Šta je novo?

Prenesi i surfuj

Bolje da nisu nista dirali. Ja jos nisam nabasao na nekog ko je potrosio mb iz osnovnog paketa...
To moze jedino neko ko skida filmove :)

Činjenica da ne postoji nikakav skriveni dodatni trošak po pitanju potrošnje net protoka će možda mnogo značiti ljudima da se odluče da probaju.
Znam za situaciju gde je čovek koji se ne razume mnogo u telefone uključio Wi-Fi hotspot čačkajući telefon i to bez zaštite, pa mu se neko zakačio i posisao 2 GB za kratko vreme.

Ja sam na junioru bio do 27 a drug do 30, i ne bi nas prebacili nego je, kao što kaže Akki postalo preskupo ako se koristi tel.... račun mi nije bio ispod 30e i to minimalno.... a onda sam prešao na stariji prenesi paket gde se tarifiralo na 1 sec posle prvog minuta, i još sam na tom. Telenor ne dira postpejd pakete koji su stari, osim ako nećete da pređete na drugi.... ako ništa ne produžujete ili uzimate tel, možete koliko hoćete da koristite određeni paket.
A ovi novi prenesi čist lopovluk sa zaokruživanjem na 60 sec..... znam par ljudi koji se ne uklapaju nikako u računicu... a ja sa manjim paketom više pričam....

Jel zna neko koja je brzina posle potroshnje prvih besplatnih megabajta?

Sasvim OK za Google. Hvala na informaciji.

^Hvala Marko, nisam imao pojma o ovome

mali offtopic, kolega mi rece da su mu skoro ponudili da ako mu ne treba telefon placa 50% racuna prve godine ako se veze na 2 godine, sto je ekvivalentno 25% manjem racunu kod VIP ako se obavezes na isti period. kolega koristi MIX 750.

@Chinaski: hvala za info...
Inace ako ovo funkcionise kao KLIK, nakon potrosenih MB-a u okviru preplate, moram da pitam ljude koji koriste KLIK da li imate kontinualnu konekciju (tipa radi OK samo sa manjim protokom) ili imate probleme, koje imam i ja, tipa da je veza skroz nekontinualna, nego na primer 3s radi a 7s vrti u prazno (naravno i one 3s sto radi jeste smanjeni protok)

Da li neko zna da mi odgovori, da li u ovom paketu prenesi i surfuj 500 gde imam 150 minuta za sve nase mreze uspostava veze se ne naplacuje dok se ne potrose ovi minuti ili se naplacuje u nekim slucajevima ?

Док не испуцаш минуте нема наплате успоставе везе,наравно за национални саобраћај! И не наплаћује се кад користиш бонус минуте за теленор!

Onda ispada da je telenor ponuda i najbolja ako se uzme sve u obzir, pogotovo za one kojima je gprs protok bitan....Gledao sam pakete u vipu i mts-u, nema nista konkurentno ovome.

32kbps je u pitanju. Tanko.

mislim, cist marketing... zanimljivo je to neograniceni net, ali sam bar mislio da bude oko 128kbps, mislim da bi se odmah prebacio cim bi stupio na snagu MNP, ali kad vidim ovu brzinu, pa to je za ''kameno doba'' :) bas sam ih bio zvao i pitao koliko je to smanjena brzina, a ova devojka mi rece, pa znate smanjena je brzina kao koliko ona (ne) zna na brzinu GPRS-a... Pa od GPRS-a ovo je samo GP (General Packet) :D

Негде сам прочитао да је брзина око 5kb/s,кажу то је брзина довољна за примање и слање мејлова,али не и за сурф! Не знам чему онда ово сурфуј у називу пакета ;)

Bio danas do telenor poslovnice, rekli su mi da je brzina
64kbps

Негде сам прочитао да је брзина око 5kb/s,кажу то је брзина довољна за примање и слање мејлова,али не и за сурф! Не знам чему онда ово сурфуј у називу пакета ;)

aha jeste :) a sta ako slucajno dobijemo nekoliko attachment-a? :D :D :D

mislim da bi mogao da im predlozim slogan za reklamu "Surfuj duze" :D posto da je malo brzi net, surfovao bi krace, ovako mozes duze :p

Onda ispada da je telenor ponuda i najbolja ako se uzme sve u obzir, pogotovo za one kojima je gprs protok bitan....Gledao sam pakete u vipu i mts-u, nema nista konkurentno ovome.

Како нема конкуретно када ти и VIP и MTS дају за малчице веће паре дупло више минута, док у случају MTS-a имаш и више порука и 4 пута више MB. А да не рачунамо погодности када потпишеш уговор на 24 месеца, нпр у МТСу имаш првих 6 или 9 месеци за џабе претплату итд.
Ја генерално овај "неограничен" нет у Теленору не би уопште гледао као такав, мислим каква је то нет по брзини 4-5 KB/s, па то је као 56к модем :)

Da li je moguće u ovoj tarifi, nakon potrošenih megabajta iz paketa, dokupiti još MB, kao na prepaid internet kartici? Malo je bezveze da ako potrošiš ono što ti sleduje u paketu, više ne možeš da koristiš internet uopšte po nekoj normalnoj brzini do sledećeg obračunskog perioda!?!??

Poslednja izmena:
Da li je moguće u ovoj tarifi, nakon potrošenih megabajta iz paketa, dokupiti još MB, kao na prepaid internet kartici?

Moguce je. Kosta 290din i dodaje jos 500MB. Ali se to ne prenosi u sledeci mesec, ukoliko se ne potrosi.

Meni su rekli da je brzina nakon potrosenih megabajta 64KB/s. Tako i njima pise u dopisu, pokazao mi je zaposleni. E sad, jesu li pogresili "oni gore" i to je kbps ili su stvarno KB/s... Videcemo. Razlika je velika. :) U sustini, po meni, tih 64KB/s su sasvim dovoljni za mobilni internet.

Odlično ako je tako. :) :) Da li je moguće dokupiti isključivo 500MB ili drugu količinu MB? Inače, gde se nalazi info na njihovom sajtu? Ne uspevam da nađem...

Što se brzine tiče, teško da se bajti u pitanju, to bi bila odlična brzina, pre će biti da su biti. :(

Poslednja izmena:
Ne znam gde se to nalazi na njihovom sajtu. Zove se "Surfuj brze" i, koliko znam, iskljucivo je 500MB za 290din.

Znam, znam. Upravo sam i ja tako pitao, da li su u pitanju bajti ili biti. Zbunjeno sam dobio odgovor: "64KB". :/

OK, ali kako se uopšte uplaćuje "Surfuj brze"? Šalje se neki SMS ili...?

`UBRZAJ` na 9000...

Najbolje bi bilo za taj internet sa smanjenom brzinom, da nam kaze neko ko je u Telenoru koristio "Klik", on ce najbolje reci koja je brzina neta, jer ja mislim da je to "Klik" kada se potrose MB....

Najbolje bi bilo za taj internet sa smanjenom brzinom, da nam kaze neko ko je u Telenoru koristio "Klik", on ce najbolje reci koja je brzina neta, jer ja mislim da je to "Klik" kada se potrose MB....

I ja mislim da je to isto kao Klik. Ako je tako a ja sam ga koristio brzina je takva da mi je doslo 100 puta da tresnem tel o pod

Nazad
Vrh Dno