Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da ima par forumasa u posti 22/11050, da prenesem info od jutros - trenutno raznose sudska pisma, prioritetne stvari i sl, ona kaze za 10ak dana ocekuje da krenu paketi redovno, PRC paketi preciznije.

Meni paket stigao u poštu pa idem da ga uzmem valjda je stvarno u pošti :)

Jel ima neko jos da mu paket napustio carinu 6. novembra ili ranije a da nije stigao jos ?

Meni je jedan paket iz Nemačke na statusu RSBEGC od 22.11.
Da se radujem?

Koji su aktuelni DHL kodovi ?
Napisite , pa da stavimo vise primera ;)

Ne nisam, i ne, ne shvatam nego cekam da mi ti eto objasnis.

Cudno mi je bilo samo sto se status na ino pracenju promeniio sto bi trebalo da znaci da su ga negde skenirali, a ako ga je posta skenirala sto se nije promenilo i na njihovom sajtu. Pa eto da neko zna da moze i to da se dogodi.

Statusi za Rx..SG i Lx..LT na sajtu Poste su kasnili i pre strajka.
Plus SunYou oduvek ima par zbunjujucih statusa za LT.

Gomila LA..HU posiljki iako su stigle u Srbiju pocetkom meseca
tek sada dobijaju status Izmenicna posta - GPC-....

Ma ovi mene zezaju.

Plus danas mi stigao jedan paket bez otkupa i dostave (lokalni transport) . Platio unapred da bi paket otisao na paketomat pa da uzmem kad imam vremena. Paket stigao, nije ni moglo da se preuzmeri na paketomat, pisalo zaduzeno za dostavu , pa samo prispelo pa sad samo zaduzeno za isporuku i sad moram da cekam u redu. Kada bih napisao sta mislim o Posti, prijavio bi me neko policiji. Nemam vise komentara u sta se sve ovo pretvorilo.

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21 KB · Pregleda: 40
1700836759246.png
Najstarija koju cekam je sa ovim statusom.Valjda mi stignu sve do nove godine bicu zadovoljan.

Stigla upravo u paketomat UAxxxxHU od 16.10,danas prošla pošiljka SunYou od 07.11 registrovana. Nadam se da će stići i ona od 15.09 kao i ostale iz Oktobra.

A meni danas stgli kucni racuni koji obicno stizu 10-og, ajd dobro bitno da stize nesto valjda ce i ona moja LA0525...HU da mi dodje :ROFLMAO:

zzzzzz.png

izgleda ce ova prestici sve one LA...HU :D

Ja sam se baš načekao.

LBxxxxLT

Prilozi

• Screenshot_20231124_175755_edit_17165425937304.jpg
    Screenshot_20231124_175755_edit_17165425937304.jpg
    167.4 KB · Pregleda: 59
Dobar dan!
Sorry for English.

I see a big delay, my LA** track is not yet arrived to Serbia.
Last update is - it was sent from Hungary 04.11
Is this because of the postal strike?
Other people now also wait so long?

Hvala!

Od ove jos uvek nista

Prilozi

• 2023-11-24_224152.jpg
    2023-11-24_224152.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 46
  • 2023-11-24_224441.jpg
    2023-11-24_224441.jpg
    109.4 KB · Pregleda: 78
Godinama oni imaju problem sa zastojima, i uvek se vrti prica oko pgc-izmenicna posta, nikako da ih neko dovede u red, bruka i sramota.

i meni registrovana posiljka DHL iz Nemacke. Stoji otprema carina jos od 6. novembra i to je to nema nista od novosti. A kutija od 15kg pa ne mogu to da ne vide ili da izgube tek tako.

.....................
Izvinjavam se, upravo sam dobio novi status da je paket u mojoj lokalnoj posti ahahahahahha

Burazer ima paket preko USPS-a koji je istovaren na aerodromu 31.10. i jos nije skeniran u izmenicnoj. Kazu proverite od sledece nedelje, pojavice se, ajde da se nadam da je tako. Prvo je bilo ne znamo, pa pre par dana kazu da to nije u Srbiji, davajuci svoje pracenje da potkrepe, iako sam im dao USPS status na kojem stoji da je istovaren na aerodromu pre 20ak dana, dok juce kazu da ce verovatno u ponedeljak da se pojavi.

Burazer ima paket preko USPS-a koji je istovaren na aerodromu 31.10. i jos nije skeniran u izmenicnoj. Kazu proverite od sledece nedelje, pojavice se, ajde da se nadam da je tako. Prvo je bilo ne znamo, pa pre par dana kazu da to nije u Srbiji, davajuci svoje pracenje da potkrepe, iako sam im dao USPS status na kojem stoji da je istovaren na aerodromu pre 20ak dana, dok juce kazu da ce verovatno u ponedeljak da se pojavi.
Meni je paket isto istovaren 30.10 a nije bio skeniran pa sam mislio da putuje brodom tako dugo.
Ispostavilo se da je sve vreme stojao u beogradu u magacinu, evo juce su ga skenirali u 11003 beograd i spremno za carinu, znaci putovao je iz kine 9 dana i onda 25 dana stajao ne skeniran.

TG.jpg

Iako postoji "na internetu :)" evo postavicu i ovde GENERATOR kodova , pa mozete
na hiljadama primera da pratite trenutnu situaciju...

Tekst fajl snimite kao .html

Prilozi

• GENERATOR.zip
    5 KB · Pregleda: 177
  • GENERATOR.html.txt
    13 KB · Pregleda: 210
i meni registrovana posiljka DHL iz Nemacke. Stoji otprema carina jos od 6. novembra i to je to nema nista od novosti. A kutija od 15kg pa ne mogu to da ne vide ili da izgube tek tako.

.....................
Izvinjavam se, upravo sam dobio novi status da je paket u mojoj lokalnoj posti ahahahahahha
pa sto ne rece odmah da je 15kg paket, takvi paketi dugo stoje i kada nema strajkova

To je ono sto me vise zivcira od kasnjenja paketa, umesto lepo i uljudno da dobijes pravu informaciju prvi put kad pozoves i das im sve potrebne podatke u detaljima, ovako moras 10x da ih zoves i svih 10x ces dobiti razlicitu informaciju i zivce izgubiti samo tojest ako imas srece mozda odma ubodes normalnu osobu koja ce ti pruziti povratne informacije gde ti je paket i sta je sa njim ali to je rektost

Ljudi značila bi mi mala pomoć, odnosno pojašnjenje. Paket koji čekam je upravo dobio status Held by customs. Kontaktirala sam prodavca iz Bugarske i rekli su mi tek sad da nisu uključili fakturu jer su samoinicijativno mislili da će paket proći kao poklon. Ja fakturu imam i nije problem da platim carinu, samo ako moze pojašnjenje koja je sad procedura, hoće li mene neko kontaktirati ili mogu sama da odem negde sa dokumentacijom? Hvala puno unapred...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno