- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
PavleB je napisao(la):Barbie Horse Adventures je jedna od najprodavanijih igara u svetu.
Sims serijal takodje....
aaau.....pa kakve to veze ima....sta si se u'vatio toga.... :wall: :wall: :wall:
PavleB je napisao(la):Barbie Horse Adventures je jedna od najprodavanijih igara u svetu.
Sims serijal takodje....
BitrAtE je napisao(la):Pola ovoga imash na PS2/Xbox-u
niple je napisao(la):Naravno da je bolje PC, i naravno da nemash potrebe da ikoga ubedjujesh, jer ja odavno znam shta je bolje ZA MENE, a to je PC i igre na njemu.
Kao shto mi cekao San Andreas do sredine 2005., tako i ti cekash da vidish Far Cry koji izlazi sredinom 2005. za neku konzolu.
Zelim ti puno srece sa tvojim konzolama, tv-om i dzojpedom ^^
Milan82bh je napisao(la):@Filipenko,Agilni i ostali....
Stvarno ne vidim neku potrebu da vas ja ili bilo ko drugi ubedjuje da su igre na konzolama bolje!Ali samo malo mucnite glavom(samo malo)pa razmislite ste je bolje:
-Dati 600-1200e za PC da bi se igrao,gledao povremeno DivX,slusao muziku....
-Dati te iste pare za (PS2,XboX,GC),kupiti televizor,5.1 sistem sa nekim DVD/DivX playerom i iznajmiti neku ravu da ti plju*a celo vece dok pikas GTA:SA!!!
P.S.
Filipenko od tebe ne zelim da cujem odgovor!![]()
![]()
niple je napisao(la):U tome je poenta, kad uzmesh PC u pocetku se igrash, dok posle shirish interesovanja i naucish mnoge pametne stvari koje ti kasnije mogu koristiti za neki ozbiljan posao. Trenutno sam na civilnom sluzenju vojnog roka i ne mogu ti opisati koliko me znanje na racunaru vadi ovde, drzim obuku medicinskim sestrama, kucam pomalo i uzivam. A i kad zasnujesh radni odnos, opet ce ti znanje na racunaru koristiti. Dok si sa konzolom zarobljen sa igrama i to je sve. PC nije samo za posao, inace se ne bi toliko igara pravilo za isti, vec je ono shto se zove multimedijalna mashina.
Ajd odo da se spremam za docek. Pozdrav svima i sve najbolje u 2005 ^^
niple je napisao(la):Naravno da je bolje PC, i naravno da nemash potrebe da ikoga ubedjujesh, jer ja odavno znam shta je bolje ZA MENE, a to je PC i igre na njemu.
Kao shto mi cekao San Andreas do sredine 2005., tako i ti cekash da vidish Far Cry koji izlazi sredinom 2005. za neku konzolu.
Zelim ti puno srece sa tvojim konzolama, tv-om i dzojpedom ^^
Nisam iz BG-a, sluzim u Pozarevcu u Domu Zdravlja. Pozdrav ^^Agilni je napisao(la):Srecna Nova godina svima, a i tebi kolega... gde sluzis?
Da, upravo to, bez PC-a ne bih sada drzao obuku medicinskom sestrama... znamo li se mozda???
Bash se uklapa u pricu, i meni je bash pojava cudovishta doprinela atmosferi, a nisam jedini jer je igra jedna od najboljih u 2004. Inace Far Cry velikom igrom cini gameplay, atmosfera, AI, engine, grafika itd. Jedna od retkih igara koje sam igrao dok nisam preshao.driver je napisao(la):Far Cry sam deinstalirao posle prvih chudovishta na (beshe) trecem nivou, i to je ono shto pricham sve vreme...Zashto su *ebeno morali da stave chudovishta u igru, totalno bez potrebe, u prichu i vreme deshavanja se uopshte ne uklapaju...Sa druge strane, Metal Gear Solid koji chak i nije fps vecim delom igre, ima 12x bolju atmosferu, prichu, grafiku...I na kraju, GTA SA je, iako je isto izvodjenje, za klasu ispred ostalih GTA, a imacete ga (loshe portovanog) na PCu na leto, kada bude spreman sledeci deo za PS2
![]()
Od cega je to istorija PC-a duza ,pa prvih 5 godina postojanja Amige500 PC je imao EGA grafiku sa 16 boja,sta se vi ljudi tripujete kako su igre izmisljene za PC,pa za PC je prvih 15 godina postojanja bila politika da je glupo praviti igre i razvijati ga u tom smeru jer je to za "ozbiljne" ljude a sad ljudi pricaju kako su konzole otprilike neuspela kopija PC-a.Playstation1 je napravljen 1995., da liAgilni je napisao(la):Sve je to lepo Milose, ali ja sam govorio o igrama u kojima nema niceg natprirodnog i nema cudovista, kao odgovor Driveru i to uglavnom svezije naslove, a nisam toliko dokon da skupim sve PC igre sa ocenama preko 9 i preko 8. Tako nesto bi se obuhvatilo oko 1000 naslova, uzimajuci u obzir istoriju PC-a koja je mnogo duza.
Naravno da je istorijat PC-a duzi od konzola koje su izasle pre 3-4 godine,ali si pre toga imao PS1,a sto se tice igranja pre PS1 to je smesno,ako si se igrao na amigi onda znas da je u to vreme samo ona bila bitna kakav PC?Agilni je napisao(la):A bilo je igranja na PC-u i pre pojave karti koje sam naveo...
Volis li da igras sada PoP?
A i Dune2 kada se setim... pa Warcraft, C&C... tada nije ni postojao Virge od kojeg sam poceo?... a tek Pirates!Gold.
Druze sad ce te silne mase obozavalaca lincovati, pa kud si to morao recigx-x je napisao(la):ma svaka dalja rasprava je besmilena, mislim, sta reci coveku od 35 i kusur godina kome je GTA SA zanimljiva igra![]()
Ivan® je napisao(la):zar Sasa nema ps2...?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari