Nisam siguran, ali mislim da video pozivi uopšte više i ne rade na mts mreži. Sad sam se baš igrao sa više različitih brojeva i telefona i pokušavao da uputim video poziv, ali svaki put izbaci odmah.a je l probao neko da te pozove na video poziv?
I da odgovorim sam sebi, ne znam šta se desilo, na kraju sam ubacio karticu u stari samsung J5 2017, odmah pokazalo obaveštenje o preusmerenju, kliknuo na to, odvelo u podešavanja, izvrteo nekoliko sekundi i obaveštenje nestalo.Da li se nekome na mts pripejdu pojavilo preusmerenje svih VIDEO poziva? Dakle, bukvalno niotkuda i bez ikakvih čačkanja.
Pogledajte prilog 351289
Ništa ne pomaže, ni promena telefona (doduše samo u još 2 samsunga sam probao), ni poništavanje svih preusmerenja, ni zamena kartice, niti u mts korisničkom servisu znaju šta se dešava (kažu u sistemu nema aktivnih preusmerenja) i savetuju da nosim telefone u ProMobi 😁
El ima neko placanje Yettel - yettel video poziv , pricamo o klasicnom pozivuBaš sam sad isprobavao
Yettel - yettel radi
Yettel - mts ne
mts - mts ne
Priviđa ti se, tek posle kreće beskonačnost 😁Мтс План 100, јел се минути у Мтс троше паралелно од квоте 100 из плана или се мени привиђа?🙂На њиховом сајту пише да неограничени минути у Мтс крећу тек након што се квота 100 потроши?
Molim za pomoć. Uplatio sam plan 100. Potrošio sam sve iz tog plana i sada ne mogu da aktiviram novi plan jer mi je ovaj aktivan još 15 dana. Koji god plan sam pokušao, MIX ili bilo šta drugo ja ne mogu da aktiviram jer mi je plan već aktivan. Pokušao sam da odjavim plan ali mi je stigla poruka da će plan biti odjavljen tek kad istekne (za 15 dana). Kako da aktiviram drugi plan ili da dodam poruke i (ili minute)? Odmah da kažem da sam nov korisnik i da ne znam kako funkcionišu stvari sa ovim mesečnim planovima i kako da dodam poruke i minute kad ove iz mesečnog plana potrošim... U pitanju je MTS mreža
Kako to da uradim? Ja ne vidim ni jednu opciju, majke mi. Nov sam i stvarno ne znam kako ovo radi.Nisam napisao plan 100, već dodatak za plan 100
Apsolutno se slažem. Ja bih isprobao, ali još nisam bio u prilici da potrošim uplaćeni plan, a nadam se i da nećuProbaj da odjavis po uputstvu pa javi jel radi. Ako jos uvek moze da se odradi onda oni njihovi dodaci apsolutno su besmisleni za nekog ko zna da moze da odjavi pa ponovo aktivira...
izvor citata A1 - sekcija, Dodatni infoUkoliko korisnik kupi dva Mesečna plana, sadržaji oba Mesečna plana će biti na raspolaganju, svaki sa svojim datumom isteka.
U slučaju da korisnik istovremeno ima aktivno više Mesečnih planova, Mesečni plan koji je poslednji aktiviran će se automatski obnoviti ukoliko korisnik ima dovoljno kredita.
Pretpostavicu da to znaci da ne radi odjava pa da aktiviras ponovo novi paket ?Čim nađem A1 pripejd ova kartica ide negde u čošak da skuplja prašinu.
😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari