Šta je novo?

Prenesi i surfuj

Meni je ovo totalno ludilo mozga :d Imao sam nokia n81 oko 4 godine i ono.. ja zaista ne znam sta sam do sada cekao..

Nisam ni video XE Pro tako da ne znam kakav je, meni je ovo sada omiljena igracka :D
Jednostavno ne znam kako uopste da opisem fon jer mi je prvi android, ono sto zasigurno znam je, da nista ne laguje, ne koci [instaliranje aplikacija, prenos oko 600 kontakta sa kompa na fon je bilo jako brzo], zvuk je odlican a bilo sta da sam na net-u radio [ surf, download] sve je po mojim kriterijumima zaista na mestu bilo i vise nego brzo. Cak i slusalice koje se dobijaju uz njega su egal sa cx150 tako da ako njih prodam za oko 20e otplatio sam jednu ratu za fon : )))

Ne bih da idem u off :d

@vaxter
Pa ne znam, onda mozda nesto i pokusam posle praznika sa telenorom. Ali iskreno ne ubedjuje mi se i ne gube mi se zivci za nesto sto mi realno ne treba, tako da cu razmisliti. Ti ako budes nesto uradio javi.

Off:
@oki
Te sluske su oko 8e na e-bayu, tako da nemoj previse da se nadas da ces ih prodati za 20 :D
Ja svoje izgubio i cekam da prodju praznici pa mi ih ortak uzima na e-bayu. A isto imam i cx150, ipak mislim da su cx150 bolje, ali su i ove SE mh650 skroz solidne.

Poslednja izmena:
Ma mislio sam cx150 da prodam za 20e :D ili za 15 pa opet je to malte ne jedna rata :d

Zaista ne mogu da pronadjem veliku razliku u kvalitetu. Zvuk na fonu preko oba para je gotovo identican.. Oba imaju taj kvalitet [ sto se izlaza tice pre svega ] kada pustam 320k mp3

Nazad
Vrh Dno