Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preko LPC S.Mitrovica ( S.Pazova ) je u lokalne poste stigao deo LA,UA i UB...HU posiljki.

Pošiljka koju očekujeta, otpremljena je u iz Pošte carinjenja i trenutno se nalazi u poštanskim tokovima. Pošiljka će vam biti dostavljena na navedenoj adresi u narednim danima. :)

Meni svi paketi promenili status, osim dva koja su zavrsila sa carinom jos pre desetak dana, ta dva bez promene, ostali mrdnuli konacno a poslati pre vise od mesec dana, iz evrope, DHL gotovo svi.
A dobro, sta da se radi, stici ce valjda do mojih ruku do kraja godine svi.
Bitno je da mrdaju :ROFLMAO:

Meni danas stigao paket iz nemačke koji je najranije stigao u Srbiju. Na carini je bio od 06.11. Od ostalih ni traga da su ušli u Srbiju. Valjda ce sad da krene

Malo pre sam bio u posti (selo je u pitanju) i pitam ih kad ce paketi iz Kine oni mi odgovaraju da je pocelo da pristizu danas su im stigli nekih desetak "kineza",naravno za moje pakete je jos rano.

Sada mi ubacili paket sa Joom-a koji je stigao još 19.10, još kada bi dobio pošiljke od 15.09 bilo bi super.

Bio sam danas do lokalne poste u Borci. Ipostavilo se nesto. Pretrpani su paketima kao prvo ,kao drugo (u sta sam se i sam uverio) veliki broj paketa zbog guzve nije ni skeniran u GPC Beograd, samo su ih sortirali i natrpali u kombije i poslali dalje ka lokalnim postama. Ako lokalna posta ima guzvu i haos i njima ce trebati vreme da sve skeniraju i sortiraju za dostavu i isporuku i paketomate. Tako da mnogi nasi paketi su mozda vec u lokalnim postama ali se formalno vode u GPC ili negde cak dalje.

Zbog toga recimo cesto cete vidjati statuse ovih dana

primer lupam

selo neko kod loznice
Loznica
pa nista
pa onda bum vasa lokalna posta
preskacu GPC Beograd na primer.

Stigao danas paket koji je od 4.11 bio u otpremi sa carine. Status 10200 jutros pa moja posta danas u BG. Tako da je očigledno krenuo i gpc Zemun.

Stigao danas paket koji je od 4.11 bio u otpremi sa carine. Status 10200 jutros pa moja posta danas u BG. Tako da je očigledno krenuo i gpc Zemun.
jesu. Poceli su polako. Deluje mi da je situacija dosta bolja nego pre recimo dva dana. Verujem da ce od naredne nedelje vecina stvari da ide normalno.

Мој поштар (иначе старог кова, какви су данас ретки) каже да су сви престали са штрајком.
Приоритет су им све врсте рачуна, да има доста заостале поште, да су ,,кинези" почели да стижу у огромним количинама. Не могу да стигну да их разврстају по реонима, тако да ће то трајати и да ћемо ,,мало" сачекати за пошиљке са АЕ.
Успут је напоменуо да им стиже и друга тура пензинерских картица 😁.
Мислим да ће то његово ,,мало" бити мало дуже.
Ако ништа, бар је кренуло.

Izgleda da je konačno krenulo. Juče mi je poštar doneo 3 paketa i 4 računa a još 10tak paketa je dobilo nove statuse. Za 2 paketa vidim da su zaduzeni za dostavu

Jedan se pomerio, a ova dva druga ko zna kada ce 😅

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    33.9 KB · Pregleda: 27
  • 2.JPG
    2.JPG
    31.1 KB · Pregleda: 25
I meni je nesto u paketomatu od jutros, videcemo sta je kasnije.

Prilozi

• Screenshot 2023-11-23 110056.png
    Screenshot 2023-11-23 110056.png
    22.5 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot 2023-11-23 110023.png
    Screenshot 2023-11-23 110023.png
    19.7 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot 2023-11-23 105940.png
    Screenshot 2023-11-23 105940.png
    18.3 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot 2023-11-23 105857.png
    Screenshot 2023-11-23 105857.png
    22.3 KB · Pregleda: 18
Ne stize ni meni, 13.11 LR...NL je stigao u Srbiju, jos ga nema na sajtu poste, mada kada vidim koliko dugo ljudi cekaju, mozda samo jos nije dosao na red :)
Rano ti je za ove od 13.11 :)
Meni su obrađeni tek 6.11 i 7 .11 (doduse imam neobrađenih i pre ovog datuma - tako da verovatno ne idu po datumu...)

izvinjavam se ako je pisano
Na trackitonline i 17track sajtu ne mogu da pratim LA....HU posiljku dok mi na aliexpress sajtu njihov tracking se periodicno promeni status...
trenutni je
2023-11-23 08:00
GMT+8
H500aa15a28e84fc8b66fdfd9000d5e337.png

Out for delivery
Leaving from departure country/region

da li je posiljka regularna i kad se moze ocekivati da pristigne na carinu?
Hvala puno
Nije druže pisano, samo dva puta na prethodnoj strani...

@sasa022
Dobro je da su krenule, samo kazem da ova moja jos stoji sa statusom kao da je jos kod Madjara kad proverim na postinom tracking sajtu.
Bio do poste i kazu da jos nema nista, pocinjem da sumnjam da se paket "izgubio" evo i broja za pracenje LA052529218HU

Mojih par komada,sto LA sto UA,UB... stoje jos od 16.10. i izgleda nemaju nameru skoro da stignu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno