, 4500 i 5000, to znam, za druge ne znam

Poslednja izmena:
Da, tačno .... jer i kamera bolja na 4500 nego na 5000 .... 5 inča, još malo pa tablet ....

Zna li neko kakva je grafička kartica u tim telefonima, mene interesuje tel 4500, dali koči i secka prilikom korištenje telefona ili to radi onako kako bi trebalo

Poslednja izmena:
Bas tako.

Nisam ga danas uzeo, sutra se nadam da idem po njega.Nisam jos udomio moj prestigio 4040 to me koci.....

Kod mene je 2 meseca i nemam nikakvih problema radi kao sat 🙂, skupio sam nesto para i hocu da uzmem 4500 on nekako bas obecava.

Ocekujem svakog dana da mi zavrse prebacivanje broja u MTS mrezu i odmah idem po Prestigio Multiphone 5000 DUO. Danas isao da ga pogledam i mogu vam reci da fantasticno izgleda...

Nisam jos prodao stari ali sam postao ponosan vlasnik 4500, kod mene je od juce ujutru i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen uredjajem.4.5" je tako dobra dijagonala ( savrsena), prikaz boja odlican.Rad na telefonu klizi, nisam osetio nikakavo kocenje, seckanje za sad.Mnogo mu znaci 1Gb rama.
Prosle nedelje sam se igrao sa NOTE2 i to je telefon po meni zver ali cena mu je daleko, daleko velika.
Baterija mi se jos nije ispraznila sto mi daje nadu da je dobra/odlicna.
Ako neko ima jos nekih pitanja neka puca........

Kakav je prilikom surfa internetom, kako renderuje strane prilikom zumiranja, dali ima stucanja kod zahtevnijih stranica kod skroluvanja, kakav je prelazak iz menija u meni, jesi li instalirao neke aplikacije da ga opteretis

Not je Not ima 2Gb rama i 4 jezgra sto je vec ogromna razlika.....
Mislim da oni jednostavno ne mogu da se porede.Za sada su mi utisci ludilo.

Da li se još nekom desilo na 4300 modelu,posle update frimeware prestane da radi google market i da ne može da pristupi u podešavanjima u deo sa informacijama"O telefonu"?
20130215002442.webp

Handy udara cene. Za 4500 traže 26999 din a ima ga po 22000 din.

u NS, sa 2 god garancije.

Daj mi ime radnje da kazem drugaru, ako sam se ja zaje.... ne mora on 🙂

Ja sam sestri uzeo u cetvrtak 4300 bele boje i odmah sam uradioupdate i sve radi normalno.Posle update sam joj sve podesavao, instalirao....

Zna li neko koju grafiku ima 4020?

Nazad
Vrh Dno