Šta je novo?

Prenesi i surfuj

Ne daj Bože da je kao klik. Nekoliko puta pisah, manje-više sto je ogranicena brzina, već je ogranicen i pristup tj na primer prilikom surf-a od 10s, 3s radi a 7s vrti u prazno iliti ne radi uopste :)

Ne daj Bože da je kao klik. Nekoliko puta pisah, manje-više sto je ogranicena brzina, već je ogranicen i pristup tj na primer prilikom surf-a od 10s, 3s radi a 7s vrti u prazno iliti ne radi uopste :)

Stavljen je ultra nizak prioritet za korisnike sa potrošenim MB, verovatno dobiješ mrvice bandwidth-a koje ostanu od paid usera.

^ sve u svemu sarena laza :) a kao sto kaze @j sasa, ja ne bi da se iznerviram i da razbijem Galaxy S o pod, a kratkih sam zivaca sto se tice sporog (citaj: neupotrebljivog) interneta :D bilo bi dobro kada bi uveli da bude neogranicen internet, ali ta brzina da bude po nekom EDGE standardu, ne znam samo koliko bi im se to isplatilo, ali nama kao korisnicima bi to bilo vrh :)

Mislim da nije brzina kao Klik kada se potrosi, vec veca.

brzina je 64kbps, bar su mi juce tako rekli u poslovnici i to sam naravno proverio u korisnickom servisu. E sad neka je i ta brzina, ali da je kontinualna, a nadam se da jeste jer bi ipak trebalo da se razlikuje od klika

brzina je 64kbps, bar su mi juce tako rekli u poslovnici i to sam naravno proverio u korisnickom servisu. E sad neka je i ta brzina, ali da je kontinualna, a nadam se da jeste jer bi ipak trebalo da se razlikuje od klika

znaci to bi trebalo da imas download oko 4-5 kb/s... mislim da je to malo... pa da otvoris neku stranicu sa par flash dodataka u native browseru bi bila cela vecnost, jedino opera mini sa kompresijom i iskljuciti slike i onda bi mozda bilo kako treba...

ne znam za vas ostale, ali po mom misljenju to je malo...

To sam ja i radio sa mini operom i opet UZAS. Najbolje resenje je platiti jos tih 300-500din i ne nervirati se

Moj stari prenesi plus 1Gb kosta 1758 din mesecno a prenesi i surfuj 1000 kosta 1790 din. U decembru sam potpisao ugovor i uzeo wave koji sam izgubio, da li mogu sada da potpisem novi ugovor u prenesi i surfuj 1000 paketu i da uzmem novi telefon ? :d Znam da moze da se poptise novi ugovor ako je skuplji pp paket u pitanju ,e pa ovaj je skuplji :)

Nemoj me drzati za rec,ali mislim da za taj br koji koristis ne mozes kupiti telefon po povlascenoj ceni.
A mozes produziti ugovor,tj. preci na prenesi i surfuj 1000.
Tel mozes kupiti ako potpises ugovor ali za drugi broj. Ti proveri ali mislim da je ovako.

Verovatno je tako :) Bedak.

Ne verovatno, nego sigurno. Dok ne istekne ugovorna obaveza, na tom broju ne možeš uzeti drugi telefon.

Jedno pitanje u vezi "Prenesi 80" paketa, ne kapiram da li je tih 460 din pretplate ujedno i kredit koji ceo mogu da potrosim na mobilni internet? Jer ovih 80 minuta i 80 poruka se ne racuna u to..

Kako se ne računa? Za tih 460 din ti dobiješ 80 minuta i 80 poruka i to ti je to. Sve preko toga dodatno plaćaš (pa i MB).

Vec nekoliko godina mi je firma placala racun, pa nisam bas upoznat sa tim :) Ja sam mislio da dok god ne predjem taj limit od 80 poruka i 80 minuta, da je racun pri proveri stanja 0?

pa i jeste nula (0), dok ne predjes ili uplatis parking ili neki servis... Barem je tako kod mene (VIP)

Sto bi znacilo da mogu tih 460 din da potrosim na internet, i da opet ne platim vise od toga?

Ne, tih 460 dinara su otisla na 80 minuta i 80 poruka (potrosio ti njih ili ne), ostalo se placa.

Aha, dakle ako koristim internet onda je 460 + koliko sam kilobajta utrosio... smor.

ahahhaha, pa sta bi ti? To sto ti kazes bi ispalo ovako 460 dinara imas za internet, a 80 minuta i 80 poruka besplatno, sto znaci da ne placas 460 dinara za internet, besplatno bi koristio karticu bez ikakvog placanja, a oni kao dobri ljudi bi ti davali 80 minuta i 80 poruka :) mislim kontas, sta hocu da kazem?

To bi bilo kao da oni meni besplatno daju 1000 minuta i 1000 poruka besplatno, a ja koliko potrosim neta, da im toliko placam, a ako ne potrosim net, nista ne placam :)

pa ja ne znam ko bi to davao, ali ako slucajno dodjes do nekih velikih para kupi MTS i svi ce preci kod tebe, ako sprovedes tu tvoju zamisao :)

Pa znas valjda kako ode taj kredit kad nemas neki paket? Tih 460 dinara mogu spiciti za sat vremena na internetu, i to bez nekog preterivanja, cisto surfovanje... zato sam mislio da tako sljaka. I ne znam da li sam te bas razumeo oko besplatnog koriscenja kartice, ko kaze da je besplatno? Ja sam recimo imao 500 din mesecno od firme, koje sam mogao da potrosim ili na poruke/pozive/internet, koji kao sto sam rekao, mozes da sprzis jako brzo. Tako da sam uzeo u racunicu da tih 460 din mogu da koristim za internet a poruke i pozivi su nevezani za to.

Poslednja izmena:
Ocito da nisi skontao da sam se ja malo i zezao... Nisam rekao da je besplatno nego bi ispalo besplatno da dobijas te minute i poruke, a da bukvalno placas samo kredit koji ces trositi... A znam ja kako je kad si na kreditu zato sam ja na racunu vec 3 godine... Ipak se isplati pogotovo meni, mislim da 25 eura za 1000 minuta, 1000 poruka i 1gb interneta nije puno, pogotovo kad skoro sve iskoristim...

moras razumeti da nas ima ;)

evo ja sam vec 900 od 1000 mogucih potrosio ;) sva sreca sto imam jedan dan jos, pa ce ostati poruka i za prebacivanje u nov mesec ;D

Ja sam poslao 800 i jos 300 preko portala. Imam jos 200.

Pa ***,kad nemamo dovoljno minuta moramo da pisemo poruke ;)

Da li ima nekih povoljnosti ako potpisem ugovor i ne uzmem telefon?

na nokiji c5 npr nisam mogao da posaljem ni 5 dnevno :/
MREZELO ME DA STISKAM ONU DUGMAD

ali na qwerty tastaturi..ccc leti kao chat (neverovatnom brzinom)

@Truba,da li si dugogodisnji korisnik? zavisi od ugovora, mogu ti dati minute u mrezi,poruke ili MB.

Nisam dugogodisnji, presao sam sa MTS-a pre evo jos malo pa ce biti godinu dana. Mislio sam da iskoristim to posto mi ne treba telefon, pa da ako ima nesto slicno kao sto VIP ima valjda, -25% na pretplatu, ako se dobro secam. A ako nude poruke i minute u mrezi, onda neka hvala... Bolje mi je da kupim telefon neki i da ga odmah prodam. Zasto lakse kad moze i teze...

Nazad
Vrh Dno