Meni danas stigao paket iz nemačke koji je najranije stigao u Srbiju. Na carini je bio od 06.11. Od ostalih ni traga da su ušli u Srbiju. Valjda ce sad da krene
I moj je bio DHL.i meni jedan stoji na CARINA OTPREMA ka GPC isto od 6. novembra.... DHL je bio u pitanju.
jesu. Poceli su polako. Deluje mi da je situacija dosta bolja nego pre recimo dva dana. Verujem da ce od naredne nedelje vecina stvari da ide normalno.Stigao danas paket koji je od 4.11 bio u otpremi sa carine. Status 10200 jutros pa moja posta danas u BG. Tako da je očigledno krenuo i gpc Zemun.
Ne stize ni meni, 13.11 LR...NL je stigao u Srbiju, jos ga nema na sajtu poste, mada kada vidim koliko dugo ljudi cekaju, mozda samo jos nije dosao na redIzgleda samo meni paketi ne stizu. Sto oni sa carine sto oni iz domaceg saobracaja.
meni 4 komada stoje u lokalnoj posti u dzakovima bio sam pre koji dan da vidim sta se desavaIzgleda samo meni paketi ne stizu. Sto oni sa carine sto oni iz domaceg saobracaja.
Rano ti je za ove od 13.11Ne stize ni meni, 13.11 LR...NL je stigao u Srbiju, jos ga nema na sajtu poste, mada kada vidim koliko dugo ljudi cekaju, mozda samo jos nije dosao na red![]()
Koji status su imali pre urucenja?Danas stiglo 3 LA...HU paketa
Nije druže pisano, samo dva puta na prethodnoj strani...izvinjavam se ako je pisano
Na trackitonline i 17track sajtu ne mogu da pratim LA....HU posiljku dok mi na aliexpress sajtu njihov tracking se periodicno promeni status...
trenutni je
2023-11-23 08:00
GMT+8
![]()
Out for delivery
Leaving from departure country/region
da li je posiljka regularna i kad se moze ocekivati da pristigne na carinu?
Hvala puno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari