Ne... intel740 bese 😉Agilni je napisao(la):...Intel710 (jel tako bese?)...
Citajte: Glide 😉Sasa je napisao(la):Medjutim, zahvaljujuci odlicnoj saradnji sa proizvodjacima igara...
Pa dobro, tada ili si mogao da guras igru u softverskom renderingu ili u glajdu, posto D3D nije ni postojao, a OpenGL bio preveliki zalogaj za tadasnje jadne Pentiume...CAR je napisao(la):Citajte: Glide 😉
gx-x je napisao(la):@somolic: nisam ja predvideo apokalipsu 🙂 Samo sam napisao jedan scenario koji smatram da nema sanse da se desi. Znaci niko vam nece dati konzolu iz utopije niti takav PC 🙂 Kako bre ne shvatate da su ti "repovi" namerno ostavljeni, profit je jedino sto je bitno tim kompanijama, PS3 ce krace trajati nego PS2 u to sam ubedjen i uvek ce biti korak iza mogucnosti PC-a i PC ce uvek biti platforma na kojoj ce se najvise eksploatisati "gaming" populacija. S'obzirom da je taj recept proveren na PC-u bojim se da ce ga i ostali primeniti, jer, ako mogu da zarade vise, to ce i uraditi 😉
Poz. :wave:
Pa gx-x je napisao "najvise eksploatisati "gaming" populacija" pa meni to zvuci kvantitativno!filipenko je napisao(la):A mene zanima kakve veze ima broj igara sa kvalitetom istih, ili sa kvalitetom platforme :trust: Da ne trebamo mozda svi da predjemo na gameboy ?
Slazem se sa tobom ali nema mnogo ljudi 9600xt u odnosu na broj koji ima PC ili se igra na njemu.gx-x je napisao(la):kolko puta treba reci 🙂 800x600 - radice sve igre i sa 9600xt, mai sa ti4200...Ni na PS2 ne dobijas bolji prikaz od toga na TV-u. Bacis i PC na TV i igras se. Ista stvar, uzmes i gamepad za 15e i vozi 🙂 Problem nastaje kod ljudske "halavosti", pre je bilo dosta da radi glatko u 640x480 sad nije dosta ni 1024x768....TO JE PROBLEM kod korisnika PC-a, a ne kod samog PC-a.
gx-x je napisao(la):kolko puta treba reci 🙂 800x600 - radice sve igre i sa 9600xt, mai sa ti4200...Ni na PS2 ne dobijas bolji prikaz od toga na TV-u. Bacis i PC na TV i igras se. Ista stvar, uzmes i gamepad za 15e i vozi 🙂 Problem nastaje kod ljudske "halavosti", pre je bilo dosta da radi glatko u 640x480 sad nije dosta ni 1024x768....TO JE PROBLEM kod korisnika PC-a, a ne kod samog PC-a.
OptiPlex je napisao(la):I to sve same arkadice, bez obzira da li su u pitanju sportovi, voznje ili neki kvazi-arkadni rpgovi. Recimo taj Baldur's Gate Dark Alliance koji je dobio 9,4 niti ima veze sa onim za pc niti bi na pc-u dobio vise od 7.0. Arkadica nikad gora
Pozdrav!
igor2 je napisao(la):@forsaken demon---voodoo 1 je izasao krajem 1996
Meni je PC bolji samo zbog dday-a i dote 🙂
I zbog q serijala 🙂
gx-x je napisao(la):@milos: Pola tih igara sto si pastovo ovde ima i na PC-u, cak i vise od pola ali nisam sve citao.
@Forsaken demon: nisam rekao da sve igre sa konzola postoje na PC-u vec da bi mogle da postoje kad bi hteli da ih prave. Sto se tice amige: na amigi sam igrao recimo final fight koji je bio samo na automatima i tad nije bilo konzole koja je mogla to da potera. Da ne pricam o tome da je posle izasla i amiga 600 i 1200 sa AGA chipsetom, prvim sa 16mil. boja i da je jos uvek bila aktuelna sega mega drajv, a ja sam igrao ruff ' n' tumble.
A sto se tice decijih igara, da ima ih na PC-u, ali ima i igara "za odrasle" dok in na PS2 ima 3-4 :S:
@Driver: Sve je ok 😉 Samo ti k upi neki 6600gt, ubodi ga u svoj PC i poteraj neke igrice pa se vrati na diskusiju ovde i reci kako je bolja grafika na PS2 😉
gx-x je napisao(la):konzole su prednosti u horror igrama ?! Sta su to horror igre ? Cisto poredjenja, je li doom3 nesto sto se smatra horror igrom ? :d Zadnje sto sam ja video od horror igara je bio "Hired Guns" na Amigi i eventualno "ocean house" mapa u vampire:the bloodlines
driver je napisao(la):Jel ste vi nekad igrali neshto na PCju ? 🙂
Ser_Zile je napisao(la):a jesi ti igrao nekad nesto na internetu ili u mrezi sa/protiv ljudi?
trebalo bi malo da probas prave stvari pre nego sto pocnes da pricas kako igre na pc-u ne valjaju 😉
znas to sto si se zatvorio u sobu i igras neke arkavice tipa GT, platformice i ta cuda bolje potrosi na igranje makar CS-a u igraonici sa decurlijom koja jedva dohvati misa i tastaturu ali barem znaju gde treba da budu 😉
koga bre briga kakav je AI i ne pada mi na pamet da prelazim neku igru, hocu da igram sa drugovima u mrezi i to je sad jedino vredno paznje, sve to sto ima na konzoli smo vec imali sa losijom grafikom na PC-u davno tako da imate priliku da vidite sta treba da ocekujete u nekom narednom periodu...
znaci bnet je nesto sto vas ceka pa birajte sad ili kroz par godina, odluka je vasa....
igor2 je napisao(la):Joj prijatelju kad bi samo znao kolko je guru pikao kanter 🙂
gx-x je napisao(la):sta je tu smesno ? ocean house ili hired guns ? Meni je smesno da se covek tvojih godina igra na konzolama pa sta, svako ima pravo na svoje ukuse/misljenje itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari