Ne... intel740 beseAgilni je napisao(la):...Intel710 (jel tako bese?)...
Citajte: GlideSasa je napisao(la):Medjutim, zahvaljujuci odlicnoj saradnji sa proizvodjacima igara...
Pa dobro, tada ili si mogao da guras igru u softverskom renderingu ili u glajdu, posto D3D nije ni postojao, a OpenGL bio preveliki zalogaj za tadasnje jadne Pentiume...CAR je napisao(la):Citajte: Glide![]()
gx-x je napisao(la):@somolic: nisam ja predvideo apokalipsuSamo sam napisao jedan scenario koji smatram da nema sanse da se desi. Znaci niko vam nece dati konzolu iz utopije niti takav PC
Kako bre ne shvatate da su ti "repovi" namerno ostavljeni, profit je jedino sto je bitno tim kompanijama, PS3 ce krace trajati nego PS2 u to sam ubedjen i uvek ce biti korak iza mogucnosti PC-a i PC ce uvek biti platforma na kojoj ce se najvise eksploatisati "gaming" populacija. S'obzirom da je taj recept proveren na PC-u bojim se da ce ga i ostali primeniti, jer, ako mogu da zarade vise, to ce i uraditi
Poz. :wave:
Pa gx-x je napisao "najvise eksploatisati "gaming" populacija" pa meni to zvuci kvantitativno!filipenko je napisao(la):A mene zanima kakve veze ima broj igara sa kvalitetom istih, ili sa kvalitetom platforme :trust: Da ne trebamo mozda svi da predjemo na gameboy ?
Slazem se sa tobom ali nema mnogo ljudi 9600xt u odnosu na broj koji ima PC ili se igra na njemu.gx-x je napisao(la):kolko puta treba reci800x600 - radice sve igre i sa 9600xt, mai sa ti4200...Ni na PS2 ne dobijas bolji prikaz od toga na TV-u. Bacis i PC na TV i igras se. Ista stvar, uzmes i gamepad za 15e i vozi
Problem nastaje kod ljudske "halavosti", pre je bilo dosta da radi glatko u 640x480 sad nije dosta ni 1024x768....TO JE PROBLEM kod korisnika PC-a, a ne kod samog PC-a.
gx-x je napisao(la):kolko puta treba reci800x600 - radice sve igre i sa 9600xt, mai sa ti4200...Ni na PS2 ne dobijas bolji prikaz od toga na TV-u. Bacis i PC na TV i igras se. Ista stvar, uzmes i gamepad za 15e i vozi
Problem nastaje kod ljudske "halavosti", pre je bilo dosta da radi glatko u 640x480 sad nije dosta ni 1024x768....TO JE PROBLEM kod korisnika PC-a, a ne kod samog PC-a.
OptiPlex je napisao(la):I to sve same arkadice, bez obzira da li su u pitanju sportovi, voznje ili neki kvazi-arkadni rpgovi. Recimo taj Baldur's Gate Dark Alliance koji je dobio 9,4 niti ima veze sa onim za pc niti bi na pc-u dobio vise od 7.0. Arkadica nikad gora
Pozdrav!
igor2 je napisao(la):@forsaken demon---voodoo 1 je izasao krajem 1996
Meni je PC bolji samo zbog dday-a i dote
I zbog q serijala![]()
gx-x je napisao(la):@milos: Pola tih igara sto si pastovo ovde ima i na PC-u, cak i vise od pola ali nisam sve citao.
@Forsaken demon: nisam rekao da sve igre sa konzola postoje na PC-u vec da bi mogle da postoje kad bi hteli da ih prave. Sto se tice amige: na amigi sam igrao recimo final fight koji je bio samo na automatima i tad nije bilo konzole koja je mogla to da potera. Da ne pricam o tome da je posle izasla i amiga 600 i 1200 sa AGA chipsetom, prvim sa 16mil. boja i da je jos uvek bila aktuelna sega mega drajv, a ja sam igrao ruff ' n' tumble.
A sto se tice decijih igara, da ima ih na PC-u, ali ima i igara "za odrasle" dok in na PS2 ima 3-4 :S:
@Driver: Sve je okSamo ti k upi neki 6600gt, ubodi ga u svoj PC i poteraj neke igrice pa se vrati na diskusiju ovde i reci kako je bolja grafika na PS2
![]()
gx-x je napisao(la):konzole su prednosti u horror igrama ?! Sta su to horror igre ? Cisto poredjenja, je li doom3 nesto sto se smatra horror igrom ? :d Zadnje sto sam ja video od horror igara je bio "Hired Guns" na Amigi i eventualno "ocean house" mapa u vampire:the bloodlines
driver je napisao(la):Jel ste vi nekad igrali neshto na PCju ?![]()
Ser_Zile je napisao(la):a jesi ti igrao nekad nesto na internetu ili u mrezi sa/protiv ljudi?
trebalo bi malo da probas prave stvari pre nego sto pocnes da pricas kako igre na pc-u ne valjaju
znas to sto si se zatvorio u sobu i igras neke arkavice tipa GT, platformice i ta cuda bolje potrosi na igranje makar CS-a u igraonici sa decurlijom koja jedva dohvati misa i tastaturu ali barem znaju gde treba da budu
koga bre briga kakav je AI i ne pada mi na pamet da prelazim neku igru, hocu da igram sa drugovima u mrezi i to je sad jedino vredno paznje, sve to sto ima na konzoli smo vec imali sa losijom grafikom na PC-u davno tako da imate priliku da vidite sta treba da ocekujete u nekom narednom periodu...
znaci bnet je nesto sto vas ceka pa birajte sad ili kroz par godina, odluka je vasa....
igor2 je napisao(la):Joj prijatelju kad bi samo znao kolko je guru pikao kanter![]()
gx-x je napisao(la):sta je tu smesno ? ocean house ili hired guns ? Meni je smesno da se covek tvojih godina igra na konzolama pa sta, svako ima pravo na svoje ukuse/misljenje itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari