Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

a je l probao neko da te pozove na video poziv?
Nisam siguran, ali mislim da video pozivi uopšte više i ne rade na mts mreži. Sad sam se baš igrao sa više različitih brojeva i telefona i pokušavao da uputim video poziv, ali svaki put izbaci odmah.

Dok telenor-telenor prođe odmah i radi skroz lepo.

Da li se nekome na mts pripejdu pojavilo preusmerenje svih VIDEO poziva? Dakle, bukvalno niotkuda i bez ikakvih čačkanja.

Pogledajte prilog 351289

Ništa ne pomaže, ni promena telefona (doduše samo u još 2 samsunga sam probao), ni poništavanje svih preusmerenja, ni zamena kartice, niti u mts korisničkom servisu znaju šta se dešava (kažu u sistemu nema aktivnih preusmerenja) i savetuju da nosim telefone u ProMobi 😁
I da odgovorim sam sebi, ne znam šta se desilo, na kraju sam ubacio karticu u stari samsung J5 2017, odmah pokazalo obaveštenje o preusmerenju, kliknuo na to, odvelo u podešavanja, izvrteo nekoliko sekundi i obaveštenje nestalo.

Uopšte nemam objašnjenje šta se desilo, jer sam karticu selio iz s7 u s8 s9 s10 i s20 i u svakom se identično ponašalo. Samo je ovaj stari opravio stvar.

Ako neko ima ideju, voleo bih da čujem objašnjenje.

je l pokusavao jos neko u zadnje vreme da uspostavi video poziv, onaj klasican preko 3g/4g mreze? koliko znam to uglavnom podrzavaju samsung telefoni i ja sam to nekada koristio (u doba note3) ali sada sam pokusavao izmedju s7edge, s8 i a52 i nisam uspeo da uspostavim poziv, u pitanju je yettel i mts mreza

Klasičan video poziv preko 3G mreže, probano na biznis paketu između 2 broja u grupi i ništa nije naplaćeno.
Ako se dobro sećam na pripejdu kad sam se ranije igrao, tarifiranje je bilo po ceni klasičnog poziva.

tarifiranje je uvek bilo kao klasican poziv. ako imas neke minute u paketu, skida ti njih. cak je i romingu kao obican (dolazni) poziv, dok je odlazni video poziv iz rominga skuplji, mada ne znam da li ga uopste ima u cenovniku

Мтс План 100, јел се минути у Мтс троше паралелно од квоте 100 из плана или се мени привиђа?🙂На њиховом сајту пише да неограничени минути у Мтс крећу тек након што се квота 100 потроши?

Мтс План 100, јел се минути у Мтс троше паралелно од квоте 100 из плана или се мени привиђа?🙂На њиховом сајту пише да неограничени минути у Мтс крећу тек након што се квота 100 потроши?
Priviđa ti se, tek posle kreće beskonačnost 😁

Molim za pomoć. Uplatio sam plan 100. Potrošio sam sve iz tog plana i sada ne mogu da aktiviram novi plan jer mi je ovaj aktivan još 15 dana. Koji god plan sam pokušao, MIX ili bilo šta drugo ja ne mogu da aktiviram jer mi je plan već aktivan. Pokušao sam da odjavim plan ali mi je stigla poruka da će plan biti odjavljen tek kad istekne (za 15 dana). Kako da aktiviram drugi plan ili da dodam poruke i (ili minute)? Odmah da kažem da sam nov korisnik i da ne znam kako funkcionišu stvari sa ovim mesečnim planovima i kako da dodam poruke i minute kad ove iz mesečnog plana potrošim... U pitanju je MTS mreža

Rečeno mi je u KS da odjava radi odmah i da opet može da se aktivira sledeći. Mada, to je bilo pre uvođenja ovih dodataka.
Probaj da uplatiš dodatak za plan 100

Molim za pomoć. Uplatio sam plan 100. Potrošio sam sve iz tog plana i sada ne mogu da aktiviram novi plan jer mi je ovaj aktivan još 15 dana. Koji god plan sam pokušao, MIX ili bilo šta drugo ja ne mogu da aktiviram jer mi je plan već aktivan. Pokušao sam da odjavim plan ali mi je stigla poruka da će plan biti odjavljen tek kad istekne (za 15 dana). Kako da aktiviram drugi plan ili da dodam poruke i (ili minute)? Odmah da kažem da sam nov korisnik i da ne znam kako funkcionišu stvari sa ovim mesečnim planovima i kako da dodam poruke i minute kad ove iz mesečnog plana potrošim... U pitanju je MTS mreža

Kada sam ponovo poslao poruku stigla mi je poruka "već ste podneli zahtev za deaktivaciju". Plan 100 NE MOGU da aktiviram. Jesam ja lud ili samo neupućen?

Probaj da nadjes opciju za deaktivaciju trenutnog plana.

Probaj da odjavis po uputstvu pa javi jel radi. Ako jos uvek moze da se odradi onda oni njihovi dodaci apsolutno su besmisleni za nekog ko zna da moze da odjavi pa ponovo aktivira...

Probaj da odjavis po uputstvu pa javi jel radi. Ako jos uvek moze da se odradi onda oni njihovi dodaci apsolutno su besmisleni za nekog ko zna da moze da odjavi pa ponovo aktivira...
Apsolutno se slažem. Ja bih isprobao, ali još nisam bio u prilici da potrošim uplaćeni plan, a nadam se i da neću

Čim nađem A1 pripejd ova kartica ide negde u čošak da skuplja prašinu. :mad:
(n):poop:😡

@Zvezdaš™
Šta ti je MIX koji si pomenuo u ovoj poruci?
Na onom MTS linku ima samo Plan 100 i Plan 200, kao i Dodatak za 100 i 200, što mu dođe kao dopune za Plan 100 / 200.

U A1:
mogu dva Mesečna plana da rade istovremeno.
Odjaviš koji nećeš i on se gasi nakon 30 dana. Bio potrošen ili nepotrošen.
Mada se u praksi automatski obnavlja onaj kasnije aktiviran (#2) pa kontam da se prvi (#1) gasi/odjavljuje automatski. Tako sam sa
Ukoliko korisnik kupi dva Mesečna plana, sadržaji oba Mesečna plana će biti na raspolaganju, svaki sa svojim datumom isteka.
U slučaju da korisnik istovremeno ima aktivno više Mesečnih planova, Mesečni plan koji je poslednji aktiviran će se automatski obnoviti ukoliko korisnik ima dovoljno kredita.
izvor citata A1 - sekcija, Dodatni info

Kucao sam sve ono što se zahtevalo na sajtu SLOVO PO SLOVO i šta god da sam ukucao piše da je komanda loša? MTS sam kupio jedino iz razloga što drugih kartica nije bilo! Inače bi kupio A1 (bivši VIP). MTS je previše komplikovan za mene. A razmišljam i fiksni da im odjavim i pređem u SBB za duplo manje pare gde mi neće naplaćivati usluge koje se inače naplaćuju u Telekomu. Stvarno su mi se smučili.
:mad:

MIX su minuti za MTS mrežu i SMS za sve mreže (199 dinara) a ima valjda i MIX gde imaš MTS minute, SMS za sve mreže i 1 GB interneta (249 dinara) i to sve moraš da potrošiš za sedam dana, bez obzira koji od ta dva MIX-a izabereš.

Razgovarao sam sa operatorkom i na kraju sam uspeo da aktiviram taj MIX na 7 dana. Naravno i razgovor sa operatorkom mi je uredno naplaćen 10 dinara dok je to u drugim mrežama, ako se ne varam, besplatno.

Poslednja izmena:
A1 je besplatan a cini mi se da ni Yettel mi nije naplacivao kad sam zvao.
Ako ti je signal OK i ako ti stvarno trebaju minuti za sve mreze. Meni je A1 neprevazidjen.
Sto se tice Prepaida barem A1 skroz druga klasa.
Prednosti A1 naspram mts prepaida sto je meni primetno
OD SMS provere kredita lepo mi ostane status koliko sam imao pa mogu i neku statistiku da uradim od do.
Zatim mozes da vidis u aplikaciji koliko mi je cega ostalo ne moram deset ussd kodova da koristim da proverim kredit.
Automatsko Logovanje u Aplikaciji. Imam upaljene podatke, ne vezano da li imas ili nemas kredita ili interneta. Aplikacija radi i automatski se loguje bez da upises broj telefona.
Pa minuti za druge mreze su za druge mreze a ne za sve mreze.
Ping mi je bolji nego na mts-u.
Poslovnica mi je doslovno preko puta. Ko gospodin covek odem uplatim kredit u poslovnici i oni mi aktiviraju mesecni plan bez da pipnem telefon. Samo pruzim 300 dinara.
Onda kad potrosim net za sve ne trosi mi kredit a za Viber whatsap i face radi ko sat.
Kad mi istekne promocija opet ne trosi mi kredit net ako sam imao nesto na racunu.
Opet kad uplatim kredit a nisam iskljucio internet ne potrosi mi kredit dok ne aktiviram promociju.
Onda mogu da aktiviram plan kad ja hocu koji hocu i koliko puta hocu i trose se normalnim redom onaj sto prvi istice.
Zatim paketi su povoljniji svakako na A1 i daju svakako vise.
Verovatno ima jos neka prednost.
Ali ako ovoliko prednosti nekome ne znaci onda ne znam sta njemu moze da smeta :D.

Sve će se potresu, što bi rekli u mom kraju...

Nego, može li neko da mi potvrdi nešto?
Mogu li da ostvarim popust na A1 moćni plan ako prenesem broj sa Yettel postpaida?
Krajem meseca mi ističe ugovor tamo pa razmišljam da pređem na A1 prepaid...

колико пута може да се активира Дунав осигурање тарифа у мтс-у

Imam problem, ne mogi bezuslovno da preusmerim poziv. A1 prepaid je kartica. Da li prepaid ne može da se preusmeri ili šta može biti problem?

Nazad
Vrh Dno