Bravo za komentar.Zbog bosne kakva je, oni faktički nemaju konkurenciju i mogu rade tom narodu šta hoće, pa i da im uvode Šešeljev porez na mobilne telefone.
Da li se nesto u medjuvremenu promenilo? Nadam se da su ti se osnovni gigabajti u medjuvremenu produzili.Nesto su zeznuli.
Pogledajte prilog 347916
Pre se sabirali gb evo sad nikako da se produzi a aktiviran dodatak koji bi trebalo da sabere gb.
Pozdrav
Pre se sabirali gb evo sad nikako da se produzi a aktiviran dodatak koji bi trebalo da sabere gb.
Pozdrav
Datum vazenja kartice mislim da se vidi na 060/1234 pa preko govornog automata mislim da je opcija 3.
Čovek pominje važenje dopune. Važenje dopune i broja/kartice - nije isto.Datum vazenja kartice mislim da se vidi na 060/1234 pa preko govornog automata mislim da je opcija 3.
to se vidi na *123# pa na stanje kredita preko ussd.A za vazenje kartice se vidi samo na onaj nacin sto sam gore napisao dok mts i yettel se oboje vidi preko ussd direktno bez poziva ka automatu.Čovek pominje važenje dopune. Važenje dopune i broja/kartice - nije isto.
Mts plan 100 i plan 200
"100-200 min/ SMS u nacionalnom saobraćaju
Neograničeni minuti u mts mreži"
Da li neograničene minute ka mts-u računaju paralelno ili od starta sabiraju u tih 100/200 minuta?
Može zaobilaznim putem, prvo se deaktivira postojeći plan, i odmah zatim aktivira sledećiMogu da potvrdim jeftina kopija A1 dodataka. Cak ne može ni ranije da se aktivira. Nego tek kad istekne...
I nema dodataka kao na A1 da fopunis minute i GB. Tako da kad potrošiš. Snalazi se kroz druge promocije do isteka ove...
Jos se ne vidi stanje u aplikaciji nego moras specijalno da juris po *100# meniju da dodjes da vidiš koliko ti je ostalo....
E to za deaktivaciju nisam ni video... ali ima tu jos problema. Posebno kod interneta. Kad se potrose MB ostanes bez kredita. Ili ako nemas dovoljno kredita na isticanju za obnovu. Opet ti potrosi kredit. Moraš stalno da pazis nešto kao da hodaš po minskom polju. Kad ce ti isteći sve živo...Može zaobilaznim putem, prvo se deaktivira postojeći plan, i odmah zatim aktivira sledeći
Iskren da budem ima smisla samo ako tebe zovu. Ili ako nemas nikoga nikada da zoves van mtsa. U suštini mts jedino i ima smisla ako je vezan oko nekog box paketa. Mada kako su i tu krenuli da dizu cene. Bice jako diskutabilno sta ce imati smisla na kraju...Ima smisla i ako je ostatak porodice na MTS-u & kad imaš kevu koja obožava da te zove sa fixnog (pošto je fixni deo Box paketa pozivi fixni >>> MTS mobilni su besplatni... što je bio jedan od razloga zašto sam taj broj preneo iz Telenor u MTS).
Osim navedenog jedan od razloga zašto sam sa MTS postpaid prešao na MTS prepaid umesto kako sam planirao (dok nisam video da je MTS konačno dodao te mesečne planove) na A1 prepaid jeste i lenjost 😁 Tj razlog ostanka u MTS-u je što sam u toj varijanti imao opciju da aktiviram ovo "Automatska dopuna": da mi jednom mesečno se automatski uplaćuje 500 din kredita (400 za "Plan 100" i 100 eto da imam ako zatreba za plaćanje parkinga) zaduživanjem ćaletovog Box 4 računa. Tako da sad cela priča funkcioniše skoro kao da sam na postpaid. Neću morati da idem stalno do prodavnice i da imam podsetnike kad treba uplatiti kredit da ima za obnovu plana.
ides u podesavnja, pa konekcije, pa upotreba podataka i tu imas opciju mobile data only apps i tu odaberes viber i ukljucisPozdrav, imam mts tarifu "Moj prepaid" i uzeo sam Viber dodatak. Kako da podesim da samo Viber koristi mobilni internet?
Imam Android 11 (One UI 3.1) na Samsung A40.
Ovo iz tvoje prve recenice nije ono sto mi treba, vec ovo drugo. ***, ne verujem da nisu stavili opciju kojom biram koje aplikacije smeju da koriste mobilni internet, vec moram da se dovijam na druge nacine.ides u podesavnja, pa konekcije, pa upotreba podataka i tu imas opciju mobile data only apps i tu odaberes viber i ukljucis
Al ako si mislio da ogranicis da ni jedna druga aplikacija ne moze da koristi net osim vibera, onda jedino mozes da ides od aplikacije do aplikacije i da im iskljucis da ne koriste podatke u pozadini, ne moze totalno da im se iskljuce mobilni podaci![]()
Ili skini neku aplikaciju koja pravi virtuelni VPN pa u njoj isključi pristup za sve osim za viber na mobilnoj mreži. Sad nisam siguran da li bi se viber i dalje kotirao kao viber jer se ne povezuje stvarno na vpn server. Ali rade preko tog protokola. Možeš probati.Ovo iz tvoje prve recenice nije ono sto mi treba, vec ovo drugo. ***, ne verujem da nisu stavili opciju kojom biram koje aplikacije smeju da koriste mobilni internet, vec moram da se dovijam na druge nacine.
probaj ovu ili neku slicnu aplikacijuPozdrav, imam mts tarifu "Moj prepaid" i uzeo sam Viber dodatak. Kako da podesim da samo Viber koristi mobilni internet?
Imam Android 11 (One UI 3.1) na Samsung A40.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari