MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 200
Znači nemoguće proslediti poziv na Globaltel aplikaciju na način koji si ranije opisivao. @poglavicas
Ja na jednoj prepaid imam aktivirano vidim da pise VOLTE.Aktiviralo se samo od sebe.Jel pustio neko od operatera VoLTE na pripejd? A1 vidim da nije, Globaltel neće ni za 1000 godina. Yettel?
Brzina protoka do 10 Mbps.Mogu svi da kupe karticu a pise da moze standatdna dopuna online , trebalo bi da moze na trafici. Kad se potrose 50gb drugih 50gb kosta 599 dinara , nije to losa ponuda kad iskrsne hitno internet.
Kod Yettela radi volte na pripejdu, kod ostalih nemaJel pustio neko od operatera VoLTE na pripejd? A1 vidim da nije, Globaltel neće ni za 1000 godina. Yettel?
Tako je već nekoliko godina, minimum 3-4, a za pre toga ne mogu da tvrdim.Yettel uveo foru da se prepaid korisnicima svako preusmeravanje poziva naplaćuje iz osnovnog kredita, ignoriše minute iz kupljenih dodataka.
Pitah juče Yettel u vezi trajanja pripejd kartice. Rekoše mi da traje kao i pripejd kartica za mobilnu telefoniju, što bi trebalo da bude 330 dana.vidim da traje 30 dana i da se ne moze produziti
Kod mene prepaid ide od 80-130 down bez problema.Okacio sam ss od drugara na speedtest temi da se vidi kako seku down.I na običnim prepaid karticama radi prilično sporo DL, od 3-4-5mbps do po nekad 40, ali generalno do oko 10Mbps.
To ekstra od 20din imam na 2 broja koja tako dopunjavam.A na jednoj od te 2 sam dobio to gratis isto.Danas su mi na mom mts broju, koji koristim petnaestak godina i koji dopunjavam jednom godišnje, stigle 2 interesantne ponude. Evo ih na slikama
Oglasi na sajtovima, glasanja, nagradne igre i sl.Da li se još nešto može plaćati sms-om tj prepaid kreditom osim parkinga? Ja ne znam ništa drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari