Pozdrav, interesuje me mts Plan 200. On traje 30 dana. Ako potrosim tih 200 minuta pre isteka 30 dana, npr. nakon 20 dana, da li mogu tada ponovo da aktiviram Plan 200 ili moram da cekam da istekne 30 dana da bih ponovo
Pojavljuje se to isto kod moje majke na njenom broju, isto star skoro od kad Telenor postoji. Ne znam šta znači kad nikad nije koristila nikakve dodatke, meni ne smeta to.Na jednom mom Telenor prepaid broju, starom oko 14 godina, prilikom logovanja u aplikaciju, pojavljuju mi se neke nesvakidasnje stavke, kao npr. Bonus SMS ka inostranstvu i Region bonus kredit. Ne znam sta znace, da li se jos nekom ovo pojavljuje?
Inace, broj se i ne koristi, samo se odrzava dopunom jednom godisnje.
Nije to svima, čista slučajnost, samo si sad upao u tu "segmentaciju" korisnika kako oni to vole da kažuOvi iz mts-a sinoć su dosta snizili cene Mix dodataka, sada su nekoliko puta jeftiniji, ali čini mi se da su osakaćeni internetom, jer bar meni, svaki od njih pruža samo 100 MB.
Što si se šokirao, pa najavili su.
Nije to svima, čista slučajnost, samo si sad upao u tu "segmentaciju" korisnika kako oni to vole da kažu
Da, da, to je to, upravo zbog toga što slabo koristiš, skidaju cenu mix paketa, ali skidaju i količinu internetaU prethodnoj poruci sam naglasio da se bar kod mene to dešava. Ja sam do juče imao 2 Mix promocije koje su koštale mnogo više. Broj imam oko 15 godina, jako slabo ga koristim. Možda su ove nove Mix promocije "posledica" uvođenja novih internet dodataka na pripejdu, drugo objašnjenje ne vidim.
Tacno je to stiglo i meni na 2 broja koja se samo produzuju na 12 meseci isto to na sms.A što se tiče tog bonus interneta, izgleda da on važi i za postojeće korisnike, mts je ovih dana to i objavio na svom sajtu. Evo linka:
![]()
Probaj sa ovim kodom iz dialer-a da ponistis ##21#Ništa ne pomaže, ni promena telefona (doduše samo u još 2 samsunga sam probao), ni poništavanje svih preusmerenja, ni zamena kartice, niti u mts korisničkom servisu znaju šta se dešava (kažu u sistemu nema aktivnih preusmerenja) i savetuju da nosim telefone u ProMobi 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari