Procitaj jos jednom![]()
Moja greska, priznajem nisam lepo procitao iznervirali su me
Ali ipak, poskupela tarifa, a dali mogucnost neogranicenog net-a po neupotrebljivoj brzini
Procitaj jos jednom![]()
Bolje da nisu nista dirali. Ja jos nisam nabasao na nekog ko je potrosio mb iz osnovnog paketa...
To moze jedino neko ko skida filmove![]()
u praksi, sve sto ih ne kosta nista ce ti dati veoma lako...
Jel zna neko koja je brzina posle potroshnje prvih besplatnih megabajta?
^Hvala Marko, nisam imao pojma o ovome
32kbps je u pitanju. Tanko.Trebala bi da bude oko 56kbps, prilicno neupotrebljivo....
32kbps je u pitanju. Tanko.
32kbps je u pitanju. Tanko.
Негде сам прочитао да је брзина око 5kb/s,кажу то је брзина довољна за примање и слање мејлова,али не и за сурф! Не знам чему онда ово сурфуј у називу пакета![]()
Onda ispada da je telenor ponuda i najbolja ako se uzme sve u obzir, pogotovo za one kojima je gprs protok bitan....Gledao sam pakete u vipu i mts-u, nema nista konkurentno ovome.
Da li je moguće u ovoj tarifi, nakon potrošenih megabajta iz paketa, dokupiti još MB, kao na prepaid internet kartici?
Najbolje bi bilo za taj internet sa smanjenom brzinom, da nam kaze neko ko je u Telenoru koristio "Klik", on ce najbolje reci koja je brzina neta, jer ja mislim da je to "Klik" kada se potrose MB....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari