Šta je novo?

Prenesi i surfuj

Mozda nesto promene od petka...videcemo.

@j sasa, kao sto OTAC kaze to na qwerty tastaturi leti, a i ne gledam da li prelazim poruke znas ono tacno 160 karaktera, nego samo peglam, a i pisem izuzetno velike filozofske poruke pogotovo kad muvam devojke :p

@ceftriaxone, ti kazes zato sto nemamo minute, a ja imam i 1000 minuta, ne pazim na razgovore, bukvalno je lepa sloboda :D

A internet se slisti na youtubu i nekad kad me zeza SBB, pa telefon prikljcim kao modem :)

Imam ja 1000 minuta ali samo u mrezi. Pa me to malo mraci.

kako proveravate preostale MB? na 311 mi ne pise?

da da, al to je tek kad potrosis... Bilo bi dobro kada bi moglo da te minute koje imas dodatne, da se trose uporedo sa ovim minutima za sve mreze :)

@akki, ne znam ja sam na VIP-u.

I meni piše. Doduše, ja koristim onu aplikaciju moj telenor, ali i ona sama pošalje taj kod.

^ ja znam isto slucaj sa drugom koji ima desireS kupljen u telenoru....

sa *311# meni opusteno izbaci minute/sms/mb, a drugu nista... isto telenor, isto android (doduse 2.2,al nema to veze, meni je i na tom radilo)

ocin ce ga znati..mozda je vezano za pojedinacan broj /korisnika/ i mozda treba da enable-ujesh (Da zoves call centar il slicno)

A jel pokusao da scroll-uje taj prozorcic sto mu iskoci (nema scroll bar ali se povlaci na gore).

^ nista mu ne iskoci ;)
ja se mucio 5 minuta da pokusam, instalirao onaj program za to (Da salje sam taj kod itd..) i nece..rekao sam mu da odseta do telenora i pokaze im ;D

Ovako...Imam par pitanja. Ako neko moze da mi pomogne bbio bih mu zahvalan.

Planirao sam da zumem preko Telenora Samsung Galaxy Ace.
Dvoumim se izmedju 2 paketa: Prenesi i Surfuj 500 i Prenesi i Surfuj 1000.

Ono sto me interesuje posto se ne snalazim bas najbolje sa ovim cenama, ratama...je sledece:

1. Kolika bi bila rata na 6 meseci a kolika na 12? Pretplata znam da je 990din za prvi i 1790din za drugi paket?

2. Da li se ugovorom vezuje tj da li se pretplata placa 12 ili 24 meseca?

Sve u svemu, interesuje me koliko bih mesecno placao za jedan a koliko za drugi paket i da li 12 ili 24meseca?

Prenesi i Surfuj 500: 18.000 za 24meseci ugovor; 28.990 za 12 meseci ugovor; 3.000 na 6 rata (uz ugovor na 2 godine) 1.500 na 12 rata (uz ugovor na 2 godine)
Prenesi i Surfuj 1000: 3.990 za 24meseci ugovor; 26.990 za 12 meseci ugovor; 665 na 6 rata (uz ugovor na 2 godine)

Znaci ako sam dobro razumeo, mesecno bih placao za:

Prenesi i surfuj 500:
- 6 rata: 3000 + 990 = 3990 din (i onda 18meseci po 990 din pretplata)
-12 rata: 1500 + 990 = 2490 din (i onda 12meseci po 990 din pretplata)

Prenesi i surfuj 1000:
- 6 rata: 665 + 1790 = 2455 din (i onda 18meseci po 1790 din pretplata)?

tako je... + fiksni deo....

A sta je taj fiksni deo? Sorry ako smaram, ali apsolutno nikad nisam koristio postpejd niti me interesovalo do sad, pa "plavusi" treba vremena da skapira :D

pa cena telefona :)

Znaci ako sam dobro razumeo, mesecno bih placao za:

Prenesi i surfuj 500:
- 6 rata: 3000 + 990 = 3990 din (i onda 18meseci po 990 din pretplata)
-12 rata: 1500 + 990 = 2490 din (i onda 12meseci po 990 din pretplata)

Prenesi i surfuj 1000:
- 6 rata: 665 + 1790 = 2455 din (i onda 18meseci po 1790 din pretplata)?

Dobro si razumeo.
Fora je samo, valjda, sto stari korisnici imaju opciju na 6 i 12 rata, a novi samo 12 i imao bi posle trosak od nekoliko stotina dinara da ugasis platnu karticu, posto to sve ide preko kartice EFG banke.

Sent from Leo via TT

Stari imaju na 6 uz račun, a novi na 12 uz kredit

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Jel ovo pojeftinio onaj strari paket prenesi plus 500mb,posto mi je stigao racun od 870 dinara...A cena mu je kad sam uzeo prosli mesec bila 932 din...?

Meni je stiglo 932.20 + parking, tako da ništa nisu smanjivali.

Ima li neka precica za proveru megabajta? Da ne instaliram onu aplikaciju bezveze..

kolko ja znam nema... ja proveravam smsom ...

Korisnicki servis se naravno ne javlja, dobio sam racun za Jun, 16 dinara.. uzeo sam novi broj 31. Juna a bio je aktivan i poceo sam da ga koristim prvog jula.. U cemu je fora sa ovim racunom, mogu li da ga iskuliram ili treba platiti ovo?

Bolje plati, za te pare moze i ćorka da se zaglavi :)
Isključe oni i za manje. Automatski

Korisnicki servis se naravno ne javlja, dobio sam racun za Jun, 16 dinara.. uzeo sam novi broj 31. Juna a bio je aktivan i poceo sam da ga koristim prvog jula.. U cemu je fora sa ovim racunom, mogu li da ga iskuliram ili treba platiti ovo?

ja sam na mts-u dobio racun za april 2010 - redovan, i jos jedan u kome je bila jedna stavka - zatezna kamata 1,49 dinara (!). juce dobijem tuzbu od suda, gde su me tuzili za taj aprilski racun (inace moj poseldnji na mts-u - posle toga sam ugasio broj, zbog brojnih problema sa obracunom), koji sam platio u oktobru 2010, i za taj "racun" od 1,49 dinara :)

tako da... plati ti tih 16 dinara...

1,49 dinara... koji cigani...

Sent from my HTC Wildfire

Treba da platis, tj. moras da ga platis... sve se racuna, ***.
A tih pisljivih 16 dinara jeste nadoknada za koriscenje za taj jedan dan :D... znam da je glupo, ali tako je, ja sam placao nadoknadu za koriscenje 10 dana :p

Jel moze neko da mi pojasni sledecu situaciju:
Planiram da uzmem prenesi i surfuj 500 paket i pri tom castim sebe sa galaxy s uredjajem; ono sto me buni jeste sto, prema tabeli telenora, mogu da odaberem placanje tj ugovornu obavezu na 12 rata i pri tom isplacujem 3.160 dinara. e ono sto se ne slaze jeste sto ako se odlucim da placam 3.160 dinara na 12 rata to, opet po tabeli telenora, ispadne 37 920 dinara, tj cifra za ugovor od 24 meseca a ne 12 meseci...pa ako moze mala pomoc

Nazad
Vrh Dno